Wij doen vandaag makkelijk, verse tomatensoep uit de slowcooker, stokbrood met brie, Kruidenkaas, gerookte zalm, eiersalade, aioli, dip en krabsalade. Daarbij nog wat nader te bepalen tapas maar de albondigas zitten al in de slowcook stand van de multicooker, en ook nog wat schaaltjes met komkommer, tomaatjes en wortels.
Heel simpel! 1-2 gesneden uien (halve ringen) op de bodem leggen, 2 teentjes geperste knoflook daarover verspreiden. Daarop de hamburgers. Op elke hamburger een plak smeltkaas en een beetje ketchup (eventueel ook een plakje bacon). 4-5u op low en klaar Ik koop lui hamburgers bij de slager, misschien is het lekkerder om zelf gehakt te kruiden en er burgers van te maken
Ojja (de Tunesische variant van shakshuka) met stokbrood, salade en ga rijstballetjes maken met wat overgebleven rijst (eens weer een nieuw "recept" uitproberen...).
Ovenfriet met stoofvlees uit de slowcooker en voor ons een salade erbij en voor de jongens doperwtjes.