Ik moet tot laat (nou ja; laat, maar ik ben om 8 uur begonnen en heb om half 6 nog een gesprek op een AZC) werken dus ik heb mezelf beloofd om langs MC Donalds te rijden. Nu al zin in! En dan eet ik het lekker in m'n auto op en zet een tekenfilmpje aan op m'n telefoon
Hier zitten de spareribs ook al in de slowcooker, had er door dit topic zo'n zin in gekregen. Wij eten er krulfrietjes, bloemkool en broccoli uit de oven en komkommersalade bij.
Zelfgemaakt klinkt bijna niet geloofwaardig he?! Nu nog afwachten of het lekker is Dit recept https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1188711/louisiana-coleslaw
Wij kruiden kip met 'tacokruiden'. Zout, peper, kerrie, paprika en wat chili. In kleine stukjes bakken. Op het laatst een appel in blokjes meebakken. Voor de tzatziki: een stuk komkommer raspen en overtollig nat wegdoen. Een paar lepels griekse yoghurt toevoegen, evenals bieslook, zout en een lepeltje olijfolie. Volkorenwraps opwarmen, beleggen met ijsbergsla, het kip/appelmengsel en een kwak tzatziki. Exacte hoeveelheden heb ik helaas niet, ik doe altijd maar wat en proef tussendoor. het valt hier gelukkig altijd wel in de smaak