Gisteren zoete aardappel-stamppot met sperziebonen, paprika en ui. Daarbij een gehaktballetje. Vandaag macaroni in tomatensaus met balletjes.
Risotto met oa courgette en gerookte zalm. Voor het eerst uit de multicooker op de risotto stand, dus ik ben benieuwd of dat wat is.
Gisteren pannenkoeken bebakken. Vanavond stoofpeertjes uit de slowcooker, aardappel smileys uit de airfryer en beenham met honing mosterdsaus uit de oven, als toetje ijs.
Wij hebben nog wat over aan eten, dus gaan daar een maaltijd van maken. De tomatensaus met gehaktballetjes wordt verwerkt met een berg gesneden groenten en spaghetti. En de rest nog even bekijken.
@Iertje81 , wij hebben een hele simpele van de Hema, maar hij bevalt prima! Geloof dat hij rond de 15,00 was!
Wij eten vandaag pasta met basilicumsaus, puntpaprika, courgette en gehakt. morgen eten we de rest, lekker makkelijk na een dag werken
Gevulde turks brood met gehakt /paprika ui/teentje knoflook/champignons/ besmeerd met Philadelphia en afgebakken met geraspte kaas
Lekker, dit wil ik binnenkort ook proberen! Kook je de spliterwten dan eerst voor? Ik heb begrepen dat je gedroogde peulvruchten niet zo uit de slowcooker kunt eten omdat de temperatuur niet hoog genoeg wordt om de gifstoffen eruit te halen? Ik ben nog een beetje een leek op slowcooker gebied.