Zijn er 40 + dames die nog aan een 2e kindje beginnen?

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door JesDen, 23 mei 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. JesDen

    JesDen Actief lid

    12 apr 2013
    166
    2
    18
    schoonmaakster
    noord brabant
    Hoi hoi. Mijn naam is Jessica. Ben jawel 40 jaar en trotse mama van Alycia (5) ben getrouwd met de liefde van mn leven mn maatje en sinds kort mijn man.

    Nu na,lang twijfelen toch gekozen om te proberen zwanger te worden . Het kriebelt al jaren en ondanks er familie op tegen is gezien ook de leeftijd willen we toch een broertje of zusje voor ons dochtertje.

    Zijn hier meer dames die zwanger willen worden na hun 40e,.
    Ik leerde mijn man op latere leeftijd pas kennen. Was hiervoor nooit getrouwd ofzo want was de ware toen niet tegen gekomen.

    Hoe hebben jullie besloten om voor een eerste of tweede te gaan. Ging het snel of lukte het juist niet ?

    Groetjes jessica
     
  2. vlinderCN

    vlinderCN Fanatiek lid

    21 mei 2018
    4.840
    1.675
    113
    Vrouw
    Hoi, ik word over 2 mnd 40 :( en dochter van 2 (bij jou staat trouwens in je handtekening dat je dochter van 1 hebt). We zijn al 14 mnd bezig met 2e maar helaas alweer 2 miskramen (9 en 9,5 wk) omdat dit de 3e mk totaal is nu nog bezig met allerlei onderzoeken in Gent en Düsseldorf maar het kan best wel eens "gewoon" aan oude eitjes liggen. Ik ken veel vrouwen om me heen die zonder enige moeite op hun 40e nog kind hebben gekregen maar volgens mij is dat toch eerder uitzondering dan de regel helaas. Het zou nog gewoon moeten kunnen, hoop voor jullie dat het snel raak is!
    Overigens ook pas laat mijn vent leren kennen ;).
     
  3. JesDen

    JesDen Actief lid

    12 apr 2013
    166
    2
    18
    schoonmaakster
    noord brabant
    Lieve vlinderCN

    Wat ontzettend erg om te lezen. De handtekening is niet correct. Onze dochter is ondertussen al 5 .

    Maar wat erg dat het zo tegen zit. Hier ben ik ook dus erg bang voor. Ik ben nu pas de eerste maand begonnen. Moet 3 juni ongesteld worden.
    Heb d.m.v. ovulatietesr wel mn 2 vruchtbare dagen kunnen vaststellen. Maar ben sinds 1 maand deze cyclus van de pil af.

    Ik hoop dat het voor jou ook snel weer lukt en dat je ongeboren kindje blijft en je kunt voldragen. Heel veel sterkte in ieder geval.
    Liefs Jessica
     
  4. vlinderCN

    vlinderCN Fanatiek lid

    21 mei 2018
    4.840
    1.675
    113
    Vrouw
    Het kan gewoon meteen goed gaan bij je hoor ;) zoals ik al zei zijn er genoeg die ik ken waarbij dat gebeurde, maar de kans op mk is wel een stuk groter dan met 35 of 30jr helaas.
    Wat was de reden dat jullie zo lang gewacht hebben om voor 2e te gaan? Lekker genieten met zijn drietjes..?
     
  5. Loolaa

    Loolaa Fanatiek lid

    6 apr 2015
    1.770
    427
    83
    Hier ook m'n partner op latere leeftijd leren kennen. Onze eerste zoon is geboren toen ik 40 was. En ontstaan in een pauze maand na een aantal IUI's. Dus toen hadden we gehoopt dat de tweede ook op natuurlijke manier zou ontstaan. We hebben daar uiteindelijk twee IVF pogingen voor nodig gehad. Bij de eerste poging hadden we 8 embryo's. Van de verse tp ben ik heel even zwanger geweest. De rest heeft zich niet weten vast te grijpen. De tweede IVF poging is wel succesvol geweest. Over twee maanden hopen we onze tweede zoon te mogen ontmoeten.

    Ik ben nu uiteindelijk 43 jaar. Was eerst heel erg gefocust op m'n leeftijd. Maar heb het uiteindelijk maar los gelaten. De wens was er en het is uiteindelijk gelukt.
     
    vlinderCN vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina