Uitgerekend 1 t/m 15 juli 2019 Deel 2

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Colinn, 6 mei 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Moppiepoppie

    Moppiepoppie Fanatiek lid

    13 jan 2008
    2.072
    250
    83
    Ik lig in mn Intex zwembad. Zit chloor in en ph spul en pomp. Zal wel mogen toch? Wat denken jullie? Voor zover ik weet geen gebroken vliezen nl maar ontsluiting weet ik niet. Zou dat uitmaken?
     
  2. Suthern

    Suthern Actief lid

    21 dec 2018
    368
    221
    43
    Vrouw
    Beetje late reactie, maar zo lang je vliezen niet gebroken zijn mag je gewoon in bad en zwembad hoor. Óók met ontsluiting.

    Maar met gebroken vliezen is er een open verbinding met de buitenwereld.
     
  3. Moppiepoppie

    Moppiepoppie Fanatiek lid

    13 jan 2008
    2.072
    250
    83
    Alsnog bedankt:) Idd gewoon gedaan. Nu uitgeteld op de bank bij 30 graden pfff. Niet dat ik verder iets gedaan heb vandaag ofzo :roflmao:
     
  4. Suthern

    Suthern Actief lid

    21 dec 2018
    368
    221
    43
    Vrouw
    Haha, ik ook niet hoor. Vanochtend in de hangmat en vanmiddag op de bank. En tóch moe zijn haha.
     
    Moppiepoppie vindt dit leuk.
  5. VrouwtjeTheelepel

    VrouwtjeTheelepel Actief lid

    14 nov 2018
    305
    161
    43
    Vrouw
    Hier komt er ook echt niks uit m'n handen, hooguit wat toeren haken aan het dekentje voor in de kinderwagen (last-minute project) en heel veel zelfgemaakte ijsthee zuipen. Vandaag is het gelukkig koeler, dus ik ga zo even het dorp in voor wat boodschappen. Ben wel een beetje klaar met dat bankzitten. :roflmao:
     
  6. Kimmetjuh90

    Kimmetjuh90 VIP lid

    14 dec 2017
    16.976
    9.921
    113
    Vrouw
    Postbezorgster
    Wij gingen gisteren nog een geboortepakje shoppen, eindelijk hebben we iets wat we allebei leuk vinden bij elkaar:D
    Gelijk ook een draagdoek gekocht, en de newborn set voor op de tripptrapp.
    Ik was wel echt kapot toen we thuis kwamen...
    Heb ook nogsteeds geen mail van mn bestelling met mn laatste spullen voor in mn vluchttas, toch maar even bellen met ze:$
    Want moet wel op tijd geleverd zijn..
     
    VrouwtjeTheelepel vindt dit leuk.
  7. Zoef

    Zoef Bekend lid

    24 okt 2009
    726
    458
    63
    Vrouw
    Oh dat is vervelend ja @Kimmetjuh90 als dat nog steeds niet binnen is. Dan ga je hem wel
    Knijpen inmiddels.

    @VrouwtjeTheelepel heb je nog een controle gehad mbt het vruchtwater enzo?

    Hier aftellen de laatste dagen zwanger zijn.
    Kijk zo uit naar ons mannetje, ben heel benieuwd hoe hij eruit ziet.
    Maandag staat de inleiding gepland en morgen nog een controle. Vind het spannende dagen en ze gaan erg langzaam. Gelukkig geven de kinderen en hun drukte afleiding.
    Nog een paar hete dagen en dan gaat het kwik ook weer een stukje lager, vind ik niet heel erg. Het is zo heet anders boven, lig ik in Mn kraamweek te zwemmen in bed.
     
    Weereennieuwemama vindt dit leuk.
  8. Kimmetjuh90

    Kimmetjuh90 VIP lid

    14 dec 2017
    16.976
    9.921
    113
    Vrouw
    Postbezorgster
    Jeetje spannend voor jou ook meid!!

    Ja heel vervelend als iets niet bezorgd word waar je zo op zit te wachten...
     
  9. Zoef

    Zoef Bekend lid

    24 okt 2009
    726
    458
    63
    Vrouw
    Wat heb je besteld?
     
  10. VrouwtjeTheelepel

    VrouwtjeTheelepel Actief lid

    14 nov 2018
    305
    161
    43
    Vrouw
    Controle is over twee uurtjes. Verveelde me enorm thuis, dus ik loop nu door het dorp, even lunchen bij de HEMA etc. En dan ga ik zo door naar het ziekenhuis. Heb een haakwerkje in m'n tas zitten, meestal moet je daar nogal lang wachten... Hopelijk hebben ze airco. :roflmao:

    Lijkt me spannend hoor, te weten dat je maandag wordt ingeleid. Ik duim met je mee voor koeler weer! Ik geniet zelf van deze temperaturen, maar in de kraamweek lijkt het me niks!
     
  11. Kimmetjuh90

    Kimmetjuh90 VIP lid

    14 dec 2017
    16.976
    9.921
    113
    Vrouw
    Postbezorgster
    2 voedingsbh's, ruimzittend ondergoed ivm keizersnee, 2 voedings shirtjes met spaghettibandjes, wel dingetjes die ik nodig heb in t zkh:(
     
  12. VrouwtjeTheelepel

    VrouwtjeTheelepel Actief lid

    14 nov 2018
    305
    161
    43
    Vrouw
    Pffff, tot zover even relaxed de stad in. Ik zou met het OV naar het ziekenhuis, en m'n man dan met de auto. Alleen is die €;*(##@!&!-bus stuk. Ik wás ruim op tijd, maar nu toch in de stress. Gelukkig kan ik 20 min later terecht in het zh, maar nu moet manlief me ophalen, en hij moest eerder weg uit een belangrijk gesprek op z'n werk. Echt zó irritant dit.
     
  13. Moppiepoppie

    Moppiepoppie Fanatiek lid

    13 jan 2008
    2.072
    250
    83
    Nou, terug van de vk; morgen wééér draaipoging maar nu word ik dan doorgeleid pfff. Nu lag ie weer soort van in stuit maar niet met zn kont ingedaald dus wss meer dwars dan stuit. Was onderin veel ruimte. Volgens mij kan ie gewoon letterlijk zn draai niet vinden omdat er iets niet helemaal jofel zit of ligt. Ik ben dus heel benieuwd naar hoe het draaien dan zal gaan. Daarna een balloncatheter of misoprostol vaginale tabletten. Laatste lijkt me fijner; iemand enige ervaring met beide?

    Nou ja en dan daarna inleiden! Ze vroeg of ik evt ook een geplande keizersnee wou, maar eerst draaien en inleiden lijkt me de moeite waard? Zou me wel het herstel schelen. Wat denken jullie dames, goeie keuze? Of zouden jullie het anders doen? Morgen nog eerst een gesprek erover in het ziekenhuis wat ik nou écht wil. Ben echt een twijfelkont de laatste dagen.. in ieder geval wordt ie wel de hele inleiding gemonitord met ctg begreep ik...
     
  14. VrouwtjeTheelepel

    VrouwtjeTheelepel Actief lid

    14 nov 2018
    305
    161
    43
    Vrouw
    Verschil keizersnee / vaginaal kan ik weinig over zeggen. Maar wel fijn dat je nu min of meer weet waar je aan toe bent: morgen is het zo ver! Linksom of rechtsom, het gaat gebeuren!

    Controle bij de gyn hier vandaag was goed. Hij mat gewoon een prima gemiddelde baby. Wel bijzonder, want uit zijn metingen kwam een geschat gewicht op dit moment van zo'n 3000 gr., terwijl de vk maandag 2400 gr. uitkwam. Maar goed, op 8 juli weer meten bij de gyn. Dan ben ik inmiddels 39 weken, dus benieuwd of ie er überhaupt dan nog inzit. Doorbloeding van de navelstreng was prima, en omdat de groei volgens de gyn prima was, maakte hij zich geen zorgen. Wel krap vruchtwater, maar ook niet dat hij er heel moeilijk over deed. Tegelijkertijd had hij de gegevens van de vk niet bij de hand, dus heel veel nuttigs kon hij verder ook niet zeggen naar mijn idee. De momentopname ziet er bij hem prima gemiddeld uit, terwijl op de grafiek van de vk je het lijntje ziet afbuigen (en onder de P10 duikt op basis van mijn startgewicht). Doordat die resultaten zó ver uit elkaar liggen weet ik het ook niet meer. Zolang ik die kleine prummel goed voel bewegen wil ik me er verder maar niet druk over maken, dat heeft ook niet echt zin lijkt me..
     
  15. Moppiepoppie

    Moppiepoppie Fanatiek lid

    13 jan 2008
    2.072
    250
    83
    @VrouwtjeTheelepel Ik zou daar ook wel onrustig van worden hoor! Knap als je het naast je neer kan leggen! Blijven ook allemaal schattingen..
     
  16. Weereennieuwemama

    Weereennieuwemama Fanatiek lid

    12 jul 2018
    2.217
    1.229
    113
    Vrouw
    Klopt dit, zolang hij maar niet meermaals erom en strak zit heb ik begrepen.

    Hmm ik snap je helemaal. Zou ook vrezen voor een keizersnee en liever inleiden. Volgens mij heb je toch zelf ook. Wel. Aardig wat te zeggen? Dus eisen en anders een ander zkh?
     
  17. Weereennieuwemama

    Weereennieuwemama Fanatiek lid

    12 jul 2018
    2.217
    1.229
    113
    Vrouw
    In het zkh is het altijd mega warm, dus lekker bloot in onderbroek, kun je lekker buidelen. Lakentje over je heen en klaar, badjasjd voor als je er even uit moet. Je zult waarschijnlijk mog geen lekkende borsten hebben dus geen pads nodig Nog, dus ook geen voedingsbh. Stel dat de spullen nou niet op tijd komen
    ..
     
  18. RosanneMarie

    RosanneMarie Bekend lid

    19 okt 2015
    751
    133
    43
    NULL
    NULL
    Ik had een ballonnetje @Moppiepoppie, beide bevallingen vielen ze er na 3 uur uit. 1e bevalling daarna zelf weeën gekregen, tweede inleiding. Inbrengen van de eerste was niet pijnlijk, tweede keer wel een beetje. Was voor mij geen negatieve ervaring en werkte voor mij snel. Daarbij vond ik mijn inleiding echt een miljard keer fijner dan mijn natuurlijke bevalling.
     
  19. Suthern

    Suthern Actief lid

    21 dec 2018
    368
    221
    43
    Vrouw
    Ik ben 2x ingeleid met een ballonnetje en die vielen na ruim 12 uur uit. Bij de eerste ben ik de volgende dag aan het infuus gelegd, bij de 2e kwamen de weeën toen vanzelf.

    Ik ben even kwijt wie laatst nou ingeleid werd waarbij het ballonnetje niet werkte omdat de baby niet goed ingedaald was. Dat zou denk ik wel een 'risico' zijn bij jouw beweeglijke baby, dus dan zou ik voor de tabletten gaan.

    Mijn eerste bevalling is uitgemond in een keizersnede en dat raad ik qua herstel niemand aan (tenzij je een totaalruptuur hebt gehad), dus liever morgen draaien en direct inleiden inderdaad. Fijn dat ze het gesprek met je aangaan. Succes en sterkte morgen!
     
  20. Suthern

    Suthern Actief lid

    21 dec 2018
    368
    221
    43
    Vrouw
    Fijn dat de controle goed leek. Loop je nou nog bij de vk of gun? Verwarrend als er verschillende schattingen worden gemaakt hè. Ik weet wel dat groeiecho's na 36 weken minder betrouwbaar zijn en dat bleek de vorige keer bij mij ook te zijn. Maar zolang de doorbloeding en bewegingen goed lijken te zijn, zijn de kansen voor je kindje denk ik wel goed. Ongeacht het geboortegewicht.

    Ikzelf heb dus 2 dysmature baby's gehad en deze schatten ze tot nu toe heel gemiddeld, maar ik moet het maar zien als die eruit komt hoor. Ben ook al 2 maanden geen kilo meer aangekomen, dus waar die baby z'n vetjes vandaan moet halen? Ja, hij pakt wel wat die nodig heeft en ik maak me niet ongerust, maar we zien het wel als hij/zij geboren is.
     

Deel Deze Pagina