Wat eten we vandaag? Deel 15!

Discussion in 'De lounge' started by Adje, Apr 4, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zebraman

    Zebraman Bekend lid

    Nov 26, 2019
    718
    624
    93
    Female
    Fotograaf
    Gisteren shashuka, niet uit een pakje.

    Vandaag een groente lasagne met aubergine en spinazie met een zelfgemaakte roomsaus.
     
  2. Leolove

    Leolove Fanatiek lid

    Apr 16, 2016
    4,148
    1,683
    113
    Pasta met salami en champignon roomsaus en broccoli erbij.
    Als toetje cake met rozijn en appel, gemaakt door de oudste (met papa's hulp)
     
  3. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    Mar 12, 2017
    16,652
    22,095
    113
    Hebben ze dat nu ook al uit een pakje? :eek: Dat is nou echt iets dat binnen een kwartiertje klaar is! En wij eten dat dus vooral wanneer we echt geen tijd hebben voor koken. En dat helemaal from scratch... :D
     
  4. Kramertje

    Kramertje VIP lid

    Apr 4, 2019
    7,293
    5,882
    113
    Female
    Entrecote van de bbq met een maïskolf, gegrilde puntpaprika en wortel en aardappelpartjes.
     
    Madeliefje06 likes this.
  5. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    Dec 31, 2015
    17,973
    33,650
    113
    Pizza's besteld!
     
  6. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    Dec 31, 2015
    17,973
    33,650
    113
    Oeh! Lekker!
     
    Kramertje likes this.
  7. Denise K

    Denise K Fanatiek lid

    Apr 11, 2010
    2,230
    354
    83
    Female
    Pompoensoep met crème fraîche en spekjes voor ons. De jongste kookt voor haarzelf champignonsoep en de oudste eet overgebleven wraps met kaas, komkommer en houmous.

    Vanmiddag laat en ruim gegeten:D
     
  8. Zebraman

    Zebraman Bekend lid

    Nov 26, 2019
    718
    624
    93
    Female
    Fotograaf
    Ja, van Knorr geloof ik, ongelooflijk hé :roflmao::roflmao:
     
    citroenrasp likes this.
  9. Kramertje

    Kramertje VIP lid

    Apr 4, 2019
    7,293
    5,882
    113
    Female
    Dat was het ook echt, was smullen :D
     
    Iertje81 likes this.
  10. Jottie

    Jottie Fanatiek lid

    Apr 17, 2015
    2,098
    873
    113
    groningen
    Gourmetten :D
     
    Madeliefje06 likes this.
  11. Adje

    Adje VIP lid

    Aug 21, 2015
    16,300
    25,765
    113
    Papardelle met pittige cherry tomatensaus en een salade met geroosterde paprika, mozzarella en rode pestodressing.

    Weekendtoetje: karamelmousse met speculaasroom en gekaramelliseerde appel (middelste dochter vond dit zo lekker dat ze het wil leren maken, dus dat gaan we samen doen)
     
    citroenrasp likes this.
  12. Poro

    Poro Actief lid

    Feb 5, 2011
    396
    177
    43
    Nog nooit van gehoord. Even gegoogeld maar ziet er superlekker uit. Dat ga ik morgen eens maken.
     
    citroenrasp likes this.
  13. PenF

    PenF VIP lid

    Aug 20, 2009
    8,387
    2,241
    113
    Female
    Coach
    Dordrecht
    Asperges, saus (zelfgemaakt) maar geen idee hoe ik het moet noemen :) , gekookt ei , ham , zalm , kaas. Wie wat maar wil.
    Van alle schillen en kontjes maak ik aspergesoep.
     
    Madeliefje06 and Zulema like this.
  14. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    Mar 12, 2017
    16,652
    22,095
    113
    Vandaag weer eens couscous, was ook eindelijk weer op voorraad in de winkel.
     
    Zulema likes this.
  15. Floeperd

    Floeperd Fanatiek lid

    Oct 16, 2013
    3,061
    2,403
    113
    Female
    Ik snap werkelijk waar niet waarom dit gerecht in een pakje gekocht kan worden. Het bestaat uit allemaal verse ingrediënten Die je aan dat zakje (puur zout volgens mij) moet toevoegen o_O
     
    citroenrasp likes this.
  16. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    Mar 12, 2017
    16,652
    22,095
    113
    Ik denk, dat dit net zoals met al die andere pakjes, gewoon uit wat kruiden en specerijen zal bestaan. En dat je vervolgens "nog alleen maar...." moet toevoegen ;). Je betaalt dus eigenlijk voor wat kruiden en zout.
    Maar ja, het schijnt dat bechamelsaus/witte saus ook in een zakje zit tegenwoordig, dat is echt ZO makkelijk om te maken (kan zelfs met olie als je geen boter hebt). Dat vind ik gewoon ontzettend lui en ook best stom als iemand zoiets koopt eerlijk gezegd :oops: Vooral stom dat ze denken dat ze met die pakjes tijd winnen, terwijl het enige wat ze doen eigenlijk kruiden uit een pakje toevoegen, ipv uit je eigen kruidenkastje... Vraag me dan altijd af waar die tijdwinst dan in zit.
     
    Floeperd and PenF like this.
  17. mam1991

    mam1991 VIP lid

    Jan 17, 2013
    10,071
    2,096
    113
    Uitgebreid brunchen, dus vanavond iets simpels. Soepje of nasi
     
  18. Floeperd

    Floeperd Fanatiek lid

    Oct 16, 2013
    3,061
    2,403
    113
    Female
    Precies en in verhouding is het zoveel duurder. Je eigen kruiden gebruik je vaker en dat loont veel meer. Plus dat het veel lekkerder is
     
    citroenrasp likes this.
  19. Peace

    Peace Fanatiek lid

    Oct 24, 2009
    2,553
    245
    63
    Lekker fonduen
     
  20. miss C

    miss C VIP lid

    Nov 20, 2009
    11,719
    971
    113
    Female
    Het ♡je van Nederland!
    Wij eten vandaag zoete spareribs uit de slowcooker met aardappelschijfjes..
     
    GossipGirlxoxo likes this.

Share This Page