Eindelijk ons zwangerenclubje vanaf febr. 2019

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door LilyB, 1 aug 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Momof2rebels

    Momof2rebels Bekend lid

    21 dec 2018
    776
    385
    63
    Vrouw
    Heeyyy goed om te horen dat het goed met je gaat. Met je mannetje ook lekker? Ik zie dat je alweer 25 weken ben jeetje gaat hard hoor ! Heb je nog wat gehoord betreft de rhesus?

    Ik had ook geprikt voor de rhesus moest ik vorige week weer opnieuw prikken, want bleek dat ze te vroeg geprikt hadden gezeikk ! En ik ben heeeel moeilijk te prikken dus ben echt geen fan van prikken hahahah.

    Jaaa gaat echt harddd nu denk ik echt oh jeejjj tijdnood hahahaha gaat een beetje te hard !
     
  2. Lalaatje90

    Lalaatje90 VIP lid

    15 jan 2014
    5.777
    2.874
    113
    Friesland
    Meisje he!! :p
    Ik hoefde niet steeds bloed te prikken vanwege m'n rhesus, maar voor de antistoffen die bij mij in het bloed zitten. Maar zoals het er nu uitziet heeft de baby geen last van mijn antistoffen en heeft ze geen last van bloedarmoede.
    Dus ik ga terug naar de verloskundige.
     
    LilyB vindt dit leuk.
  3. Momof2rebels

    Momof2rebels Bekend lid

    21 dec 2018
    776
    385
    63
    Vrouw
    OJA MIJN GOD hahahahahah jij en ik zijn de meisjes mama ik zag voorbij komen dat weer iemand een jongetje krijgt ! Pot verdorrie mijn hoofd ook en je heb nog een roze banner ! Niet te doen met mij!!! Hoe is het met je meisssieeee hahahaha

    Ooohhh wat een heerlijk nieuws voor je ! Kan je met een gerust hart lekker naar je afspraken toe !!!
    Heb jij al wat spulletjes aangeschaft ?
     
    LilyB vindt dit leuk.
  4. Lalaatje90

    Lalaatje90 VIP lid

    15 jan 2014
    5.777
    2.874
    113
    Friesland
    Een aantal kleertjes en dekentjes, lakentjes. Een roze muur Haha. Verder heb ik nog een heleboel spul van zoontje. :)
     
    Momof2rebels en LilyB vinden dit leuk.
  5. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Oh wat heerlijk dat er geen veranderingen zijn in het bloed!! Toch een geruststelling!
    Idd wel jammer dat je niet meer elke week kan genieten van je meisje, maar voor nu is het gewoon een positief allemaal :D:D
     
  6. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Fijn om weer wat van je te horen!! Jeetje 30wk alweer, jij gaat snel! Nog even en je kan je meisje lekker in je armen houden!!!! Zo spannend weer :)

    Hier gaat zijn gangetje, vandaag weer cd1 dus beetje balen maar de klap is al verwerkt en we gaan vol goede moed verder...
     
  7. Aapie88

    Aapie88 Fanatiek lid

    8 okt 2018
    1.531
    1.769
    113
    Vrouw
    Hoi dames hoe gaat het met iedereen? Kreeg een poos geen meldingen en was ook even niet op de site.

    Groeiecho was dit keer gewoon goed. Hij is gewoon klein gelukkig. Helaas ligt hij nog in stuit en is de versie niet gelukt.


    Toch besloten wel voor de versie te gaan omdat ik eigenlijk wel graag natuurlijk wil bevallen. Wilde eerst wel maar 1 poging doen omdat ik het toch eng vond. Uiteindelijk toch 2 pogingen gedaan, want eerst ging het best wel goed. Tot een bepaald punt dwars lukte het niet dat deed ook veel pijn. Kon de draai niet maken. Dus nu word het een keizersnee en dat vind ik heel erg jammer en eng.

    ik vind het zo jammer dat ik straks zonder weeën naar het ziekenhuis ga en dan na een ruggenprik ineens mijn baby heb. Ik kijk er natuurlijk ook wel naar uit, maar had zo graag het proces van weeën en alles wat erbij komt kijken mee willen maken. Alleen een stuitbevalling durf ik niet aan dat vind ik te gevaarlijk. ook de keizersnee vind ik best wel heel eng. Ben best wel bang, maar het komt vast wel goed. Het is niet zo zoals ik dacht dat het zou gaan. Hij is gewoon heel erg eigenwijs ;)
     
  8. Aapie88

    Aapie88 Fanatiek lid

    8 okt 2018
    1.531
    1.769
    113
    Vrouw
    @DCG balen zeg... heel veel geluk gewenst in de volgende ronde!
     
  9. Aapie88

    Aapie88 Fanatiek lid

    8 okt 2018
    1.531
    1.769
    113
    Vrouw
    @Lalaatje90 fijn dat je terug mag naar je verloskundige:)
     
  10. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Aaaah wat onwijs balen dat het geen “gewone” bevalling gaat worden. Lijkt me idd heel apart om zonder weeën naar het ziekenhuis te moeten. Het blijft toch dat oerinstinct he ;) maar hey, veiligheid boven alles! Wel goed om te horen dat je mannetje goedgekeurd is qua groei, dat is dan weer een hele geruststelling.
    Heb je al een datum??
     
  11. LilyB

    LilyB Niet meer actief

    Lief, dankjewel ❤️
     
  12. Momof2rebels

    Momof2rebels Bekend lid

    21 dec 2018
    776
    385
    63
    Vrouw

    Oh zo dat is wel echt super fijn! Ik heb echt helemaal niks meer van mijn 2 kids. Alleen een herinnering doos zoals hun navelsteng, 1e pakje etc, maar verder ook niks. Maar heb nu al heel veel!
     
  13. Momof2rebels

    Momof2rebels Bekend lid

    21 dec 2018
    776
    385
    63
    Vrouw
    Jaa nog even volhouden.

    Okee wat fijn om te horen dat je de klap verwerkt heb! Je bent nog steeds in mijn gedachten en ik blijf duimen voor je!!!!

    Hoe is het met je kleine mannetje?
     
  14. Momof2rebels

    Momof2rebels Bekend lid

    21 dec 2018
    776
    385
    63
    Vrouw
    Jeetje ja snap dat je er van baalt dat je de natuur niet z'n gang kan laten gaan, maar ik kan me voorstellen dat je het eng vind.
    Ik kreeg laatste afspraak ook te horen dat ze in een stuit ligt en toen kreeg ik al paniek!!! Gelukkig heeft ze tot 35 weken om te draaien, maar kreeg het toen al spaans benauwd. En moet eerlijk zeggen stel dat ze toch in de stuit blijft liggen ik ook echt kies voor een keizersnee ! Ook uit angst.
     
  15. Aapie88

    Aapie88 Fanatiek lid

    8 okt 2018
    1.531
    1.769
    113
    Vrouw
    inderdaad veiligheid boven alles. Heb mij er nu wel bij neergelegd. Wij hebben een datum. Toevallig zijn wij dan ook 4 jaar bij elkaar ;) dat was de enige datum die nog kon. Aan de andere kant kunnen wij dat nu niet meer apart vieren. Toch is het wel een bijzondere datum dan.
     
  16. Aapie88

    Aapie88 Fanatiek lid

    8 okt 2018
    1.531
    1.769
    113
    Vrouw
    ja, ik snap jou wel. Bij mij lag hij al zo vanaf de 20 weken echo. Waarschijnlijk daarvoor ook al :rolleyes: nou ik wilde dus eigenlijk wel natuurlijk bevallen maar had ook zoiets van hij ligt vast niet voor niets zo. Omdat hij elke keer al zo ligt. Toch twee pogingen gedaan. Stuitbevalling echt een no go teveel risico op zuurstof tekort vind ik. Ook 50 % van de stuitbevallingen eindigen in spoedkeizersnee. Dan ben je al helemaal uitgeput.

    ik hoop dat jou kleintje nog draait. Hoe ligt ze dan in stuit? Hoofd en en beentjes boven en stuit onder? Of hoofd boven en beentjes beneden? Kan je haar wel goed voelen? Voel je haar hoofd boven zitten? Het enige wat ik voel is zijn hoofd haha en af en toe de armen en voeten want die heeft hij elke keer voor zijn hoofd:roflmao:
     
    Momof2rebels vindt dit leuk.
  17. Jeansflower

    Jeansflower Fanatiek lid

    6 jan 2013
    4.668
    2.106
    113
    Vrouw
    Wat balen van een keizersnede!
    Maar idd een stuitbevalling is voor alle partijen te heftig. Mn schoonmoeder heeft nu 34 jaar na dato nog last van de stuitbevalling. Dus goede keuze wat dat betreft.
     
  18. Jeansflower

    Jeansflower Fanatiek lid

    6 jan 2013
    4.668
    2.106
    113
    Vrouw
    @DCG wat balen :( ik duim nog steeds voor jou. Mag nu weleens zo zijn he!

    hier gaat t z’n gangetje, van de week wel even wat minder want ik verloor een stolsel, mn placenta ligt volledig over de baarmoedermond en dat kan dat veroorzaken helaas. Dus doe t een beetje rustiger aan.
     
    Momof2rebels vindt dit leuk.
  19. Dafino

    Dafino Fanatiek lid

    2 feb 2019
    2.135
    1.854
    113
    Vrouw
    @Aapie88 gelukkig is de groei bijgetrokken! Balen van de keizersnede. Heeft de gyn je hierin ook geadviseerd of is het echt je eigen keuze het niet natuurlijk te proberen?

    @DCG hoe gaat het met je?

    @Momof2rebels vandaag je 30 weken dansje :D Duimen dat je meisje nog draait de komende weken.

    @Jeansflower jeetje zeg, dat is vreselijk schikken!! Doe inderdaad maar voorzichtig en rustig aan.

    Hier gaat alles ze gangetje. Klachten blijven gelijk. Iets waar je gek genoeg ook aan went. Morgen weer controle bij de vk. Heel benieuwd of onze kleine man dan gedraaid is. Tot nu toe ligt hij alle echo’s en controles in een stuit. En al zijn schopjes verraden dat hij tot nu toe ook niet draait.
     
    Momof2rebels vindt dit leuk.
  20. Aapie88

    Aapie88 Fanatiek lid

    8 okt 2018
    1.531
    1.769
    113
    Vrouw
    @Dafino mijn moeder is kraamverzorgster en die heeft mij afgeraden natuurlijk te bevallen in stuit bij de eerste. Als je al een kindje hebt gebaard dan weet je dat er een kindje doorlaat. Risico te groot dan op zuurstofgebrek en ook 50% van de stuitbevallingen eindigen in een keizersnede. Dan ben je al helemaal op en dan nog een keizersnede. Ik wil dat niet. Wil niet het risico lopen dan dat kleine mannetje zuurstofgebrek krijgt met alle gevolgen van dien.
     

Deel Deze Pagina