Hambagu met erbij gebakken aardappeltjes, snijbonen en wortel. Met daarnaast komkommer met miso en Chinese kool geroerbakt in een Japans sausje (shio koji).
Komt iemand uit jullie gezin uit Japan? Ik zie dat je heel vaak Japans kookt, heerlijk! En heb je misschien nog lekkere recepten?
Wij eten vandaag zelfgemaakte ravioli met spinazie en ricotta, met salieboter en een salade erbij. Misschien nog soep vooraf, daar heb ik eigenlijk wel zin in .
Bucatini all’amatriciana en een salade caprese met pestodressing Ik ga een dappere poging doen om ook de bucatini zelf te maken.
Mijn man heeft Japans gestudeerd dus hij kan al die recepten lezen en namaken, waar ik heel blij mee ben We zijn een aantal keer naar Japan geweest dus we weten ook welke gerechten we lekker vinden en willen eten. Maar als we Japans eten is het altijd mijn man die kookt, ik niet. Er zijn genoeg lekkere recepten, alleen sommige ingredienten moet je echt bij een Japanse supermarkt of toko halen. Waar houden jullie van? Vandaag eet man niet mee dus ik moet even kijken of ik voor snelle hap ga, of iets ga maken wat hij niet zo lekker vind (macaroni).