Wij aten vissticks, broccoli en krieltjes op smaak gemaakt met een beetje olie, tijm en zeezout uit de oven.
Wij aten volkoren penne met kip en courgette met een pittige pestosaus. Morgen maak ik rendang met boontjes, rijst en kroepoek
Kinderen aten gisteren pasta met saus van chili con carne. Wij hebben pizza besteld, was een hele nare zware dag. Vandaag: Kinderen koken aardappels, gehaktballen en doperwtjes. Ik denk dat ik zelf witlof erbij neem.
Roma tomaten zijn in de aanbieding bij de appie. Ik had nog mascarpone staan, dus dat wordt romige Italiaanse tomatensoep. Daarbij kaiserbroodjes met zelfgemaakte tonijn- en ei-bieslooksalade.
Wat gaaf zeg, dat hoor je niet vaak. Mijn schoonvader is al heel vaak in Japan geweest voor zijn werk, maar hij houdt totaal niet van eten, dus aan hem ik niks . Op de basisschool had ik een vriendinnetje met een Japanse vader en daar at ik altijd heerlijk, maar geen idee meer wat het allemaal was, helaas. Waar we van houden? Vis vind ik altijd heerlijk en ik hou van pittig. Maar ik lust eigenlijk alles wel . @Adje: heb je nog tips voor de bucatini? Dat wil ik ook nog steeds eens proberen. En ot: wij eten vandaag zalm, krieltjes en gegrilde groenten.
De komende 3 dagen eten we: -Kippensoep (zelfgemaakt) met stokbrood -Turks brood met gekruide kipdijfiletreepjes en groente of/en kopje soep - gebakken aardappels met sperziebonen en slavink & komkommersalade.
Ja, hou rekening met heel veel kooktijd. Het was pas na 22 minuten klaar. Ik heb ze wel al vroeg gemaakt, waardoor ze al heel droog waren, dus vlak Voor het koken maken levert wel weer tijdswinst op. Ik denk ook dat ik het de volgende keer wat korter maak, want ze zijn na het koken echt enorm. Niet vergelijkbaar met fabriekspasta dus
Gisteren soep met stokbroodje (was alleen met de kids) vandaag hutspot met crème fraîche en rookworst