Echt even een hele suffe vraag. Maar ik krijg mn vissticks niet meer krokant gebakken hoor. Hebben jullie daar ook last van ? Het vuur is hoog genoeg. Ik draai ze niet te snel om. Ze worden niet hard genoeg en als ze dat wel worden laat de bovenkant los van de binnenkant. Of ze vallen gewoon uit elkaar. Is er iets veranderd met die dingen tov vroeger of kan ik voortaan maar beter uit de keuken blijven ?
Ik doe ze in de oven. Rechtstreeks op de ovenplaat. Lagere temperatuur als aangegeven en langer als aangegeven. Laatste minuten gaat de grill op.
Ik doe ze in de oven of airfryer. Op een andere manier is mij nog nooit gelukt om fatsoenlijk een visstick te bakken.
Hier met olie in de koekenpan. Altijd lekker krokant. Hoewel ik laatst een of ander goedkoop merk had, dat was echt bagger. Nu gewoon Iglo.
Heb ze toevallig net op. Ik bak ze op redelijk hoog vuur in blue band boter. Altijd perfect krokant. Je moet wel echt iglo hebben.
Ik bak ze ook in de oven. Laatst weer eens geprobeerd in de pan, maar dat was weer drama. Slappe vissticks, dus volgende keer weer in de oven.
Ik heb hetzelfde probleem. Eerder niks aan het handje, maar de laatste tijd lukt het mij ook niet meer om fatsoenlijke vissticks te bakken
Ik heb ze altijd van de lidl en vaak gaat dat goed. Grote koekenpan, wat boter en de tijd nemen. Ook al paar keer in de oven gehad maar dan zit er haast geen smaak aan.
Misschien ligt het toch aan het merk, misschien gelijk vertellen welk merk je koopt en waar je ze in bakt als je ze tenminste krokant krijgt. Wij hebben geen krokante vissticks als we ze al eten, oven, airfryer, pan van alles al geprobeerd. Misschien meer olie of ander merk. Inmiddels al verschillende merken geprobeerd.