Gisteren gewokte kipfilet, ui, sugar snaps en puntpaprika in ketjap, met noedels. Vandaag heeft man met zoon zelf turks brood proberen te bakken (nog best goed gelukt ook nog), dit hebben we samen met zelfgemaakte tzatziki en caprese salade gegeten, en mijn man met wat kaas en serrano ham.
Vandaag lamacun gegeten, wel de luie versie. Heb het vlees gekruid maar het brood deze keer niet zelf gemaakt. We hadden nog wraps over en daar hebben we het op gedaan smaakte goed maar natuurlijk niet zo goed als zelf gebakken brood. Man lief had vandaag een challah brood gemaakt. Ondertussen zoek ik nu een recept voor pudding broodjes en die stonden nou net in mijn broodboek
Wij eten vandaag de varkenshaas die gisteren op de planning stond. Gisteren te druk geweest met zoon's kamer te veranderen van baby-/peuterkamer naar kleuterkamer. Uiteindelijk aten we daardoor friet met zelfgemaakte frikandellen (Javaanse en normale) die ik nog in de vriezer had liggen. En daarbij nog een salade.
Nog geen idee. Ik heb net besloten dat ik tm maandag weiger te koken dus of man gaat wat in elkaar flansen of het worden 3 dagen van afhalen / bestellen.
Ik had eergisteren een soort traditionele gevulde platte broodjes gemaakt, met o.a schapenspek, ui en hete pepers. Daarvan was genoeg over dus eten we vandaag weer.
Aanvulling, man gaat vanavond broodjes shoarma maken, morgen maakt hij nasi met boontjes en met kippenvleugels (uit de slowcooker) en maandag bestellen we.
Warme lunch (pasta met een champignon roomsaus en varkenshaasje; boontjes als extra groente) en vanavond maak ik zalmsalade van de overgebleven zalm van gisteren - op een broodje!