Wat eten we vandaag? Deel 13!

Discussion in 'De lounge' started by Madeliefje06, Nov 15, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Dufel

    Dufel VIP lid

    Sep 10, 2014
    5,833
    1,469
    113
    Sperziebonen, aardappels en gehaktballen
     
  2. Adje

    Adje VIP lid

    Aug 21, 2015
    16,302
    25,765
    113
    Gebakken kabeljauw (met viskruiden), in witte wijn gesmoorde venkel en verse aardappelblokjes uit de airfryer
     
    Annedore likes this.
  3. Noorie

    Noorie Niet meer actief

    Tomatensoep met balletjes, afbak brood en salade.
     
  4. Roetje08

    Roetje08 Niet meer actief

    Enchilada's met kip, rijst, rode paprika en mais.
     
  5. Luna86

    Luna86 VIP lid

    Jan 11, 2009
    14,927
    9,440
    113
    Gelderland
    Pasta met rode saus.
     
  6. Cin85

    Cin85 VIP lid

    Jan 12, 2010
    12,558
    14,112
    113
    Female
    Bbq
     
  7. JosjeM

    JosjeM VIP lid

    Jun 4, 2017
    10,894
    9,667
    113
    Female
    Indiase curry madras.
     
  8. Chillin

    Chillin VIP lid

    Mar 22, 2007
    68,798
    905
    113
    Zorgprofessional.
    Belgische grens.
  9. Mamavanvier95

    Mamavanvier95 Fanatiek lid

    Oct 12, 2014
    3,492
    2,602
    113
    Female
    Friesland
    Pannenkoeken om op te warmen voor de kindjes. Vandaag even rustig aan..
     
    Annedore likes this.
  10. girlmom1989

    girlmom1989 Bekend lid

    Mar 21, 2019
    567
    668
    93
    Female
    Zuid Holland
    Welke van de twee haha
     
    Popie likes this.
  11. Leolove

    Leolove Fanatiek lid

    Apr 16, 2016
    4,149
    1,684
    113
    Broodje shoarma met rauwkost
     
  12. paula1984

    paula1984 Niet meer actief

    Zou ik daar het recept van mogen mss?
     
  13. JosjeM

    JosjeM VIP lid

    Jun 4, 2017
    10,894
    9,667
    113
    Female
    Het is eigenlijk exact zoals het er staat haha.
    Volkoren pasta koken, daarna meteen een flinke eetlepel (of 2) pesto er doorheen en even laten afkoelen (eventueel in de koelkast)
    Gerookte kip in stukjes snijden, olijven in schijfjes, en de zongedroogde tomaatjes ook klein snijden. Lekker husselen en als laatste de rucola er doorheen mengen en als topping pijnboompitjes.

    Voila :D
     
    Annedore and paula1984 like this.
  14. paula1984

    paula1984 Niet meer actief

    Dank je! Klinkt zo heerlijk :)
     
    JosjeM likes this.
  15. JosjeM

    JosjeM VIP lid

    Jun 4, 2017
    10,894
    9,667
    113
    Female
    Dat is het ook! En super simpel en handig voor de warme dagen als je geen zin in warm eten hebt.
     
    paula1984 likes this.
  16. Niveah

    Niveah Fanatiek lid

    Dec 4, 2014
    3,528
    1,391
    113
    Female
    Spaghettini met kipgehakt veel groente en tomaten saus
     
  17. sprits

    sprits Fanatiek lid

    Feb 21, 2011
    3,917
    376
    83
    Aardappelschijfjes met witlof en spinazie, gehaktballen.
     
  18. Popie

    Popie Bekend lid

    Nov 15, 2015
    625
    119
    43
    Female
    Hahaga:roflmao:

    Die van de sauto soep?
     
  19. Haver11

    Haver11 Fanatiek lid

    Sep 3, 2013
    3,837
    2,180
    113
    Female
    Sperziebonen, broccoli, cordon blue en aardappelen
     
  20. Annedore

    Annedore VIP lid

    Feb 17, 2010
    7,338
    836
    113
    Female
    Flevoland
    En ik vergat dus het vlees uit de vriezer te halen. Ik denk dat de sperziebonen morgen nog net goed zijn.

    Vandaag gemaakt wat we morgen zouden eten:
    Kippendijfilet in marinade van limoen, chili, koriander, knoflook, komijn, zout, olijfolie en beetje suiker.
    Pita broodje met zelfgemaakte saus op basis van Griekse yoghurt.
    En een salade met van alles erdoorheen.
     

Share This Page