Gebakken kabeljauw (met viskruiden), in witte wijn gesmoorde venkel en verse aardappelblokjes uit de airfryer
Het is eigenlijk exact zoals het er staat haha. Volkoren pasta koken, daarna meteen een flinke eetlepel (of 2) pesto er doorheen en even laten afkoelen (eventueel in de koelkast) Gerookte kip in stukjes snijden, olijven in schijfjes, en de zongedroogde tomaatjes ook klein snijden. Lekker husselen en als laatste de rucola er doorheen mengen en als topping pijnboompitjes. Voila
En ik vergat dus het vlees uit de vriezer te halen. Ik denk dat de sperziebonen morgen nog net goed zijn. Vandaag gemaakt wat we morgen zouden eten: Kippendijfilet in marinade van limoen, chili, koriander, knoflook, komijn, zout, olijfolie en beetje suiker. Pita broodje met zelfgemaakte saus op basis van Griekse yoghurt. En een salade met van alles erdoorheen.