Ik maak ze zelf maar frituur ze niet volledig. Ik smeer de buitenkant in met olie en bak ze dan in een grillpan. Frituren vind ik niet zo lekker eigenlijk
Is echt een oud boek, van 1980 haha. http://www.dora-besparen.nl/de-keuken-van-tante-dora/dora-recept-van-de-dag/nepnasi-of-te-wel-pasta-goreng/ Dit herinnert me eraan dat dit eigenlijk op mijn lijst stond om ooit te proberen.
Hahaha, dat staat dan al heel lang op je lijstje! Nu meteen in plannen voor komende week, want anders gaan er weer decennia overheen
Hahaha Nou, zooo lang ook weer niet. Maar ik denk zeker een jaar of twee. Vind het trouwens best fascinerend hoe verschillend je pasta kan bereiden. Hier eten ze ook enorm veel pasta maar het lijkt in de verste verte niet op de Italiaanse variant. Na een beetje googlen kwam ik erachter dat deze pasta goreng dus ook veel in Maleisië wordt gegeten.
Nee heel makkelijk ik heb dit recept. 1 rode ui in stukjes en 1 komkommer in plakjes 200 ml water aan de kook brengen met 4 eetlepels suiker. Als het suiker helemaal is opgelost van het vuur af en 250 ml azijn erbij. Daarbij 8 pimentballetjes en 2 kruidnagels en als dit alles afgekoeld is het over de komkommer en ui gieten en een paar uur in laten trekken in de koelkast.
Pastasalade! Met rucola, gerookte kip, kruidenkaas, gebakken spekjes, cherry tomaatjes... Heel simpel maar wel lekker.