Wij eten vandaag home made pizza. Pizzadeeg jeoy nog gemaakt worden, pizzasaus hebben we al eerder gemaakt en oja moet nog uit de diepvries! We hebben parmaham, salami om er op te doen. Toetje kwark of youghurt met zelfgemaakte muesli.
Oven op 180 graden. De witlof eerst even 4 minuten koken, dan heel goed uit laten lekken! Droog deppen... 1 De bladerdeeg uitleggen en een beetje uitrekken als ze ontdooit zijn 2 Bestrijken met pesto en een beetje rucola erop 3 witlof erop leggen en peper en zout toevoegen 3 plakje ham erop en daarboven de in stukjes gesneden zongedroogde tomaatjes 4 klein beetje kaas erop dubbelvouwen en in het bakblik leggen. 5 rest van de kaas over de bladerdeeg heen. In de oven voor 15/20 minuten.
Kliekjesdag voor mijn man en zoontje. (Zuurkool of rode kool stamppot) Ik eet op mijn werk, nog geen idee wat daar op het menu staat
Pastasalade met daarbij verschillende hapjes (batbot gevuld met gehakt, kip in bladerdeeg en loempia’s die in nog in de vriezer heb)
Tchicha soep met nog iets erbij. Ik twijfel nog tussen wraps/panini of quesedilla. Zo even met m'n man overleggen .
Ik heb toevallig gisteren een recept voor batbots met gehakt opgeslagen om binnenkort uit te proberen, lijkt me heerlijk!