Wat eten we vandaag? Deel 13!

Discussie in 'De lounge' gestart door Madeliefje06, 15 nov 2018.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Dufel

    Dufel VIP lid

    10 sep 2014
    5.833
    1.469
    113
    Sperziebonen, aardappels en gehaktballen
     
  2. Adje

    Adje VIP lid

    21 aug 2015
    16.301
    25.765
    113
    Gebakken kabeljauw (met viskruiden), in witte wijn gesmoorde venkel en verse aardappelblokjes uit de airfryer
     
    Annedore vindt dit leuk.
  3. Noorie

    Noorie Niet meer actief

    Tomatensoep met balletjes, afbak brood en salade.
     
  4. Roetje08

    Roetje08 Niet meer actief

    Enchilada's met kip, rijst, rode paprika en mais.
     
  5. Luna86

    Luna86 VIP lid

    11 jan 2009
    14.927
    9.440
    113
    Gelderland
    Pasta met rode saus.
     
  6. Cin85

    Cin85 VIP lid

    12 jan 2010
    12.558
    14.112
    113
    Vrouw
    Bbq
     
  7. JosjeM

    JosjeM VIP lid

    4 jun 2017
    10.894
    9.667
    113
    Vrouw
    Indiase curry madras.
     
  8. Chillin

    Chillin VIP lid

    22 mrt 2007
    68.798
    905
    113
    Zorgprofessional.
    Belgische grens.
  9. Mamavanvier95

    Mamavanvier95 Fanatiek lid

    12 okt 2014
    3.492
    2.602
    113
    Vrouw
    Friesland
    Pannenkoeken om op te warmen voor de kindjes. Vandaag even rustig aan..
     
    Annedore vindt dit leuk.
  10. girlmom1989

    girlmom1989 Bekend lid

    21 mrt 2019
    567
    668
    93
    Vrouw
    Zuid Holland
    Welke van de twee haha
     
    Popie vindt dit leuk.
  11. Leolove

    Leolove Fanatiek lid

    16 apr 2016
    4.149
    1.684
    113
    Broodje shoarma met rauwkost
     
  12. paula1984

    paula1984 Niet meer actief

    Zou ik daar het recept van mogen mss?
     
  13. JosjeM

    JosjeM VIP lid

    4 jun 2017
    10.894
    9.667
    113
    Vrouw
    Het is eigenlijk exact zoals het er staat haha.
    Volkoren pasta koken, daarna meteen een flinke eetlepel (of 2) pesto er doorheen en even laten afkoelen (eventueel in de koelkast)
    Gerookte kip in stukjes snijden, olijven in schijfjes, en de zongedroogde tomaatjes ook klein snijden. Lekker husselen en als laatste de rucola er doorheen mengen en als topping pijnboompitjes.

    Voila :D
     
    Annedore en paula1984 vinden dit leuk.
  14. paula1984

    paula1984 Niet meer actief

    Dank je! Klinkt zo heerlijk :)
     
    JosjeM vindt dit leuk.
  15. JosjeM

    JosjeM VIP lid

    4 jun 2017
    10.894
    9.667
    113
    Vrouw
    Dat is het ook! En super simpel en handig voor de warme dagen als je geen zin in warm eten hebt.
     
    paula1984 vindt dit leuk.
  16. Niveah

    Niveah Fanatiek lid

    4 dec 2014
    3.528
    1.391
    113
    Vrouw
    Spaghettini met kipgehakt veel groente en tomaten saus
     
  17. sprits

    sprits Fanatiek lid

    21 feb 2011
    3.917
    376
    83
    Aardappelschijfjes met witlof en spinazie, gehaktballen.
     
  18. Popie

    Popie Bekend lid

    15 nov 2015
    625
    119
    43
    Vrouw
    Hahaga:roflmao:

    Die van de sauto soep?
     
  19. Haver11

    Haver11 Fanatiek lid

    3 sep 2013
    3.837
    2.180
    113
    Vrouw
    Sperziebonen, broccoli, cordon blue en aardappelen
     
  20. Annedore

    Annedore VIP lid

    17 feb 2010
    7.338
    836
    113
    Vrouw
    Flevoland
    En ik vergat dus het vlees uit de vriezer te halen. Ik denk dat de sperziebonen morgen nog net goed zijn.

    Vandaag gemaakt wat we morgen zouden eten:
    Kippendijfilet in marinade van limoen, chili, koriander, knoflook, komijn, zout, olijfolie en beetje suiker.
    Pita broodje met zelfgemaakte saus op basis van Griekse yoghurt.
    En een salade met van alles erdoorheen.
     

Deel Deze Pagina