door jullie krijg ik trek in mosselen! Heb je daar nog een speciale pan voor nodig? Vorig jaar geprobeert te maken in een grote braadpan toen waren ze flink mislukt vooral qua struktuur.
In een hoge kookpot. Laagje water, mosselen erop, middelhoog vuur met deksel erop, en dan 5-10 min wachten tot we open zijn. Tussendoor eens opschudden
Op het werk vandaag een nasi dag, dus als lunch al een heerlijk bord nasi goreng met sate, gebakken eitje, kroepoek en atjar op. Dus vanavond lekker makkeleijk, een broodje gebaken ei. Man en ik werken bij hetzelfde bedrijf, dus dat is ook nog eens heel makkelijk
Iets simpels. Deze week lijk ik wat minder maagzuur te hebben en daar wil ik van profiteren dus ik ga iets simpels en gezonds op tafel zetten. Gewokte pangasius filet met peper, zout, knoflook en olie. Daarbij een nestje tagliatelle en lekker veel bloemkool!
Pompoensoep met kokosroom en daarbij stokbrood met vegan kaas. We eten steeds vaker vegan, dus vandaag maar eens de kaasvervanger gekocht... Ben benieuwd!