Nou, gewoon eigen merk eigenlijk. Wij vinden hem echt heerlijk! De kinderen ook. 4 eetlepels oestersaus 2 eetlepels vissaus 6 eetlepels water 1 eetlepel suiker
Gisteren gegeten op een bruiloft, vandaag en de rest van het weekend moeten we nog plannen want de ah is morgen en maandag dicht.
We gaan zelf salsa, feta/bieslook, guacamolemengsel (man maakt dit) en eieresalade maken. Dit gaan we eten met maïschipjes en vers Turks brood.
Ik ga weer van mijn plan afwijken. Deze quiche verplaats ik naar maandag of dinsdag. Vandaag zoveel aan het kokkerellen geweest voor morgen, dat ik niet eens door had dat het al 17 uur was geweest. Nu geen zin meer om de quiche te maken.. Net besloten dat we iets gaan bestellen of halen. Ik gok dat het patat wordt. Edit: kapsalon voor de kinderen en sushi voor ons.
Planning liep gisteren alweer helemaal in de soep. Dus het werden broodjes met een snack en rauwkost ernaast. Vandaag dan eindelijk de Pizza van de barbecue
Vandaag hebben een uitgebreide Paaslunch, dus vanavond eten we simpel, maar lekker: Langzaam gegaarde zalm met zelfgemaakte lemon curd, romige dille-aardappeltjes en komkommersalade Dessert: mini trifle van Bastognekoek, zelfgemaakte sinaasappel curd, slagroom en sinaasappelpartjes