Rusland piekert over mysterieuze zwangerschap tienermeisje: ‘Ivan (10) kan niet de vader zijn’

Discussie in 'Films, televisie en nieuws' gestart door Neilia, 24 jan 2020.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Neilia

    Neilia Niet meer actief

    link krijg ik niet gekopieerd.

    Rusland is in de ban van de prille, vooralsnog mysterieuze zwangerschap van de 13-jarige Daria uit de stad Zheleznogorsk. Volgens de aanstaande moeder is haar piepjonge vriendje Ivan (10) ‘honderd procent zeker’ de vader van de baby, maar experts stellen dat zoiets vanwege zijn leeftijd onmogelijk is. ,,Onderzoek heeft aangetoond dat hij nog niet in de puberteit zit en geen actieve zaadcellen heeft.” De politie vermoedt dat het meisje seksueel misbruik door een volwassene verzwijgt.

    Daria en Ivan verschenen eerder deze week in het door miljoenen bekeken tv-programma On Air Showwaar ze onder de noemer ‘jongste ouders ooit’ uitvoerig vertelden over hun relatie en al het moois wat daar uit voortvloeide. Volgens Daria, die momenteel acht weken in verwachting is, kwam zij Ivan een jaar geleden tegen. ,,Nadat ik door een vriend aan Ivan was voorgesteld, gingen we vrijwel gelijk daten”, aldus de Russische. ,,Ivan vertelde al na twee dagen dat hij veel van me houdt. Vervolgens besloten we zoveel mogelijk tijd met elkaar door te brengen. We gingen vooral wandelen, maar er werd ook gekust.

    Van het een kwam het ander, verzekerde een van geluk stralende Daria: ,,We hadden stiekem seks bij Ivan toen zijn moeder niet thuis was”, aldus het ontspannen ogende meisje. ,,Daar schaamden we ons naderhand vreselijk voor. Zo zelfs, dat we in bed onze lichamen bedekten met lakens.” Een paar dagen later vertelde Daria aan haar moeder Elena dat ze last had van ochtendmisselijkheid.

    In shock
    De moeder, die ook in het programma aan het woord kwam, besloot Daria door een arts te laten onderzoeken. Elena: ,,Die kon geen oorzaak van de ziekteverschijnselen vinden. Omdat ik het niet vertrouwde, heb ik een zwangerschapstest voor haar gekocht. Toen de test tot mijn grote verbijstering uitwees dat Daria in verwachting is, gaf ze toe seks met Ivan te hebben gehad. Ik was sprakeloos en volledig in shock. Vervolgens hebben Daria en ik er over gepraat en in goed overleg besloten dat ze de baby hoe dan ook houdt. Daria wilde het niet weg laten halen. Niet in zich laten snijden.”

    De ouders van Daria en Ivan hebben afgesproken dat ze hun kinderen zullen helpen bij de opvoeding van het kindje. Galina, de moeder van Ivan: ,,Mijn zoontje begrijpt de consequenties van het aanstaande vaderschap nog niet. Daar is hij nog veel te jong voor. Hij vertelde me wat er is gebeurd. Daria zou tegen hem hebben gezegd dat hij best seks met haar mocht hebben. En zo geschiedde. Maar ze gebruikten geen voorbehoedsmiddelen, omdat ze nog niet wisten wat de gevolgen van onveilig vrijen kunnen zijn.”

    Maakte de kleine, behoorlijk zelfverzekerde Ivan zijn ‘droommeisje’ Daria zwanger, of is er wellicht meer aan de hand? Rusland is inmiddels tot op het bot verdeeld. Nikolai Skorobogatov, een kinderarts uit de woonplaats van de twee , stelt dat het in theorie mogelijk moet zijn dat het jongetje nu al geslachtsrijp is. Bij de meeste jongens gebeurt dat pas vanaf hun elfde levensjaar. ,,Maar er zijn uitzonderingen”, aldus Skorobogatov.

    Geslachtshormonen
    Uroloog Evgeny Grekov heeft een andere mening. ,,Ivan kan de vader niet zijn. We hebben hem een paar keer laten onderzoeken en daaruit is gebleken dat hij nog geen sperma aanmaakt. Logisch, want hij is nog een kind. Verder hebben we ook nog amper mannelijke geslachtshormonen bij het ventje aangetroffen en zijn Ivans voorplantingsorganen nog kinderlijk gevormd. Kortom: zijn puberteit is nog niet begonnen. En dus zitten we in dit geval met veel onbeantwoorde vragen. Vragen die we bij de politie hebben neergelegd.”

    Russische media proberen, zo meldt de Britse tabloid Mirror dat de tv-uitzending vertaalde, de waarheid achter de opmerkelijke zwangerschap te achterhalen. Buren van de kinderen plaatsen volgens journalisten grote vraagtekens bij het verhaal dat Daria, Ivan en hun ouders rondstrooien. Ze vermoeden dat iemand anders het meisje zwanger maakte en dat Ivan de verantwoordelijkheid daarvoor in de schoenen geschoven krijgt. Een buurman: ,,Ivan kan de vader niet zijn. Daar is hij nog veel te klein voor.” Ivan zelf, zo vertelde hij in de tv-show, weet zeker dat hij de vader is. ,,Mijn Daria heeft me op het hart gedrukt dat ze het met geen andere man heeft gedaan.”

    De zwangerschap van Daria verloopt volgens de jongste berichten voorspoedig. Maar lekker in hun vel zitten de aanstaande moeder en de veronderstelde vader niet. Volgens Daria wordt ze op school gepest. En Galina, de moeder van Ivan, stelt dat haar zoon door alle aandacht een einde aan zijn leven wilde maken. De politie is inmiddels begonnen met een onderzoek. Op dit moment worden alle mensen die op de school van het meisje werken, ondervraagd. Daria kan het weinig schelen. Na haar eerste echo verheugt ze zich nu al op de bevalling. ,,Ik ben klaar om ons kindje te baren.”
     
  2. Poolvos

    Poolvos VIP lid

    9 jan 2016
    6.875
    12.390
    113
    Vrouw
    Ik ben volledig sprakeloos. Dat gebeurt niet vaak. Wat een horror!!!
     
  3. Palmpje

    Palmpje VIP lid

    8 jul 2017
    8.522
    6.528
    113
    Vrouw
    :eek::eek::eek:
     
  4. Honeyybell

    26 okt 2018
    79
    74
    18
    Vrouw
    Nu heb ik toch ineens een deja vu...zoiets is toch eerder gebeurt? In Amerika volgens mij en toen bleek inderdaad de veel te jonge papa de papa niet maar een familielid oid die het meisje had misbruikt. Zal hier helaas ook wel zo zijn, lijkt mij erg moeilijk als hij nog niet in de puberteit zit. Arme kinderen, en dat meisje die 'klaar' is voor het kind :eek:
     
  5. Neilia

    Neilia Niet meer actief

    klopt. Ik dacht eerst ook dat het een oud verhaal was.
     
  6. RoGiJuLi

    RoGiJuLi VIP lid

    15 apr 2011
    53.452
    15.009
    113
    Nabij Utrecht
    Een paar dagen na de sex al ochtendmisselijkheid en een test die positief aangeeft.
    Is ze supergirl ofzo :confused::confused:
    Nog een reden om aan te nemen dat de bevruchting niet van dit 10 jarige knapie is, maar van een andere (ouder) iemand.
     
    Liana84, MaMa, GossipGirlxoxo en 5 anderen vinden dit leuk.
  7. Zxcvb

    Zxcvb VIP lid

    13 dec 2019
    10.008
    11.685
    113
    Vrouw
    Dit dacht ik ook al...
    Lijkt me uiteindelijk via dnatest het makkelijkst uit te zoeken.
    Ze is nu nog maar 8 weken zwanger en het wordt breed uitgemeten in de media:eek:
     
  8. Momisake

    Momisake Fanatiek lid

    27 jul 2010
    1.623
    166
    63
    Vrouw
    Ik hoorde dat haar stiefvader degene is die haar misbruikt heeft.
     
  9. Champetter

    Champetter VIP lid

    5 mrt 2013
    6.825
    3.809
    113
    Daten, kinderen van 10 en 13 jaar. Never nooit hier.

    Om over de rest maar te zwijgen, wat een gruwelijkheden. Dit heeft niets met seksualiteit of ontdekking te maken maar met pervers gedrag, aangeleerd door volwassenen met een steekje los.
     
    GossipGirlxoxo, Robijn89, Kolibrie2 en 5 anderen vinden dit leuk.
  10. nosilla

    nosilla Fanatiek lid

    31 okt 2016
    1.550
    948
    113
    Vrouw
    Niet in Nederland
    Haha dat dacht ik ook al inderdaad :roflmao:
     
  11. Lynx

    Lynx VIP lid

    19 jul 2008
    8.482
    2.382
    113
    Nou met daten is toch niks mis?
    Samen naar de bioscoop of een frietje eten bij de snackbar is ook al een date......
    Seksuele activiteit op die leeftijd vind ik ook niet nodig.

    Dat meisje moet wel misbruikt zijn. Ochtendmisselijkheid komt niet een paar dagen na de conceptie. Dat moet minstens 2 - 4 weken daarvoor gebeurt zijn. Dat meisje weet heel goed wie de vader is. Zielig verhaal.
     
    Huismuisie vindt dit leuk.
  12. Fuddey

    Fuddey VIP lid

    6 okt 2015
    16.382
    12.678
    113
    Wat een vreemd verhaal, als die jongen niet de vader is, hoop ik dat ze de vader wel vinden en een flinke straf opleggen... vreselijk!
     
  13. GroeneBomen

    GroeneBomen VIP lid

    7 mei 2019
    22.509
    26.044
    113
    Vrouw
    Verdrietig dat dit haar is overkomen. Lijkt mij ook zeer aannemelijk dat een oudere man zijn penis niet in eigen broek kon houden.
     
  14. Beausecret

    Beausecret VIP lid

    26 apr 2016
    5.302
    5.920
    113
    Vrouw
    Ik vind het vooral vreemd dat het zo wordt uitgelicht in het nieuws. Alsof het al niet vreselijk genoeg is.
     
    MaMa, GossipGirlxoxo en Zwierezwaai vinden dit leuk.
  15. Tammie87

    Tammie87 Fanatiek lid

    28 jan 2010
    1.091
    102
    63
    Dit heb ik ook ergens gelezen.
     
  16. KleineLai

    KleineLai VIP lid

    30 dec 2017
    12.895
    25.250
    113
    Waarom gaan die ouders naar de media? Dat meisje (en de jongen) moeten daar toch tegen beschermd worden? Zelfs hun artsen worden erbij gehaald en bespreken gewoon hun medisch dossier.. wat is dit?! :eek: Raar land.

    Arm meisje, arme jongen, arme baby.. enkel verliezers hier.
     
    Novi, MyMiracle, MaMa en 7 anderen vinden dit leuk.
  17. Robijn89

    Robijn89 VIP lid

    1 feb 2015
    7.726
    4.689
    113
    Vrouw
    Ik vind het echt een heel raar verhaal..

    Ik snap niet waarom de media dit zo uitmeet en waarom haar ouders haar hier niet tegen beschermen..
     
  18. Zwierezwaai

    Zwierezwaai Niet meer actief

    Dat vooral
     
  19. dreumesje

    dreumesje VIP lid

    7 jan 2014
    7.308
    1.782
    113
    Vrouw
    Omg! :eek:
     
  20. GossipGirlxoxo

    GossipGirlxoxo VIP lid

    7 okt 2019
    22.123
    32.348
    113
    Dacht precies hetzelfde. Anders kan ik me niet voorstellen dat een meisje van 13 een jongen van 10 verleid voor sex.
     

Deel Deze Pagina