Het word gourmetten. Enige wat ik hoef te doen is de gourmetplaat en bordjes/bestek op tafel leggen. Sausjes, gesneden stokbrood, vis en vlees worden allemaal bezorgt.
Pasta met sperziebonen en kipfilet met een saus van rode pesto. Daarbij een simpele rucola salade met buffel mozzarella en cherrytomaat en verse basilicum met een beetje balsamico azijn.
Surinaamse bami met gekruide spekplakjes, baka bana, kouseband, kip uit de oven, massala ei en zure komkommer
Kaasfondue (combinatie van September pittig met Italiano -> zwarte olijf, knoflook, paprika en italiaanse kruiden)
Allemaal verschillende hapjes oa Peer met geitenkaas en walnoten uit de oven Dadels met spek en roomkaas Gehaktballetjes in satesaus Kiphapjes Knakworst in bladerdeeg Airfryer snacks En nog wat losse aanvulling. Filmpje en dan lekker voor de tv!
Gefeliciteerd! Waarom maken mijn kinderen nooit zulke verantwoorde keuzes voor het avondeten als jouw dochter als ze jarig zijn? Altijd iets van pizza of patat