Vandaag: Voorgerecht: Broccoli-soep met verse munt en ricotta. Tussengerecht: Avocadomousse met bieslook, Citroen en Hollandse Garnalen. Hoofdgerecht: Varkenshaas gevuld met cranberry’s. Bijgerechten zijn: zelfgemaakte Pommes Douchesse, zoete aardappel puree met peterselie, groene asperges met Parmaham uit de oven, Geglaceerde bospeen met verse tijm en honing, verse champignon saus en verse pepersaus. Nagerecht: kinderen een stuk IJstaart. Wij een zelfgemaakte sinaasappel- bavarois. de rest van de week eten we tosti’s
Uitgebreid wezen brunchen met schoonfamilie. Dus dadelijk nog een restje groentesoep met een tosti of zo.
Hier laten we een overheerlijke pizza bezorgen Gisteren 6 gangen gekookt: Amuse: coquilles Voor: zalmtaartjes met avocado Tussen: gerookte buikspek van de BBQ met zoete aardappel en feta Hoofd: geroosterde lamsbout met rozemarijn en tijm. Bij; spruiten, geroosterde aardappels en haricots verts met pancetta Na: apfelstrudel met vanillesaus En tenslotte nog een kaasplank Het was heerlijk maar ik zit nog steeds vol
Wij hebben voor het eerst in jaren weer eens gegourmet, aangezien we nieuwe gourmetsets onder de kerstboom hadden liggen dit jaar. Zo blij met dit apparaat. Werkte echt fantastisch, ieder zijn eigen grillplaatjes. Was super leuk en lekker Dessert: dulce de leche roomijs met sous vide ananas met vanille en steranijs.
We hebben deze: https://www.bol.com/nl/p/princess-104040-dinner4all-pure-grillplaat/9200000114912485/?s2a= En schoonmaken was ook zo gedaan. Ik kan hem echt aanraden!
Wij maken vandaag de restjes uit de koelkast op. Gegrilde kip, stamppot rauwe andijvie, sate, keto stamppot, Hema rookworst, laatste restjes Kippiepan. Voor ieder wat wils en ruimt tenminste weer op.