Christelijke dames ( vanuit de besloten club )

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door Sifra, 22 apr 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Korenbloem86

    Korenbloem86 Fanatiek lid

    1 mrt 2013
    1.673
    1.023
    113
    Wie weet straks 3 op een rij ;).
    Wij hadden ook allemaal dubbele verjaardagen; mijn moeder en ik zijn 2 dagen na elkaar jarig. Vader en oudste broer ook een paar dagen na elkaar en mijn zusjes zijn ook vlak na elkaar jarig. Mijn jongste broer is 'alleen' jarig en was daar als kind heel boos over dat hij met niemand jarig was:roflmao:.
    Vorig jaar is ons zoontje 5 dagen na de verjaardag van mijn broertje geboren, dus nu kan mijn broertje eindelijk ook zijn verjaardag samen vieren.

    Ik zal bidden voor een voorspoedige bevalling en een gezond kindje.
     
    Mamamijn vindt dit leuk.
  2. toch3

    toch3 VIP lid

    28 dec 2013
    16.144
    15.214
    113
    @einad fijn dat je beter in je vel zit.

    @Korenbloem86 hoe ging/gaat het logeren?
    Mooi is dat he, als die kwartjes vallen bij de kinderen.
    Inmiddels voel ik dat ik weer de goeie kant op ga. Minder hoofdpijn en moe, meer geduld. Ik denk dat het een goeie zet was om de jongste een dagdeel naar ma te laten gaan en dan zelf te gaan sporten.
    Begrip van familie: met mijn familie geen problemen (gehad). Schoonouders wel maar die zien we erg weinig. Ik voel ook niet de behoefte om hun erover te vertellen terwijl ik het bij mijn ouders/broers/zussen in de app heb gegooid en bij overige familie het ook niet mijd.
    Mijn zusje heeft een verstandelijke beperking maar was lang niet goed zichtbaar, naarmate ze ouder wordt zie je het beter vind ik. En dat geeft inderdaad wel meer begrip. Maar ook meer bekijks.
    In de kerk laat ik hem nu nog tekenen. Ik zit nu te denken tot zijn 10e verjaardag in feb en dan gaan afbouwen door of 1 dienst nog tekenen of beide diensten echt alleen de vragen in het kerkboekje te beantwoorden. Maar dat zien we dan wel.
    Klinkt goed, fijn zeg!
    De laatste loodjes, zijn ze erg zwaar of lukt het allemaal nog goed?
     
  3. toch3

    toch3 VIP lid

    28 dec 2013
    16.144
    15.214
    113
    Donderdag heeft zoon op school vertelt dat hij autisme heeft en dat hij daarom anders kan reageren.
    Hij vertelde het thuis als een feit, zonder gevoel. En vooral onduidelijk verhaal :cool: dus ik heb de juf een mail gestuurd over hoe en wat. Er was "ruzie" geweest in de pauze en na de pauze heeft de juf de tijd genomen om met de klas te praten. Ze mailde dat hij toen ineens zelf ging vertellen over de onderzoeken en de uitslag (autisme). De klas reageerde fijn en juf merkte dat ze er rekening mee probeerde te houden vrijdag.
    Dinsdag nemen we zijn boek mee naar school, dat heeft hem dingen duidelijk gemaakt over de verschillen tussen een ass-er en een niet-ass-er. Dat boek blijft op school voorlopig zodat de klas het ook kan lezen als ze willen.
    Zo dankbaar dat hij, ondanks de "ruzies";), zo'n fijne klas heeft. En een topjuf.

    Volgende week ook weer een gesprek op school, met iemand van het onderzoeksbureau, juf, ib en hopelijk leerkracht van volgend jaar erbij. Daar zie ik wel beetje tegenop, hopelijk volgend jaar weer zo'n topper voor de klas
     
    conejita vindt dit leuk.
  4. Line85

    Line85 Bekend lid

    27 feb 2017
    856
    871
    93
    Vrouw
    Regio Utrecht
    Wat leuk en goed dat er een christelijke groep is. Schrijf graag mee als dat nog mag? Jullie kennen elkaar allemaal al wel, zo te lezen.. dus weet niet zo goed of ik nog kan aansluiten.
     
    conejita vindt dit leuk.
  5. Mamamijn

    Mamamijn Fanatiek lid

    14 feb 2013
    1.039
    365
    83
    Vrouw
    Gaat nog heel goed hoor @toch3 fijn dat de juf en klas het zo goed oppakt!

    Welkom @Line85 zijn niet altijd heel actief hoor in dit forum, maar je kan altijd je verhaal kwijt:)
     
  6. toch3

    toch3 VIP lid

    28 dec 2013
    16.144
    15.214
    113
    Gewoon aansluiten hoor :) ik ben er ook later bijgekomen
    Fijn dat het nog goed gaat
     
    Mamamijn vindt dit leuk.
  7. VrouwtjeTheelepel

    VrouwtjeTheelepel Actief lid

    14 nov 2018
    305
    161
    43
    Vrouw
    Ik zag ineens dat dit topic weer actief is, fijn om van iedereen een update te lezen. :) Hier staat ook Groot Nieuws Radio veel aan dit weekend. Voor het eerst in jaren dat ik niet bij Opwekking ben, zag het niet zitten met inmiddels 35 weken zwangerschap. Zo begint het concert met Kees Kraayenoord en Mozaiek Worship, wordt vast mooi! Wat een zegen om het toch zo een beetje mee te maken. Ondertussen een taartje aan het bakken voor m'n collega's, want morgen is mijn laatste werkdag voor ik met verlof ga.:thumup:
     
    conejita, iez, toch3 en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  8. Jillzz

    Jillzz Fanatiek lid

    17 aug 2015
    2.029
    323
    83
    Ik ben laatste tijd niet zo actief geweest hier. Ging even niet zo lekker met me. Hopelijk zitten we nu weer op de goede weg.
    Ik ben heel het weekend naar opwekking geweest. Erg gaaf weer, altijd genieten. Vooral gisteravond was de dienst heel bijzonder met martin koornstra. Nu weer even landen in het 'dal van dagelijkse dingen'.
     
    conejita, Mamamijn, iez en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  9. iez

    iez VIP lid

    4 dec 2013
    5.215
    1.041
    113
    Ik ben helaas dit jaar niet naar opwekking geweest. Ik heb wel wat meegekregen via de online stream. Line, welkom. Hier is altijd plek, maar we zijn inderdaad niet zo actief.

    Ik heb niet zoveel energie om te reageren. Ben heel erg moe. Ik ben weer in verwachting.
     
    conejita, Jillzz en Mamamijn vinden dit leuk.
  10. Korenbloem86

    Korenbloem86 Fanatiek lid

    1 mrt 2013
    1.673
    1.023
    113
    @iez, ik had laatst gezien dat je meeschrijft in een 'uitgerekend in... "topic. Moet sindsdien regelmatig aan je denken. Wat een spannende tijd weer. Heel veel zegen deze zwangerschap.

    welkom @Line85. Het wisselt inderdaad erg hoe actief we zijn, soms een paar weken niets, soms opeens heel veel.

    @Jillzz, ik heb een beetje een "haat-liefdeverhouding" met genezingsdiensten. Aan de ene kant vind ik het altijd heel mooi om te horen dat mensen genezen, maar ik denk ook "en mijn dochter dan?". We zijn 1x naar een kindergenezingsdienst geweest van Martin Koornstra. Vol hoop en verwachting gingen we er heen, maar na afloop liep ze niet zelf naar buiten. De hoop die ik ervoor had, was ook compleet weg. In de plaats daarvan was ik heel erg teleurgesteld en zat ik opnieuw met heel veel vragen naar God. En daar schrok ik heel erg van. Dus ik luister mee met de genezingsdienst van opwekking, ben blij voor de andere mensen en stiekem hoop ik dat onze dochter de volgende ochtend opeens zelf haar bed uit stapt.

    Toen we naar die genezingsdienst waren geweest, was onze dochter 2,5 jaar. Een half jaar later (volgens mij de eerste keer dat ik de genezingsdienst van opwekking luisterde) realiseerde ik me opeens dat ze sinds die genezingsdienst een stuk beter was gaan praten. Dus God heeft zeker iets gedaan, alleen was het niet direct te zien.
     
    conejita, iez, Jillzz en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  11. Mamamijn

    Mamamijn Fanatiek lid

    14 feb 2013
    1.039
    365
    83
    Vrouw
    Oh @iez van harte gefeliciteerd uiteraard maar Ohh zo spannend weer. Hopelijk krijg je gauw je energie weer wat terug. Hoever ben je heen nu?

    @Korenbloem86 ja het blijft altijd een gevoelig punt die diensten. Wij hebben zondag ook mee gekeken naar de genezings dienst. Was echt onder de indruk, mijn zus is ook bij hem geweest in een dienst en ook genezen van een kwaal(wijk er verder even niet over uit) en toch gaaf hoe God dit doet. Maar idd oh zo bitter als je vol hoop heen gaat en niet gebeurt wat je hoopte. Maar wel super dat je dochter beter is gaan praten.
     
  12. Korenbloem86

    Korenbloem86 Fanatiek lid

    1 mrt 2013
    1.673
    1.023
    113
    @toch3, wat een superjuf zeg. En wat ontzettend dapper en stoer van je zoon. Hopelijk gaat zijn juf mee naar de volgende groep.
    Onze dochter heeft sinds de meivakantie 2 nieuwe juffen (de anderen zijn met ziekte- en zwangerschapsverlof). Baalde er eerst best van omdat ze twee hele fijne juffen had. Maar de 2 die ze nu heeft zijn ook top. Heb ook al gevraagd of ze deze groep volgend jaar weer doen.

    Net een opmerking van dochter 2 (net 3 jaar), we aten brood en ze was na een halve boterham gestopt en kletste aan één stuk door.
    Dus ik zeg "J. hoe is het met je boterham?".
    J: "Ik ben even druk aan het praten....(laat even een stilte vallen) met God".
    Even later zei ze dat ze klaar was en at de andere helft van haar boterham op.
     
    conejita en Hadassa vinden dit leuk.
  13. Jillzz

    Jillzz Fanatiek lid

    17 aug 2015
    2.029
    323
    83
    @Korenbloem86 ik snap je haat liefde verhouding wel hoor. Ik vond het ook wel mooi hoe hij het omschreef, met de botsing tussen de twee groepen en de botsing tussen wel of niet genezen.
    Maar zelf had ik geen genezing nodig dus ik zit daar toch anders, en gewoon die hele sfeer savonds was bijzonder. Hij staat daar ook zo enthousiast.

    @iez gefeliciteerd! Je gaat weer een spannende tijd tegemoet.
     
  14. iez

    iez VIP lid

    4 dec 2013
    5.215
    1.041
    113
    Bedankt dames, ik zit weer midden in de spanning. Deze zwangerschap kwam als een verrassing hoe gek dat ook klinkt.

    En dan weer die spanning, hopen dat het niet eindigt in een ma/mk, hopen dat het niet eindigt in een vroeggeboorte en bovenal hopen dat het een gezonde baby zal zijn zonder die rotziekte.

    Ik bid en hoop dat het nu wel goed zit. De tijd zal het laten zien.
     
    conejita en Jillzz vinden dit leuk.
  15. Lenaroos

    Lenaroos Niet meer actief

    Gefeliciteerd Iez.

    Ik zal voor je bidden
     
    iez vindt dit leuk.
  16. iez

    iez VIP lid

    4 dec 2013
    5.215
    1.041
    113
  17. Mamamijn

    Mamamijn Fanatiek lid

    14 feb 2013
    1.039
    365
    83
    Vrouw
    Afgelopen dinsdag ben ik bevallen van een gezonde zoon. Alles gaat goed. God dankbaar dat we allebei weer gespaard en bewaard zijn gebleven. Nu heerlijk baby knuffelen
     
    conejita, mutskuh, toch3 en 4 anderen vinden dit leuk.
  18. Korenbloem86

    Korenbloem86 Fanatiek lid

    1 mrt 2013
    1.673
    1.023
    113
    Gefeliciteerd met jullie jongetje! Wat fijn dat alles goed is gegaan. Heel veel liefde, zegen en wijsheid bij de opvoeding van jullie kinderen.
     
    Mamamijn vindt dit leuk.
  19. iez

    iez VIP lid

    4 dec 2013
    5.215
    1.041
    113
    Van harte gefeliciteerd @Mamamijn , geniet ervan!
     
    Mamamijn vindt dit leuk.
  20. mutskuh

    mutskuh Fanatiek lid

    10 dec 2014
    2.236
    1.044
    113
    Gefeliciteerd @Mamamijn! Heel veel zegen gewenst met de opvoeding.

    @iez hoe is het?

    Lang geleden dat ik hier geschreven heb. Druk met de kids en huishouden.
     

Deel Deze Pagina