Vandaag ga ik uitgebreid Chinees koken: Hoisin-zalm, knapperig rundvlees met wortel, kip in citroensaus, pittige komkommersalade, Sichuan aubergines en lente-uien pannenkoekjes. En dan heb ik voor morgen vast wat over voor de lunch Man en kinderen eten chili con carne.
Deels wel, maar daarom neem ik daarom een hoop mee van huis (ik hoef nu ook geen rekening te hoiden met ruimte in de auto) . Dit keer had ik een krat vol met o.a. wok, sous vide, hakmolentje, handmixer en deegroller . En ik neem altijd (ook op vakantie) een goed koksmes mee
Man en kinderen dezelfde pasta als eergisteren (had voor 2x saus gemaakt). Voor mij een andere pasta die ik van mijn schoonzus kreeg gisteren. En nog de tajine van gisteren erbij.
Kleine Indische rijsttafel met rendang(uit de slowcooker) , ajam manis pedis, sayur lodeh, sambal goreng telor, sambal goreng tempeh, nasi en bami
Wraps belegd met reepjes gesneden kipburger, sla, komkommer en sausje naar smaak. Simpel, snel en lekker!