Wij vonden hem matig. Veel te veel tomaten smaak. Moet wel zeggen dat ik voorheen heel veel maakte uit pakjes en zakjes en dat probeer ik te kinderen dus het kan ook zijn dat onze smaak verpest is
Vanavond eten we maccheroni met bolognesesaus uit de slowcooker (het ruikt al zo lekker in huis) en voor mij nog een glas goede rode wijn erbij. Nu al zin in
Cevapcici met zelfgemaakte ajvar, pitabroodjes, sla, heel veel rauwe uien en geroosterde groenten met gorgonzola.
Tapas avond met een vriendin. Lekkere kaasjes, brood, olijfjes, gevulde hete paprikatjes, wraps en nog veel meer.
Ik twijfel tomaten groente soep met stokbroodjes en smeersels of broodjes bal. Morgen hebben we tot 17.00 uur een verjaardag dus denk dat de broodjes bal dan het makkelijkste zijn want de ballen zijn al klaar in de jus. Of ik maak de soep vandaag en warm die morgen op. Dilemma's en keuzes. Ik ben zo slecht in kiezen
Mijn schoonmoeder heeft linzenstoof gemaakt voor ons en dat eet mijn man straks, voor mij en de kinderen ivm keelpijn is dat helaas te heet, dus voor ons wordt het gestoofde rucola met rijst.
Babi ketjap uit de slowcooker met rijst, atjar (had vorige week een grote weckpot gemaakt) met augurkjes en zoetzure komkommer
Ik heb nu voor vandaag en morgen soep, stokbrood met smeersels en broodjes met ballen gehakt. Ik kon echt niet kiezen dus dan kiest iedereen maar ter plekke waar ze trek in hebben en dat 2 dagen achter elkaar.
@GossipGirlxoxo een recept is het niet echt te noemen (voor jou wellicht wel... haha grapje hoor ) maar ik bak een ui aan, doe er flink wat knoflook bij, vervolgens 1-2 tl komijn en wat zwarte peper (en zout naar smaak). En dan de rucola, nog een beetje water toevoegen en laten stoven tot bijna al het water verdampt is en de rucola flink is geslonken. Je kan ook gewoon andere bladgroenten gebruiken zoals spinazie of snijbiet. Als het klaar is giet ik er nog wat extra olijfolie door. Maar dit schuift trouwens op naar morgen voor ons, we hadden toch meer zin in loubia (had nog een bakje in de vriezer van laatst).
Zelfgemaakte friet, tuinerwtjes, kipsaté uit de slowcooker en tomaten/mozzarella salade. Lekker en makkelijk, want we zijn de bovenverdieping aan het verbouwen (qua verven en meubels)
Man en jongste kinderen gaan naar de McDonalds, oudste dochter eet op haar werk en ik ga uit eten (tapas) met een vriendin.
Wij eten geen vlees meer behalve 1 dag in het weekend een goed stuk. Vandaag dus. Ik ga een heerlijke biefstuk maken met een rode portsaus. Lekkere wijn erbij.. zoontjes zijn er niet! Of wacht nee, dat is morgen . Dan ga ik vandaag denk ik de airfryer volgooien met snacks. Een goed gevulde salade erbij. Lekker relaxed voor de tv want het is weekend. Pedagogisch verantwoord aan tafel eten doen we wel weer een andere keer