Man en zoon hadden restjes van de dagen ervoor. Maar komt ook vaak zat voor dat ik voor iedereen apart iets maak. Ik gooi niets weg namelijk dus soms heb ik veel restjes en eet iedereen iets Anders .
Hele kip uit de oven met courgette en krieltjes. Morgen maak ik dan van de resten kip blt sandwiches.
Vandaag zwemt mijn dochter dus we eten makkelijk. Heb gister al tomatensoep gemaakt en daarbij zelf gemaakte worstenbroodjes.
Pittige pindakip met sperzieboontjes uit de slowcooker! Eet er rijst bij, zoutzure komkommersalade en atjar.
Vandaag dus pompoensoep en maak er zelf broodjes bij, ipv stokbrood van de bakker. Ik maak een dubbele hoeveelheid deeg waarmee ik cinnamonrolls ga maken.
Stamppot van wortel, aardappel en knolselderij met voor man en zoon een rookworst. (Ik vind dat niet te eten dus geen vlees voor mij)
Toscaanse tomatensoep, bruschetta met tomaat en mozzarella en een salade met geroosterde paprika en mozzarella
Natuurlijk! Ben erg benieuwd hoe het smaakt, dit is het recept: https://www.plezierindekeuken.nl/pittige-pindakip-met-sperzieboontjes-uit-de-slowcooker/
How maak je de courgette dan klaar? Apart of mee de oven in? Zelf gebruik ik het voornamelijk in saus of ovenschotels, maar op Corfu aten we vaak heerlijke courgette als bijgerecht en ik zoek nog steeds een recept hiervan.
Ik doe het in de oven bij de kip en kruid het met zout, peper, paprikapoeder en komijn. En dan met de sappen van de kip is het heerlijk
Andijvie stamppot voor Kids en man en ik eet iets met rijst en broccoli. Vandaag dubbel koken, morgen restjes opwarmen.
Nee gebakken, in lange plakken of schijfjes. Lekker knapperig en gekruid, zelf wel geprobeerd in de grillpan en dan Parmesan erover, maar dat werd toch nattig.