Wellicht is het een stomme vraag, anyway. Ik heb gisteren spaghettisaus uit de vriezer gehaald met de intentie het vandaag te eten. Nu bedenkt mijn man ineens dat hij liever uit eten gaat. Is de saus morgen nog eetbaar of beter van niet. Ik zag dat t nog niet volledig ontdooid was. Staat er eigenlijk een tijd voor wanneer je ontdooide voedingsproducten moet eten?
Ik zou het wel gewoon eten hoor, zelf ook wel eens zoiets meegemaakt. Iets anders vind ik het wel als het om bv kip/vis gaat, dan zou ik ontzettend voorzichtig zijn. Ik kan niet uit je post opmaken of het een saus is met vlees erin verwerkt? Overigens ontdooi ik altijd alles bewust in de koelkast, duurt wel wat langer maar is veiliger (magnetron hebben we niet).
Qua vlees zit er gehakt in. Ik ontdooi ook altijd in de koelkast. Het is morgen dan wel al meer dan 48 uur uit de vriezer..
Hier het zelfde, Gehakt gister uit de vriezer gehaald en in de koelkast gezet. Komen mijn ouders net binnen... gaan jullie mee, we hebben gereserveerd. Nu dus morgen gehakt eten