Dat heb ik met Maggi....op de friet, spaghetti, zo in mijn mond.... de goorste bagger, maar zoooo lekker! Ik heb het dus ook niet in huis XD
daar heb ik geen last van. Ik gebruik wel broccoli ipv champignons. Champignons worden hier absoluut niet gewaardeerd.
Jaaaa aromat. Heb geen zout in huis alleen aromat. De gele versie is overigens niet zo slecht als gewoon keukenzout
Waar? Die van de Lidl hebben wel eens gehad, maar die is toch anders. Ik zou ze ook best zelf kunnen maken, maar dit is wel erg makkelijk. Van vakantie gaan er altijd wat zakjes mee
Laatst lagen die van knorr bij de lidl, tijdens de Alpen week. https://oostenrijksewijnshop.nl/winkel/delicatessen/kaiserschmarrn-met-rozijnen-185-gram-knorr-sweety/ Of bij real in Duitsland, mocht je in de buurt wonen
Dipsausjes van duyvis vind ik (iig een paar smaken) echt lekker: bourguignonne, paté royal en festival. Maar die laatste die kan ik tegenwoordig ook heel goed namaken. En rode currypasta wil ik ook nog weleens uit een potje halen. En passata, tomatenpuree en tomaten(blokjes) uit blik worden hier wel goed gebruikt Verder maak ik eigenlijk alles zelf. Toevallig vandaag burritos gegeten, maar dan met eigen kruidenmixen (voor zowel kip als knoflooksausje), is echt zo veel lekkerder. Mijn kinderen vinden bepaalde gerechten uit pakjes wel lekker Zo hebben we voor kip Tandoori de afspraak dat we het om en om maken, dus de ene keer van Knorr en de andere keer van mij. Maar daardoor eten we het maar 1x per jaar ofzo, want als zij aan de beurt zijn dan komt het alleen op tafel als ze er om gaan vragen En lasagne van knorr eten ze als ik niet thuis ben met eten, die vind ik echt niet te eten...
Nee dat is echt zo niet waar wat je zegt. Gewoon keukenzout is helemaal niet slecht maar juist nodig. Mits je er niet te veel van eet natuurlijk. Aromat daarentegen bevat E621. En dat is dan weer niet zo heel goed voor de gezondheid. Na wat artikelen te hebben gelezen probeer ik producten met dit E-nummer niet meer in huis te halen. Heb ook bouillon zonder. https://www.jasperalblas.nl/smaakversterker-e621/
Maar in aromat zit maar een fractie natrium , is daardoor natrium arm en daardoor geschikt voor zoutloos dieet. Dat verhaal over het E nummer valt over te discussiëren. Veel tegenstrijdige onderzoeken online te vinden. Zit bovendien bijna overal in.
Oh en guilty pleasure is hier bobotie uit een pakje en kip huppeldepup saus uit een glas (de rode, tomaat room o.i.d.)
De kip tandoori van wereldgerechten met stipt op 1, en daarna de burritos van wereldgerechten maar dat is puur ivm het sausje die er bij zit.En de beef chimicurie. En wij marineren de nasi vlees met Conimex voor sate. En dat was het eigenlijk wel.
Oke maar in Aromat zit ook zout. En als je je eten graag wat zouter hebt dan gooi je er net zoveel aromat in tot het zout genoeg is. En behalve het zout krijg je dan ook nog een berg smaakversters binnen. Dan kan het nog zo discutabel zijn of het nu wel of niet heel slecht is en of het in heel veel pakjes en zakjes zit. Zout is een natuurproduct en een mineraal waar we niet helemaal zonder kunnen. Aromat daarentegen kunnen we missen als kiespijn en zit vooral vol met chemische zooi. Pakjes en zakjes zijn niet voor niks niet heel gezond voor je. Soms wel lekker en een guilty pleasure