Brand maar los Ik heb nu een gewone mixer, aan 1 pootje zeg maar.. maar merk toch dat boter mixen echt teveel gevraagd is. En ik moet toegeven, soms heb ik te weinig geduld om te wachten tot de boter goed zacht ik dus een met veel vermogen is gewenst.
Ik heb er al jaren een van de lidl, silvercrest heet dat . Met een beslagkom erbij. Fantastisch ding. Mn eerste deed het iets van 8 jaar. Nu net 2 jaar terug een nieuwe van t zelfde merk gekocht.
Zoek je gewoon een simpele handmixer? Ik heb er al jaaaren eentje van Philips, wel met houder en kom, maar vind hem beter werken dan mijn dure Kenwood
Jaa als hij maar gewoon goed boter aan kan, die niet altijd even goed zacht is Ik heb nu een hele set van Bosch, echt fantastische ding hoor! Alleen de mixer laat iets de wensen over, helaas. Ik lees ook erg veel goede reviews over Phillips, ik denk voldoende vermogen. 450watt. https://www.coolblue.nl/product/762781/philips-viva-collection-mixer-hr3741-00.html?cmt=c_a,cid_1557958024,aid_57266419657,tid_pla-338525459216,gn_g,d_m&ref=788587&gclid=EAIaIQobChMIgaah8o7E4gIV7bztCh0FkQiYEAQYASABEgLxz_D_BwE
Denk dat die idd vergelijkbaar is met die ik heb, die is 400 watt, hij gaat al 10 jaar mee en ik bak veel, haha. Zachte boter werkt wel veel fijner natuurlijk ik zet het wel eens in de magnetron als ik haast heb (en geen geduld), draait dan toch sneller romiger dan harde boter.
Nee hoor, ik snij het in blokjes, dus niet het hele blok boter, en het hoeft er dan maar heel even in om het net zacht te krijgen, niet vloeibaar.
Ik wou idd ook zeggen ff in de magnetron. Heel kort en dan is het zacht. Die je plaatste hebben wij idd. Alleen ik heb de versie met beslagkom en houder erbij. Geen idee of die dan vervolgens anders is. Denk t niet.
Ja die tip ga ik onthouden! Super goed. Ik neem die van Phillips 1/3 meer aan vermogen. En de reviews zijn erg goed. Klaar. Er is ook gewoon teveel keuze uit dit soort dingen
Ik heb een kitchenaid handmixer en een goedkope mixer van de lidl. Beide prima, de kitchenaid kan op een vrij zachte stand. Die gebruik ik meestal bij het bereiden van deeg/beslag, zo waait er geen meel of poedersuiker door de keuken. Die van de lidl start namelijk vrij hard. De boter is met 30 sec wel zacht!
Als je echt wil weten wat de beste is zou ik kijken wat de Consumentenbond erover zegt. Een handmixer van Lidl heb ik niet, maar wel e.e.a aan andere apparaten van de Lidl waar ik tevreden over ben. Dus ik zou denk ik gewoon voor die van Lidl gaan!
Deze heb ik ook voor erbij. Hij doet wat hij moet doen. Ik heb er ook nog kommen bij met een dubbele deksel van hetzelfde merk. Dan kan je bijv als je poedersuiker gebuikt de binnen cirkel weghalen zodat het niet overal heen stuift. Wat boter betreft is het voor cup cakes wel echt beter om kamer temperatuur te gebruiken dan word de textuur beter. Met koude boter word het compacter. Ik heb daar gister een leuk filmpje van gezien waarin ze het vergelijken. Als je de link wilt plaats ik hem wel even.
Ja als je de link zou willen delen heel erg graag Ik maak erg vaak zelf kruidenboter, en doe het nu elke x met een vork.. wat een pokke werk haha
Hangt er vanaf wat je ermee wilt doen. Wil je hem gewoon soms eens gebruiken voor de thuis-keuken als sausjes maken en pannenkoek beslag etc? Dan zou een goede middenklasser volstaan. Een Philips oid. Zelf maak ik er dagelijks gebruik van ivm het vele bakken en koken dat ik doe. Ik heb toen een gekocht in een set samen met een staande mixer van KitchenAid. Niet goedkoop, maar voor semi-professioneel erg fijne apparaten.
Ik denk dat ik de beste heb een philips mixer vermoedelijk uit de jaren 60/70 Is van mijn oudtante geweest en ik bak er nu ook al een jaar of 20 mee. Niet kapot te krijgen en werkt nog prima.
In mij openingsbod staat boter ik gebruik hem eigenlijk voor 95% voor kruidenboter maken. De andere 5% voor slagroom opkloppen, niet zo heel spannend.