Ik ben slecht voorbeeld voor kind, Haat boter, wil nooit jus (ja gekookte aardappelen eet ik droog) gruwel als de saus over mijn eten zit. Rabarber, grapefruit, witlof, bruine bonen, schaal en schelpdieren, vis (uitgezonderd witvis), eten waar bot nog aan zit of schelvis waar de graat er nog aan zit. Als ik 1 hard stukje in mijn eten vind, eet ik niets meer, prei, tuinbonen, vettig vlees, als een beetje vet van bv de kip mijn groente heeft geraakt eet ik dat niet op (ik ben al zover dat wel al mijn eten in 1 keer op mijn bord mag haha), biefstuk dat rare en medium rare is bah. Pap etc brrr, spitskool, rode kool, rode bieten, sowieso aardse smaken brrr, zachte kazen yuk, kruidenboter lekker maar kruidencreme krijg ik niet weg haha, hard geworden kaas aan de rand van een tosti, ook horror. Ik kijk vooraf als we ergens gaan eten op de menukaart en zal nooooooit verrassing van de chef bestellen haha Gelukkig probeert man alles wel en is zoon ook nieuwsgierig naar bv haring . Maar goed blijft zoveel over wat ik wel lust en nieuwsgierig naar ben dat ik ook graag op vakantie naar lokale restaurants ga ik hou wel van eten
Kaasjes met uitgesproken geuren/smaken Bietjes Ongepelde schaaldieren Bonen behalve sperziebonen Meloen
Lust ik niet: Bleekselderij Mosterd Andijvie Wil ik niet: Vlees, orgaanvlees sowieso niet! Allergisch: Schaaldieren En heel veel dingen die ik niet lekker vind maar toch wel eet omwille van de kinderen. Bloemkool bijvoorbeeld, iedereen is er gek op, behalve ik. Stamppot vinden ze ook geweldig, ik vind er niks aan.
Haha, en dat doe ik dus het liefste wel! Anders moet ik gaan kiezen tussen al het lekkers op de menukaart en dat vind ik echt te moeilijk. Veel handiger als de chef voor me beslist en me verrast. Mijn lievelings restaurant is ook een restaurant waar het complete menu voor alle gasten al vastligt: 9 gangen 9x verrast worden, heerlijk!
Ik heb echt geen idee, maar in ieder geval stukken meer dan enkel rode kool, banaan en blauwe kaas. Wat ik in ieder geval niet lust: - scherpe kazen - patatje joppie chips - witlof - olijven - vis, maar dat eet ik sowieso niet omdat ik vegetariër ben - kokosmelk - koffie - bier, wijn, andere dingen waarbij je de alcohol proeft
Boter. En dan vooral margarine en halvarine. Ga al over m’n nek van de lucht. Verder zijn er wel wat dingen die ik niet echt lekker vind. Zoals witlof, grapefruit en blauwe kaas. Maar dat krijg ik nog wel weg als t moet.
Klopt , die gebruik ik al erg handig maar niet altijd genoeg vakjes dus meestal heb ik er nog een 2e bord bij
Ik lust echt heel veel, alle groenten behalve bieten (die smaken echt naar grond, waarom vinden sommige mensen inclusief mijn man dat lekker?), al het fruit behalve Kaki. Al het brood, al het snoep en alle soorten koekjes, gebak etc. Qua vlees ben ik kieskeuriger. Ik eet geen wild, duif, eend, konijn, orgaan of vlees wat ik van botten af moet kluiven. Ook schaal en schelpdieren, kreeft en krab kan ik niet eten, daar heb ik een structuurprobleem mee . Voor witvis ben ik allergisch maar zalm of tonijn vind ik wel lekker, vooral sashimi!
Vanavond kwam ik erachter dat ik Koriander niet lekker vind. Gaaatver... leek wel zeep! Proef het nu nog.... En warme/gebakken tomaat
Ik ben echt jaloers op je! Lijkt mij zo heerlijk om dat te hebben zo mijn zus noemt mij haar persoonlijke nachtmerrie. Zij verzorgt het kerstdinere en heeft altijd exclusieve dingen en is dagen bezig met menu en hele dag in de keuken en zoals ze het noemt: voor jou maar een kindermenu haha (al eet ik wel veel soorten vlees en groente maar zeker een kwart van wat ze voorschoteld vind ik eh niet lekker) De grap is dat alle aanwezige kinderen dus gewoon meesmullen van de kreeft, vissoep etc.
Ah dat, nee vind ik ook niet zo lekker maar kan ik wel eten. Ik lust echt geen roggebrood. Verder zijn er best dingen die ik minder lekker vind of nog nooit heb geprobeerd maar lust ik alles wel denk ik. Helaas wel allergisch voor wat dingen.