Ik reageerde natuurlijk enkel op wat er stond e. Bij ziekte volledig akkoord, groot nadeel dan als je tbm bent. Maar na een slechte nacht vind ik dat dus geen nadeel dat het allemaal wat weekendser kan en je toch wel zelf wat kan zien wat en hoe. Maar dat is mijn mening e .
Op facebook de fakepagina pathè NL (pathè zonder nl is de echte pagina) Deze pagina beweerd een prijs uit te delen vanwege een jubileum. Eigenlijk krijgt iedereen die reageerd een privé bericht dat ze hebben gewonnen. Echter om de prijs te krijgen moeten ze de verzendkosten betalen en dus gegevens achtergelaten. Negatieve reacties op facebook worden verwijderd en personen worden dan geblokkeerd. Pagina is meerdere malen gemeld, maar facebook zelf doet er niks aan...... Die arm mensen maar denken dat ze wat gewonnen hebben.
Ok, duidelijk. Want ik dacht namelijk, als er iets vol is, is het dat wel. Ik maak wel eens yoghi met een liter warme melk en een danoontje naar keuze. 1 dag in de hooimadam (nu in de winter althans - 's zomers laat ik het gewoon een tijdje op het aanrecht staan) en dan is het klaar.
Ze drinken eigenlijk al sinds de babytijd altijd thee en water of diksap. Maar dar zet voor hen op het moment niet genoeg zoden aan de dijk.
Lastig... En herkenbaar Wij hebben zo'n periode met de oudste gehad en nu ze eindelijk iets normaler wordt, is haar zusje weer zo dun.
Toen ik aan moest komen (is alweer even terug dus weet niet alles meer) moest ik veel volle producten gaan eten. Ook dagelijks een flinke bak yoghurt met zoveel als mogelijk ongeklopte, volle slagroom erdoor (dat laatste is iets minder gezond in mijn ogen, maar ach, gelukkig is het maar tijdelijk). En ook veel noten. Met name macadamia noten. Die bevat veel goede vetten. Misschien heb je hier wat aan
Tja, dat ligt er dan maar net aan of het ook ‘weekendser’ kan. Ik heb 4 kinderen (die altijd wel ergens moeten zijn), waaronder een aandachtvragende, ondernemende peuter en een zeer moelijke tiener met adhd. Ik heb pas weekend als mijn man ook thuis is en het echt weekend is.
Volgens mij zijn een hoop bandjes zo gemaakt dat bij extreme spanning of trekken ze open schieten of heel wijd worden. Altans de goede. Kan best dat zo'n goedkope van de big bazar dat niet heeft.
Het smaakt eigenlijk gewoon naar karnemelk met een smaakje haha maar de kinderen lusten het graag. Is veel minder zoet wel dan de winkelversie yoghurtdrink.
Ik vraag me nu af wat een 'hooimadam' is? Ik dacht nog even dat je autocorrectie dat er van maakte en je eigenlijk 'hooimaand' bedoelde, maar dat is het ook niet zo te begrijpen uit de rest van je zin volgens mij.. Edit: liever moe dan lui: meteen maar even gegoogled. En om on-topic te blijven: mijn mond valt er van open dat ik na heel wat jaren met ouderen gewerkt te hebben dit helemaal niet kende tot nu! Al heb ik wel als goed excuus dat dat dementerenden waren
Mijn kinderen eten ook vaak olijfolie met het ontbijt, dus brood erin dippen. Mijn man zijn oom drinkt trouwens zo een glas olijfolie op bah (met brood wel lekker hoor, maar zo een glas drinken??)
Hahaha nee. Ondanks nieuwe telefoon en autocorrectie die niet echt altijd meewerkt was hooimadam bewust getypt! Een hooimadam is een soort moderne hooikist. Een stoffen heel goed isolerende zak waarmee je lang voeding kan warm houden of nagaren. Ideaal dus voor yoghurt/karnemelk maken, of peulvruchten koken (ze hoeven dan minder lang te koken). Je kan mooie hooimadams in verschillende maten kopen maar de mijne is gewoon een ongebruikte slaapzak met fleecedeken.
Kruispost: ik had in de tijd dat jij dit typte net gegoogled Klinkt super interessant maar hoeveel geduld ik meestal ook heb, met koken heb ik dat helaas niet en ben ik blij met onze inductieplaat en waterkoker
Ja olijfolie hoor je eigenlijk alleen koud te gebruiken. Dat doen wij ook vooral, dus met brood eten.
Haha. Nou ja als je bv yoghurt maakt moet je wel geduld hebben... Maar ik zet het gewoon weg en heb er verder geen omkijken naar.
@citroenrasp: nu wel even benieuwd trouwens.. las online dat het vooral geschikt is voor o.a. macaroni, stoofschotels, rijst etc. Nou eten wij wekelijks wel een pasta. Hoe lang zou jij zoiets laten garen hierin? Sorry voor het even off-topic gaan, maar een eigen topic aanmaken voor zoiets kleins is ook weer zo wat