Dit ja. Kaas en een kaasschaaf! Onze Engelse vrienden hebben die hier gekocht omdat ze die daar niet kenden.
Mijn zus woont in Schotland en haar exvriend was helemaal weg van koetjesrepen. Die moest ze altijd verstoppen als mijn moeder weer een pakket met spullen had gestuurd.
Is curryketchup niet van oorsprong Duits? Dankzij dit topic heb ik nu zin in een eierbal, tompouce, kaas en pannenkoeken met stroop.
Nou ja, dat weet ik dus niet. Ik meen me te herinneren dat het vooral in NL grote bekendheid heeft. Maar je kunt ook best gelijk hebben hoor,.... daarom het vraagteken
Frikadellen die nam familie voor ons mee als ze langskwamen toen wij in het buitenland zaten. En pickwick thee met bijzondere smaakjes chocolade pepernoten, oliebollen, drop, hagelslag en pindakaas. Calvé pot haalden we op uit Nederland. Konden we satésaus mee maken
Oliebolenmix ddd theedoeken koekkruimels drop pindakaas ( is daar anders) stroop en pannenkoekenmix moet ik altijd opsturen
Ik nam op vakantie juist altijd de zure mayo mee naar huis omdat ik die 100x lekkerder vind dan die zoete hollandse frietsaus. Tegenwoordig heeft calve belgische mayonaise en die komt aardig in de buurt qua zure smaak.
Het is heerlijk! Gekookt ei in een jasje van kerrie ragout en daar weer een krokant jasje omheen. De lekkerste krijg je bij een snackbar in Groningen
Mmmm klinkt in mijn oren ook niet als heel lekker. De combi ei en ragou vind ik best wel gek klinken. Maar wie weet als ik ooit in groningen ben ga ik het zeker proberen. Of is dat iets waarvan ik het recept van internet kan plukken en makkelijk zelf kan maken?
sateh-saus zoals de maleisiers/ Indiërs maken is echt heel anders van smaak dan de Nederlandse die je bij bami/ nasi/ friet eet. Toen ik lange tijd in het buitenland was miste ik de Nederlandse echt heel erg. Dus vind dit zeker een goede optie!