De laatste 100 dagen van de zwangerschap!

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Kimmetjuh90, 4 apr 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Averna

    Averna Bekend lid

    15 jan 2016
    980
    816
    93
    NULL
    NULL
    Dank je. Is het nog een beetje uit te houden? Ik vond die buik uiteindelijk echt wel zwaar worden.

    Ik ben bang dat mijn buik ook weer die kant op gaat, maar ik hoef deze keer gelukkig geen 2 weken overtijd te gaan. En voor mijn gevoel is het wel nu iets prettiger dat mijn baby al iets is ingedaald. Meer lucht dan de vorige zwangerschap. :)
     
  2. Dikkiedikk

    Dikkiedikk Niet meer actief

    O dames ik moet even van me afschrijven.
    :(:(

    Vandaag weer 4 uurtjes gewerkt en het was killing. Kon geen houding meer vinden waardoor ik meer pijn voelde aan mijn rug/billen/bekken. Stond bijna op het punt om ziek naar huis toe te gaan totdat ik in mijn pauze te horen kreeg dat er bij ons iemand ontslag heeft genomen en ze absoluut niet meer weten hoe ze de planning rond moeten krijgen.

    Ik durfde niks meer te zeggen en heb het laatste uurtje flink op mijn tanden gebeten. Thuis aangekomen verrekte ik zo van de pijn, denk dat trekt wel weg. Net gewoon flink moeten huilen van de pijn, nu gaat het enigzins weer met mijn kruik en bedje maar dan nog.. ik stik van de schuldgevoelens.. :cry:

    Ik zit eraan te denken om de aankomende 2 dagen nog even vol te houden, hoe zwaar het ook is. Gewoon 4 uur even flink op de tanden bijten. Volgende week heb ik een weekje vrij en dan kan ik goed nadenken hoe ik die laatste 4 weken door ga komen.. nog maar 2 uur per dag werken? Volledig ziek? Of toch gewoon die 4 uur doorbijten? :cry:

    Ik zit gewoon zo met die rot schuldgevoelens omdat ze gewoon echt mensen tekort komen bij ons en ik het echt te doen heb met mijn bazin. Ik ben wat dat betreft echt een loyaal hondje.

    Sorry moest dit even van me afschrijven :(
     
  3. Dikkiedikk

    Dikkiedikk Niet meer actief

    Sorry dubbel
     
  4. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Oef. Haha
     
  5. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Jij moet eens gauw voor jezelf kiezen dame! Ik ben ook flink over mn grenzen heen gegaan eerder en dus maanden met bekkenklachten thuis gezeten! Nooit meer! Enorm lastig, dat snap ik, maar werk is maar week
     
  6. wolkje1994

    wolkje1994 Fanatiek lid

    12 aug 2013
    3.892
    5.779
    113
    @Magnolia29 sorry niet herkenbaar ! Misschien Google?

    @Dikkiedikk hoe lastig ook voor je werk, je moet goed aan jezelf en je kindje denken.

    @Nina Sanders ik ben altijd een soort van positief verrast hoe bewust jij op je eten let. Ik doe dat normaal ook. Maar in de zwangerschap veel minder.

    Gisteren avond zak chocolade noten op, een bak volle kwark en handje biggen koppen. Deze avond een reuze mergpijp, halve zak chips en weer hand biggenkoppen. Vind t heerlijk!:|:$

    Nee ik geniet gewoon van t eten, gaat lang niet alle avonden zo. Ben niet zo’n snoepert van mijzelf. Maar als ik trek heb geniet ik dubbel en dwars.

    Dus vind t knap van je :thumup:
     
    Marsepein en Magnolia29 vinden dit leuk.
  7. Eliesjee

    Eliesjee Bekend lid

    15 dec 2018
    926
    1.219
    93
    Vrouw
    Zuid Holland
    Wij hebben ook al een week de chocolade noten in huis hoor:roflmao: scheelt wel dat ik er vrij snel misselijk van word dus het is nog niet op.
    Vanmiddag ook een doosje dunkin donuts gehaald bij de jumbo, nog 1 over van de 4, we konden het niet laten liggen, maar voor af en toe moet het kunnen toch
     
    wolkje1994 en jvsd92 vinden dit leuk.
  8. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Haha. Het is meer een soort mindset. Als ik me zo laat gaan dan heb ik er meer laat van dan dat ik geniet. Ik vind dat ik dan een afweging moet maken. Eet ik wanneer ik trek heb? Heb ik trek of gewoon zin om te snaaien? Normaal kijk ik vooral naar of het echt voortkomt uit verveling of dat ik gewoon echt energie nodig heb. Nu zwanger eet ik wel gewoon, ik ga nu echt geen honger lijden, ook niet op gekke tijdstippen. Als mijn lichaam nu energie vraagt, zal ik het nodig hebben. Maar ik probeer dan wel voedzame en gezonde dingen te pakken met af en toe een uitschieter ;). Chocolade en koek werken bij mij averechts. Krijg ik alleen maar meer trek van en naderhand die suikerdip. Terwijl een plak kaas met 100% pindakaas gewoon goed vult. Net zoals een paar lepels kwark met wat rauwe noten. En ik vind het ook gewoon erg lekker haha!
     
    wolkje1994 vindt dit leuk.
  9. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Ben het afgelopen uur al 6x wezen plassen. Zojuist nog. Maar moet gewoon weer. Word er GEK van. Ik voel de kleine continu tegen mijn blaas schoppen..
     
  10. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Hmm. Lekker. Zou ik ook niet vanaf kunnen blijven. Daarom haal ik het gewoon niet in huis!
     
    Eliesjee vindt dit leuk.
  11. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Nog meer hier al wakker? Zit heerlijk aan een kopje koffie met een dubbele spelt cracker met lekker dik Fred en Ed :rolleyes:. Wil rond 7.30 eventjes wat lichte krachttraining doen in de sportschool (mijn abo loopt over 2 weken af) en om 10 moet ik even naar de garage omdat er 2 controle lampjes branden in de auto. Daarna rijd ik door naar kantoor.
    Wat zijn jullie plannen vandaag?

    Vanavond worden lekker de boodschappen weer bezorgd en morgen een dagje samen met O. Vind dit weer dan wel lastiger met hem. Hij gaat graag lekker naar buiten maarja, kou en regen is daar niet zo geschikt voor. Bovendien was hij gisteren al weer aardig aan het snotteren en wat hangerig dus misschien is de kou in sowieso geen goed idee.

    Hier was ik mega vaak wakker vannacht.. :confused:
     
    Boordevol vindt dit leuk.
  12. active82

    active82 Fanatiek lid

    24 sep 2014
    2.178
    1.867
    113
    Goedemorgen, hier ook wakker. Zo er uit, kinderen in de kleren en naar de opvang brengen en dan door rijden naar kantoor en dan half dagje werken. Hier ook mega vaak wakker afgelopen nacht. Ieder half uur bijna gezien :confused:
     
    Boordevol en Nina Sanders vinden dit leuk.
  13. Kolibrie2

    Kolibrie2 Fanatiek lid

    9 nov 2018
    1.332
    1.135
    113
    Vrouw
    Als het niet gaat, dan gaat het niet. Ik heb mezelf ziek gemeld omdat ik de hele tijd harde buiken had. Hele goede beslissing geweest. Dus als je zo veel pijn hebt, niet mee doorlopen. Wel al bij de fysio geweest?
     
    Boordevol vindt dit leuk.
  14. Kolibrie2

    Kolibrie2 Fanatiek lid

    9 nov 2018
    1.332
    1.135
    113
    Vrouw
    Ik ga zo even langs de bakker en dan door naar mijn werk om afscheid te nemen. Ik kom niet meer terug. Gisteren ook al van andere collega's afscheid genomen. Ik vind dat altijd wel lastig als het weer tijd wordt om afscheid te nemen, maar verheug me wel op mijn verlof.
     
    Magnolia29, Boordevol en Nina Sanders vinden dit leuk.
  15. Imona

    Imona VIP lid

    8 feb 2014
    5.301
    3.882
    113
    Hier de hele nacht geplaagd door harde buiken en plassen. Zoonlief zijn middagdutje is ook einde verhaal, dus ben blij dat hij naar dr gastouder gaat vandaag. Kan ik nog een beetje uitrusten.
    Verder niet zo veel plannen. Zo min mogelijk doen. Mn colostrum spuitjes komen binnen en de douche kruk. Moet de huisarts bellen voor b12 injecties en meer niet.
     
    Boordevol en Nina Sanders vinden dit leuk.
  16. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Oh help. Ik krijg mijn jas echt niet meer dicht. o_O iemand tips voor een niet dure najaarsjas in maat xs (positie of wijd model)? Zeker omdat ik er niet al te lang plezier van ga hebben wil ik er niet veel aan uit geven..
     
    Averna en Boordevol vinden dit leuk.
  17. Boordevol

    Boordevol VIP lid

    26 jun 2009
    6.072
    4.181
    113
    @Nina Sanders wat dat betreft ben ik blij met deze dikke buik niet de winter in te moeten. Nu red ik me nog met vestjes en open jassen indien nodig maar zou geen hele winter met dikke buik willen lopen en steeds weer op zoek naar een jas die goed past aangezien mijn buik echt Groot is.

    @Dikkiedikk denk aan jezelf! Heel lief en loyaal dat je er zo mee zit maar je krijgt eeuwige spijt als je daardoor je zwangerschap nog moeilijker maakt en maanden met de gevolgen ervan moet lopen. Dus hoe erg het tekort ook is, als je niet meer kan moet je je ziekmelden. Al is het deels.
     
    Nina Sanders vindt dit leuk.
  18. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Geluksmoment vanochtend. Zoon die wakker werd en het al had over zn ontbijt. Ik maak elke ochtend een bordje havermout voor hem. Elke ochtend is die weer anders, net hoe het uitkomt en hoe mijn bui is. Zodra zn bordje leeg is vraagt ie of hij morgen weer havermout krijgt. Natuurlijk lieve jongen, met alle liefde!

    Vanochtend waren het overnight oats (geen warm bordje dus): 3 eetlepels havermout, 1 eetlepel bambix, zorgen dat het net onder staat met havermelk, flinke lepel milde kwark en een klein scheutje appelsap om het zure wat af te zwakken. Roeren en een nacht laten weken. En ja, dat gaat helemaal op! :thumup: op 2 hapjes van mama na om het voor te proeven ;)
     
  19. Jo913

    Jo913 Bekend lid

    14 mrt 2017
    751
    1.167
    93
    @Nina Sanders wat fijn zo'n dankbare eter! Over de winterjas gesproken, ik laat m nu gewoon open hangen met een dikke sjaal ervoor, gaat met deze temperaturen nog prima! Volgende week wordt het ook weer mooi..

    Hier geteisterd door de muggen vannacht, weer helemaal lek gestoken. Kan niet wachten totdat al die beestjes weer in hun hol kruipen tot volgend jaar zomer!
     
    Nina Sanders vindt dit leuk.
  20. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    1 aug 2016
    38.191
    45.328
    113
    Die dankbaarheid is er vaak in de avond niet zo hoor ;).
    Ook een optie idd. Ik heb alleen een hele dunne tussenjas zonder sluiting die ongevoerd is, maar op zich met dikke sjaal zou het kunnen idd. Moet ik wel even een lekkere sjaal kopen.
     

Deel Deze Pagina