Vissticks bakken

Discussion in 'De lounge' started by spruitjes, May 12, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LMSB

    LMSB Fanatiek lid

    Feb 24, 2017
    3,994
    3,321
    113
    Laagje olie in een koekenpan. :thumup: Maakt niet uit welk merk dan.
     
  2. Cindy1977

    Cindy1977 VIP lid

    May 12, 2017
    7,933
    12,187
    113
    Spettert dat niet ENORM met olie in de pan?
     
    Vitamientjuh likes this.
  3. Kasya

    Kasya Niet meer actief

    Ja.. vreselijk
    En dan nog krijg ik huismerk vissticks niet goed

    Ik heb nu iglo en dat gaat beter
    Nog niet zoals ik ze eigenlijk wil.. Ik ga de oven ook eens proberen!
     
    Cindy1977 likes this.
  4. Vitamientjuh

    Vitamientjuh Fanatiek lid

    Dec 3, 2011
    3,069
    1,124
    113
    Female
    Vroeger werden ze heerlijk krokant als je ze bakte. Nu al jaren niet meer, ik doe ze nu al jaren in de oven, is ook makkelijker bakken. Je hoeft er niet bij te staan om ze te draaien en geen olie die overal spat (en stiekem ook wat gezonder dan gebakken vissticks) :p
     
    GossipGirlxoxo, Cindy1977 and Kasya like this.
  5. MinnieMouse94

    MinnieMouse94 Niet meer actief

    Hier vallen ze ook altijd uit elkaar of het paneerlaagje laat los. In de oven is het minder, maar dan vind ik ze ook minder lekker, wat flauwtjes of zo.
     
  6. Bak je ze wel bevroren?
     
  7. spruitjes

    spruitjes Fanatiek lid

    Sep 27, 2014
    2,900
    1,389
    113
    Zeker !

    Typisch dat dat is veranderd in de loop der jaren. Op de verpakking staat wel nog die ouderwetse heerlijk uitziende visstick :)

    Hier de iglo extra krokant variant
     
  8. Zxcvb

    Zxcvb VIP lid

    Dec 13, 2019
    13,009
    14,670
    113
    Female
    Ja ik herinner ze van vroeger bij mijn moeder altijd lekker krokant. Maar mij lukt het ook niet. Ik heb altijd een b-merk. Ik bak ze in de oven. Ik bak er te veel tegelijk om in een pan te doen.;)
     
    Vitamientjuh likes this.
  9. merah

    merah VIP lid

    Jun 8, 2009
    13,465
    4,919
    113
    Female
    Immunologisch analist.
    Tussen de klei.
    Hier altijd in de oven. Geen extra vet nodig en lekker knapperig.
     
    Vitamientjuh likes this.
  10. Devilschase

    Devilschase VIP lid

    Dec 1, 2007
    21,155
    8,129
    113
    Generaal zonder leger.
    Flevoland
    Echt nooit problemen mee. Bakboter van crrrroma in de pan tot t beetje bruin is en bevroren vissticks erin. 5 min ene kan 5 min andere en klaar. Hier altijd krokant, ongeacht merk.
     
  11. Marti

    Marti Fanatiek lid

    Apr 18, 2014
    2,384
    867
    113
    Eerlijk gezegd koop ik die nooit dus kan ze niet vergelijken. Vind die veel te duur:roflmao:
     
  12. mamabeertje

    mamabeertje Fanatiek lid

    Sep 9, 2015
    1,618
    349
    83
    Ik heb altijd goedkope vissticks en doe ze gewoon zonder olie in de pan.
    Mijn schoonmoeder doet ze altijd met boter in de pan en die vallen altijd uit elkaar(en zijn heel vet)
     
  13. PenF

    PenF VIP lid

    Aug 20, 2009
    8,387
    2,241
    113
    Female
    Coach
    Dordrecht
    Ik gooi ze in de frituurolie. Gaat prima :)
     
    GossipGirlxoxo likes this.
  14. Micchan

    Micchan VIP lid

    Jan 24, 2012
    22,458
    2,258
    113
    Female
    Wenen
    Hier valt het laagje er ook altijd af. :cry:
     
  15. HappyRabbits

    HappyRabbits Fanatiek lid

    Jan 20, 2014
    4,891
    4,387
    113
    hoe dan???
     
  16. Liekje81

    Liekje81 VIP lid

    Sep 6, 2013
    20,147
    23,230
    113
    doktersassistente
    Zevenhoven
    Door dat gepraat over vissticks besloten die vanavond te eten. :roflmao:
     
  17. merah

    merah VIP lid

    Jun 8, 2009
    13,465
    4,919
    113
    Female
    Immunologisch analist.
    Tussen de klei.
    Midden in oven op bakpapier. 200 graden hete lucht. 18-20 minuten. Halverwege een keer keren.
     
    GossipGirlxoxo and Vitamientjuh like this.
  18. Vitamientjuh

    Vitamientjuh Fanatiek lid

    Dec 3, 2011
    3,069
    1,124
    113
    Female
    Zo doe ik het ook. Behalve het keren, ik zet de oven gelijk op boven en onder stand.
     
  19. Miepiemoos

    Miepiemoos Bekend lid

    May 13, 2013
    973
    160
    43
    Misschien tijd voor een nieuwe koekenpan?! En idd olie en niet te vaak draaien.
     
    hummeltje5 likes this.
  20. Nina Sanders

    Nina Sanders VIP lid

    Aug 1, 2016
    38,191
    45,331
    113
    Precies dit
     
    2littlemonkeys likes this.

Share This Page