Tinder ervaringen

Discussie in 'De lounge' gestart door Lill, 5 jul 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Lill

    Lill VIP lid

    24 aug 2008
    9.755
    6.565
    113
    Vrouw
    Nav een post in een ander topic ben ik eigenlijk wel benieuwd.
    Mijn ervaringen met Tinder zijn niet zo heel geweldig (ook niet vreselijk trouwens) maar er zijn dus mensen die er daadwerkelijk de liefde vinden.

    Dus ik ben eigenlijk wel benieuwd naar jullie Tinder ervaringen. Positief of negatief :)
     
  2. Dompiewompie

    Dompiewompie Fanatiek lid

    2 jul 2018
    1.168
    1.488
    113
    Vrouw
    Ik heb mijn echtgenoot op tinder gevonden dus het kan wel :thumup:
     
    Huismuisie, Zulema, Yankee en 2 anderen vinden dit leuk.
  3. Zonnebloem92

    Zonnebloem92 VIP lid

    4 dec 2012
    10.846
    4.212
    113
    Vrouw
    Zuid Holland
    Ik zie/spreek alleen maar hele rare figuren, misschien trek ik dat aan ofzo.
     
    Huismuisie vindt dit leuk.
  4. Lill

    Lill VIP lid

    24 aug 2008
    9.755
    6.565
    113
    Vrouw
    Whahah in dat geval ik ook ;)
     
  5. Huismuisie

    Huismuisie VIP lid

    10 aug 2016
    9.616
    11.158
    113
    Vrouw
    Noord Brabant
    Ik ken dus heel wat mensen in mijn omgeving die de liefde via tinder hebben gevonden.


    Ik heb vrienden die als zeker een jaar of 7 bij elkaar zijn. Mijn zusje heeft net een huis gekocht met haar tinderlief en ik ben ook alweer 2 jaar heel gelukkig met mijn vriend.


    Nu was ik de enige van allemaal die al een kind had en om mijn poel aan mannen iets te vergroten was het internetdaten dus wel heel handig voor mij. 's avonds op de bank een beetje swipen. Hele leuke gesprekken gehad, hele stomme gesprekken gehad, gesprekken die dood liepen, gesprekken met mannen die alleen na 10 min appen al volledig verliefd waren of je compleet afschreven op je politieke voorkeur.

    Ik heb denk ik 3 jaar tinder gehad en in die periode ongeveer 15 of 16 dates. Met geen van de mannen kwam een vervolgdate op 2 na.
    Die ene was vreemd en wilde na een keer koffie drinken wat wat chaotisch liep een tweede date en smeekte er zowat om. Nu goed gedaan maar hij kon alleen maar praten over materialistische dingen, hij had die ochtend voor honderden euro's aan wijn gekocht een dikke jaguar en onze zomervakantie was al zowat ingeplant in een een of andere sjieke bedoeling in Italië.
    Die jaguar was trouwens een heel oud model, dat hij voor de gelegenheid niet eens even had uitgezogen.... Ik knapte er volledig op af.
    En de tweede was dus mijn vriend.

    Gek genoeg was hij dus heel bescheiden. Hij is leuk, lief en galant het klikte gewoon. En zn ogen... :oops:
    Al die mannen die zo hoog van de toren bliezen leken zich zoveel beter voor te doen dan dat ze waren. En mijn vriend had precies het omgedraaide. Het was fijn, ongedwongen, voor hem was het ook belangrijk dat we de tijd namen elkaar beter te leren kennen. En telkens kwam er wat bij om te ontdekken... En nog steeds na twee jaar komt er soms iets om de hoek waarvan ik denk huh? En het is eigenlijk altijd heel erg leuk. Durf oprecht te zeggen dat ik een hele mooie liefde heb gevonden. :)
     
  6. elliepellie

    elliepellie Fanatiek lid

    28 jun 2014
    1.887
    1.011
    113
    Vrouw
    Pedagogisch medewerkster
    Venlo
    Ik heb welgeteld 4 uur op Tinder gezeten. Ik heb maar met 2 mannen gechat. 1 date gehad..... ik was verkocht. Liefde op eerste gezicht <3

    Volgend jaar gaan we trouwen :p
     
    liefkleintje, Didi1980, spruitje80 en 29 anderen vinden dit leuk.
  7. Spectre

    Spectre VIP lid

    5 nov 2015
    18.011
    17.032
    113
    Vrouw
    Geen idee, nog nooit gebruikt :p
     
  8. Prettykitty

    Prettykitty Fanatiek lid

    22 dec 2016
    4.641
    3.012
    113
    Vrouw
    Van Tinderen krijg je kinderen. ;)

    Inmiddels 5.5 jaar samen en 1 kindje rijker.
     
    Krily, Sylva, Gewooniemand en 13 anderen vinden dit leuk.
  9. Huismuisie

    Huismuisie VIP lid

    10 aug 2016
    9.616
    11.158
    113
    Vrouw
    Noord Brabant
    Haha die is wel grappig ;)
     
    Prettykitty vindt dit leuk.
  10. Haver11

    Haver11 Fanatiek lid

    3 sep 2013
    3.837
    2.180
    113
    Vrouw
    Ik hoor juist dat Tinder meer een 'vleeskeuring' is. Die andere minder ( ben er zelf niet bekend mee ) ik hoor dat vooral van mannen.
    Die andere datesites minder.
     
    Zulema vindt dit leuk.
  11. Huismuisie

    Huismuisie VIP lid

    10 aug 2016
    9.616
    11.158
    113
    Vrouw
    Noord Brabant
    Vind dit persoonlijk wel kort door de bocht. Natuurlijk keek ik ook naar mannen die ik aantrekkelijk vond. Mijn vriend zag er in het echt veel leuker uit dan op de foto en ik heb voornamelijk geswiped op zijn super leuke tekst. En het klopt echt als een bus was er stond.

    Ik vond zelf paiq veel vervelender. Had je een leuk gesprek en kwam er een soort puistige onverzorgde puber in beeld. In de kroeg had ik ook alleen een date geaccepteerd van een leuke aantrekkelijke man. En met aantrekkelijk bedoel ik geen fotomodel. Maar representatief/verzorgt, niet te dik en een leuk kop.

    Overige sites heb ik nooit gebruikt. Al begreep ik wel dat daar in verhouding wel wat makkelijker een selectie is te maken.
     
  12. Mim89

    Mim89 VIP lid

    29 jan 2019
    8.806
    7.136
    113
    Vrouw
    Ik heb zowel op tinder als badoo 5 jaar (met tussenpauzes) gezeten. Mijn ervaring is niet top (zacht uitgedrukt). Ik heb echt meerdere keren gedate. De allereerste vond dat ik teveel had meegemaakt (hij wist alleen dat mijn vader is overleden en dat ik niet werk) en kon dat niet handelen. Eentje een paar maanden constant mee geappt en uren gebeld maar van een date kwam het maar niet. Ondertussen vond ik hem wel echt leuk en ben ik de trein in gestapt om hem op te zoeken. Hij woonde aan de andere kant van het land dus was ruim 3u onderweg. Hij kwam aangereden op zijn motor, keek me aan, draaide om en reed weer weg. Hij was toch niet toe aan een relatie zei ie later. 2 weken daarna had ie een vriendin.
    Dan was er nog een die over werkelijk àlles gelogen had (auto, woning, werk, zijn ex was zwanger en dat was ècht niet van hem; nou wel dus). Eentje 2 dates mee gehad, superleuk. Opeens hoorde ik er amper nog iets van.
    En dit zijn echt maar enkele voorbeelden. Mannen die me te dik vonden, lelijk, die opeens verdwenen, die maar 1 ding wilde... You name it en ik heb het meegemaakt :confused:
     
    Yes2019, Evanesco en Lill vinden dit leuk.
  13. duitshollandsmeisje

    18 sep 2018
    5.448
    7.291
    113
    Vrouw
    Kokkin
    Duitsland
    Oh jee... ik heb zo'n drama verhaal.... mijn beste vriend roept het na jaren nog steeds op elk feestje of ik eens mijn tinder verhaal kan vertellen, vreselijk:roflmao:

    Ik was al een paar jaar single, hier en daar wel eens gedate of gewoon eens iemand mee naar huis genomen voor een leuke nacht maar uiteindelijk wilde ik toch wel weer iets vasts na 5 jaar, ik mistte het gewoon enorm om echt met iemand samen te zijn, om bij iemand te horen.
    Dus had ik me aangemeld op Tinder. Hele leuke jongen gevonden (heel leuk guitig koppie, bruine ogen, bruine krullen) dus geswiped ... hadden we een match, oke tof, wij chatten. Hij bleek maar 20 minuten bij me vandaan te wonen met de auto en vroeg 'heb je anders iets te doen?' en dat had ik niet dus ik dacht hey doe eens gek, ik ga daar gewoon heen joh. Dus ik spring in de auto. We zouden een horror film gaan kijken (hou ik heel erg van, en hij ook zei die) en wat gaan eten.
    Hij zei wel dat hij graag wilde dat ik 'als mezelf' kwam... dus me niet extra ging opdirken voor hem... vond ik wel een beetje vreemd.. had wel een beetje make up opgedaan en een lekker luchtje en een leuke casual outfit, wil niet komen zoals ik op een vrije zondag op de bank lig, dan zou hij meteen afknappen.

    Nou, ik was dan daar, helemaal zenuwachtig... ik bel aan...
    En ik krijg serieus de schrik van mijn leveno_O
    Zijn hoofd klopte met het plaatje ja... maar het was alleen zijn hoofd... ik had ook geen foto's gezien van de rest, maar zijn hoofd was leuk dus dat vond ik prima, dacht verder niet na over de rest..
    Hij had er een LIJF onder hangen waar je U tegen zegt... ontzettend overgewicht, een slobber shirt met starwars erop, een adidas jogging broek en CROCS eronder:cry: dus ik stond he-le-maal perplex. Ik wist gewoon niet wat ik zeggen moest....
    Helaas ben ik veel te vriendelijk... dus ik dacht, naja, ik heb verder toch niets te doen vanavond dus we kunnen wel een filmpje kijken, zucht...

    Had hij maar 1 film!!! Hannibal... en die duurde geloof ik 2,5 uur ofzo:o: drama... hoe kom ik hier nog onderuit straks????? Ik was al bij hem binnen... overal stonden kleine vechtvliegtuigjes die hij zelf bouwde en verfde... oke... er hing een ontzettend penetrante lucht in dat enorm kleine appartementje... heel naar...
    Nou goed... pizza gehaald.... om bij hem te gaan eten....
    Film aangezet, oke. Drankje erbij..
    Hij was verder wel vriendelijk hoor maar ik zou NOOIT iets met zo iemand kunnen:oops:

    Op een gegeven moment moest ik naar de wc..
    Remsporen:cry::cry::cry:
    ik draai me om om te gaan zitten, zie ik dat zijn vuilnisbakje VOL zit met HAREN, en het leken wel schaamharen dus ik denk dat hij dacht dat hij ging scoren..o_O:rolleyes: draaama..

    Nou komt het mooiste:roflmao: ik kom terug van de wc en hij is LANGUIT op zijn bank gaan liggen en maakt met zijn hand een beweging van 'kom hier liggen', dus zeg maar lepeltje lepeltje voor hem.. ik zo, nou uhh, dank je maar ik blijf liever gewoon zitten... oke, hij wilde wel blijven liggen... dus ik zit, en hij legt een kussen tegen mijn been aan en legt zijn hoofd op mijn been:rolleyes: what the fuck jongens, wat moet ik nu doen!?!?!?!
    Het was allemaal zoooooooo vreemd!!!
    Uiteindelijk was godzijdank die film klaar, dus ik zei nou, top, dat was gezellig, ik ga gauw naar huis want moet morgen weer werken!!!!
    Ennnnn... toen wilde hij me zoenen.... gelukkig draaide ik net op tijd mijn hoofd weg, en hij zei 'volgende keer als ik bij jou ben kunnen we...' 'eeeeehh er gaat geen volgende keer komen ben ik bang... sorry'. Huh hoezo? Maar het was toch gezellig??? ... Ja dat was het, maar helaas ben je niet echt wat ik zoek..... Oh mennnnnnnnnn, zooooooooooo aaaawwwwwkkkwwwaaard maar ik KON gewoon niet rechtsomkeert om draaien en weer naar huis rijden toen ik voor zijn deur stond. Ik ben veel te aardig :(

    Dus ik doe NOOIT meer Tinderen... hahahahahahah ik wil ze gewoon in het echt leren kennen:roflmao::thumup:
     
  14. Lill

    Lill VIP lid

    24 aug 2008
    9.755
    6.565
    113
    Vrouw
    Pfoe. Dat is ook wel hard hoor.. heb dan op zn minst t fatsoen om even een gesprek aan te gaan.
     
  15. Lill

    Lill VIP lid

    24 aug 2008
    9.755
    6.565
    113
    Vrouw
    Lijkt me vreselijk om mee te maken. Maar sorry. Ik lig hier dubbel
     
    duitshollandsmeisje vindt dit leuk.
  16. duitshollandsmeisje

    18 sep 2018
    5.448
    7.291
    113
    Vrouw
    Kokkin
    Duitsland
    Daarom moet ik het ook overal nog eens vertellen xD nu kan ik er wel om lachen, maar echt alles wat fout kon gaan ging fout die avond:roflmao::roflmao::roflmao: 1 keer en nooit meer.
     
    Syane, Zoe123 en Lill vinden dit leuk.
  17. Ysabella

    Ysabella VIP lid

    27 jan 2017
    8.888
    16.248
    113
    Hier ook een tinder liefde en een tinder baby. :D
     
    Sylva, kly073, Robijn89 en 5 anderen vinden dit leuk.
  18. Mim89

    Mim89 VIP lid

    29 jan 2019
    8.806
    7.136
    113
    Vrouw
    Tja begrijpen zal ik mannen nooit. En mijn ex was helemaal vreselijk. Dus vandaar: zie onderschrift :roflmao:
     
    DQueen en Lill vinden dit leuk.
  19. Mim89

    Mim89 VIP lid

    29 jan 2019
    8.806
    7.136
    113
    Vrouw
    :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao: Omg dit is echt te erg gewoon hahahaah
     
  20. Lill

    Lill VIP lid

    24 aug 2008
    9.755
    6.565
    113
    Vrouw
    Oke ik zal mijn ervaringen ook even delen dan al zijn het er niet veel.

    Buiten alle mannen om die meteen al dickpicks sturen zodra je overgaat naar whatsapp. Het liefst dezelfde dag nog willen afspreken want zo leer je elkaat toch het beste kennen (ik vind een tijdje appen om te zien of t uberhaupt de moeite is om oppas voor te regelen wel fijn). Ineens niet meer reageren. Totaal gaan stalken of alle andere vervelende dingen die je over Tinder hoort heb ik ook nog 2 andere verhaaltjes.

    1 was nog voor ik zwanger raakte van mijn zoontje. Iemand die redelijk dichtbij woonde en waar het over whatsapp wel mee leek te klikken dus na 2 dagen een date gepland. Naar een terrasje gegaan. En het was gewoon super awkward. Het klikte gewoon niet ofzo, de uitstraling die hij op zn fotos leek te hebben was er in het echt gewoon niet. Type dweil zegmaar. Dus na 2 drankjes en een 1,5uur kletsen.. of eigenlijk vooral stilte. Heb ik het afgekapt en ben naar huis gegaan. Heb ook gezegd daar dat ik de klik miste en dat ik hem succes wensde.
    Ik heb echt nog 3 weken dagelijks appjes gekregen met dat ik het geen echte kans had gegeven en dat ik het wel was voor hem en dat ie het niet eerlijk vond.

    Oke.. nou, 2 jaar later, denk dat A. 6 maanden was het er weer eens opgegooid voor de saaie uurtjes. Een leuke man leren kennen waar t mee klikte. Na 2 of 3 weken dagelijks appen van ochtend tot avond een date gepland. Ivm zijn kinderen kon dat pas 2 weken later. Nou prima. De week voor de date werd het ineens veel stiller. Alles kwam van mijn kant. Dus ik na 3 dagen: joh is er iets?
    Ja nou, mijn ex heeft weer contact gezocht en dit en dat. Hij ging dus terug naar haar.
    Heb hem later nog een keer gemeet. Niet als date en t klikt heel goed. Af en toe appen we weer een tijdje en dan weer een hele tijd niet.
    Wel jammer op zich. Het had wel potentie. Maar goed, graag of helemaal niet ;) met zn ex is t ook niet goedgegaan trouwens.
     
    Lorena86, Philou en Huismuisie vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina