Wij eten vandaag ravioli met tomaat/kaasvulling en gegrilde groente (paprika, bleekselderij, courgette, wortel, ui)
Aardappelen uit de oven, bloemkool, sperziebonen, satesaus, biefstuk voor de vleeseters en worstjes voor de rest. En als het meezit warme appeltaart als nagerecht.
We zouden stoere Chili eten, maar die moet 5u in de oven en daar hadden we even niet aan gedacht. Die staat nu dus nog in de oven en we hebben voor vandaag pasta carbonara met avocado gemaakt, erbij wortels.
Pompoensoep! Met zo’n verspakket van de Aldi. Daar verkopen ze het tegenwoordig ook Ik heb er wel een eetlepel zelfgemaakte Indiase curry bij gedaan. Maakt het net wat pittiger en voor mij dus lekkerder
Het is hier ‘kids choice week’, omdat ik de afgelopen weken wel heel veel uitgeprobeerd heb en ‘gekke’ dingen op tafel heb gezet. Dus nu een weekje de kinderen tegemoet komen en ze laten bepalen wat er op tafel komt. Dat betekent dus een hele week knorr wereldgerechten, pasta, pizza, patat en pannenkoeken (komt mooi uit dat deze week een weekend weg ben. Scheelt weer 3 dgn ) Vandaag: pasta met mascarpone-tomatensaus, gehakt, paprika en een salade
Vanavond stoofvlees (sukadelappen met groenten en kruidnoten, gisteren al gemaakt) met stokbrood en witlofsalade.