Waar valt jouw mond van open?

Discussie in 'De lounge' gestart door Iertje81, 18 aug 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Spikkel19

    Spikkel19 VIP lid

    18 okt 2011
    8.460
    361
    83
    ja echt bizar hoor ik wist niet wat ik hoorde. de mentaliteit van sommige mensen echt wauw. gelukkig weet ik beter maar woow haha
     
    Jo913 vindt dit leuk.
  2. ikkie97

    ikkie97 VIP lid

    7 mei 2011
    10.047
    3.479
    113
    Mijn mond viel van de week nog open bij de kassa in de supermarkt. Nou gebeuren daar wel meer dingen maar dit sloeg wel alles.
    Ik stond met twee kinderen in de rij. Lange rij en er werd nog geen tweede kassa geopend. Dus de jongste riep al: jeetje wat een lange rij!!! (schaam...). Dus ik zeg gewoon , ja moeten we even wachten. Even later komt cassiere nummer 2 eraan en zegt, de eerstvolgende mag bij kassa 2 komen. Mijn oudste wilde daar al heen, maar ik zei ho even, wij zijn nog niet aan de beurt! Ondertussen afwachtend of de mensen voor mij naar kassa 2 zouden verhuizen. De mevrouw voor ons bleef staan, maar op dat moment komt er een vrouw van achter ons en die schuift gewoon even voor. Dus ik zeg hardop: nou en die mevrouw is ZEKER nog niet aan de beurt. Ze kijkt even om maar gaat vervolgens gewoon verder met haar boodschappen.

    Dit maak ik vaker mee dus mijn mond zou niet meer open hoeven vallen. Maar omdat ik net tegen mijn kinderen zei dat wij nog niet aan de beurt waren. Echt wel luid en duidelijk vond ik het extra asociaal dat er dan toch nog iemand anders wél even voorgaat...…. blegh.
     
    babymaya en baby90 vinden dit leuk.
  3. Anouk2005

    Anouk2005 VIP lid

    21 mrt 2012
    21.849
    15.169
    113
    dokters-assistente
    De Glazen Stad
    Dat mijn 15 jarige zoon weer thuis is gekomen met een lege fietsband, weer een losgedraaid ventiel, begint nu wel heel vervelend te worden. Hij heeft een bijbaantje bij de Jumbo en daar lopen buiten van die lolbroeken die het enorm grappig vinden om banden leeg te laten lopen. Ga iets zinvols met jullie leven doen ( werken ofzo) en blijf met je poten van andermans spullen af. Vorige keer ook gewoon het hele ventiel eruit gehaald, gewoon foetsie :(
     
    baby90, Marbloempje, chrystel73 en 3 anderen vinden dit leuk.
  4. DQueen

    DQueen Niet meer actief

    Afgelopen zaterdag was mijn zoon buiten met zijn vriendjes, staat met een groepje kinderen, fietsen ernaast, komt er een jongetje aanlopen die springt op mijn zoon zijn fiets, roept nog Loesoe en rijd zo weg. Mijn zoon zijn mond viel letterlijk open voor hij doorhad wat er gebeurde. Heeft nog geprobeert erachter aan te rennen maar was te laat en zijn fiets was weg. Via andere kinderen kregen we dat jongetje zijn voornaam en op welke school hij zit. Ik heb op fb een bericht geplaatst in wat groepen en binnen een half uur had ik zijn adres en telefoonnummer. Ik heb hem gebeld en gezegt dat hij een half uur de tijd had om die fiets terug te brengen. Eerst wilde hij dat niet tot ik vertelde dat ik zijn adres had en anders de fiets kwam halen toen bedacht hij zich en kwam toch de fiets brengen.
    Mijn mond viel er dus ook van open dat mensen niet van andermans spullen af kunnen blijven en dat 13 jarige kinderen al fietsendiefen zijn.
     
    baby90, Marbloempje, chrystel73 en 5 anderen vinden dit leuk.
  5. Spikkel19

    Spikkel19 VIP lid

    18 okt 2011
    8.460
    361
    83
    nou ja sorry maar ik doe dat soms ook als ik een paar minuten gewacht heb of er iemand anders gaat in de rij voor mij en er gaat niemand tja dan ga ik ook.. zijn er mensen die wel gaan gaan die natuurlijk voor :D
     
    Nellie4 vindt dit leuk.
  6. paula1984

    paula1984 Niet meer actief

    :eek: waar woon jij :eek:
     
  7. Valerie

    Valerie Fanatiek lid

    22 jun 2007
    4.206
    1.041
    113
    Vrouw
    Jeetje, wat een brutale actie. :eek: :eek: Daar valt inderdaad mijn mond van open. Complimenten voor jouw reactie. Dat heb je goed gedaan. Bood de jongen nog excuses aan toen hij de fiets kwam terugbrengen? Lijkt me een bizarre situatie.
     
  8. Manderijntje

    Manderijntje Fanatiek lid

    23 jan 2014
    1.142
    1.292
    113
    Ik zou mn moeder echt cool gevonden hebben als ze zoiets had gedaan toen ik puber was. :cool: Wel absurd dat niemand er van opkijkt dat de 13jarige opeens met een onbekende fiets thuiskomt..
     
    DQueen vindt dit leuk.
  9. ikkie97

    ikkie97 VIP lid

    7 mei 2011
    10.047
    3.479
    113
    Dus als je ziet dat er een rij staat en iemand uit die rij probeert haar kinderen manieren bij te brengen en zegt hoorbaar wij zijn nog niet aan de beurt er zijn nog mensen voor ons. En dat duurt werkelijk 2 seconden, dan ga jij voor? ….echt... wederom kin op kniehoogte...
     
    hummeltje5 vindt dit leuk.
  10. DQueen

    DQueen Niet meer actief

    Nee eerst niet, hij zei ik wou hem gewoon lenen, ik had hem morgen terug willen brengen. Maar dat was onzin want zoon en dat jongetje kennen elkaar niet dus hij wist niet eens waar de fiets naartoe had gemoeten. Toen zei ik ... je zit gewoon fout, accepteer die fout bied je excuses aan en we laten het hierbij en als je niet nu toegeeft en je excuses aanbied bel ik alsnog de politie! Toen kwam er met moeite een sorry uit. Achteraf wel spijt dat ik dit buiten dat jongetje zijn ouders om heb opgelost.
     
    hummeltje5 vindt dit leuk.
  11. DQueen

    DQueen Niet meer actief

    Fiets stond bij een vriendje in de schuur niet bij hem thuis.
     
  12. DQueen

    DQueen Niet meer actief

    oh ja en waar mijn mond ook open van viel is dat er in die groepen ook nog mensen waren die mij volledig gingen afzeiken omdat ik in mijn bericht dat kind zijn naam en school had gezet. Kon ik niet maken zo openbaar en wat ik met zijn adres wilde zeker voor eigen rechter spelen. Ik was volgens sommigen de grootste boeman in het hele verhaal. Had namelijk een beloning beloofd aan degene die mijn zijn gegevens kon geven.
     
  13. Spikkel19

    Spikkel19 VIP lid

    18 okt 2011
    8.460
    361
    83
    ohw wacht ff nee dat niet. ik dacht je bedoelde als de 2e kassa net open gaat en er niemand naar die kassa gaat. maar zoals je het nu neerzet nee absoluut niet dan doe ik het niet inderdaad ,

    ik vraag vaak voordat ik dan naar die 2e kassa loopt of er niemand anders wil
     
  14. Strandbal

    Strandbal VIP lid

    3 mei 2013
    8.890
    3.414
    113
    Jeetje wat erg zulke mensen! Alsof alle leuke dingen veel geld moet kosten. Mijn kinderen vermaken zich misschien wel beter in een grote speeltuin dan op een dag naar de dierentuin.
     
    Gewooniemand en DQueen vinden dit leuk.
  15. DQueen

    DQueen Niet meer actief

    Voor mijn dochter van drie is de speeltuin in de dierentuin het hoogtepunt dus weet wel zeker dat ze zich beter vermaakt een dag in een speeltuin dan in een dierentuin.
     
  16. Strandbal

    Strandbal VIP lid

    3 mei 2013
    8.890
    3.414
    113

    Mijn zoon (5) vind een dierentuin of kinderboerderij ook niet leuk. Het enige wat hij dan leuk vind zijn ook de speeltoestellen. En buiten de zomervakantie doe ik ook uitstapjes dus mijn kinderen zijn helemaal niet zielig omdat we deze vakantie geen dure uitstapjes hebben gedaan. Juist met kleinere kinderen valt er genoeg leuke dingen te doen wat helemaal niet duur hoeft te zijn. Een dagje zwembad vinden ze ook al super leuk en dat kost ook niet veel.
    Maar sommige mensen vinden het denk ik belangrijk dat anderen zien dat ze geld hebben.
     
    Zonnestralen en DQueen vinden dit leuk.
  17. AnnemarieK77

    AnnemarieK77 Actief lid

    6 jun 2019
    324
    489
    63
    Vrouw
    Mijn mond valt vooral open van de zaken waar jullie mond soms open van valt.

    Leef en laat leven!
     
    KleineLai vindt dit leuk.
  18. KleineLai

    KleineLai VIP lid

    30 dec 2017
    12.892
    25.243
    113
    Dit wel een beetje ja, Een 13jarige fietsendief is wel heel erg hoor, maar verder.. tja, let niet zo op een ander vind ik.
     
    Zonnestralen en AnnemarieK77 vinden dit leuk.
  19. Manderijntje

    Manderijntje Fanatiek lid

    23 jan 2014
    1.142
    1.292
    113
    Oh ja. Das ook wel logisch natuurlijk.
     
  20. DQueen

    DQueen Niet meer actief

    Wij doen ook het hele jaar door uitstapjes. Pretparken vermijd ik het liefst in de vakanties ivm drukte en doen we met studiedagen wel dan is het lekker rustig in de parken.
    Maar ben het met je eens, deze vakantie heeft dochter de leukste dagen gehad in de speeltuin en op het grasveld bij de sloot (hengeltje mee, picknickspullen, schepje, bal)
     
    hummeltje5 en Strandbal vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina