Wraps met zelfgemaakte kipnuggets, chilisaus, ijsbergsla, wortel en komkommer. En omdat ik dat niet vullend genoeg vindt eten we vooraf aspergesoep en knoflookbrood.
Zelfgemaakte pizza (zonder kaas, met geroosterde aubergine) voor man en kinderen en gazpacho van watermeloen. Vast niet erg authentiek, maar wilde dit al een tijdje uitproberen en we hadden pas een watermeloen die aan de zure kant was.
Mijn planning loopt in de soep . Ik was bijnhetbboodschappen doen, vergeten dat ik saffraan niet meer op voorraad had en wilde dat vandaag na de logopedie van zoon gaan halen. Maar ik bedenk me nu dat ik ook dat ben vergeten. Gaat weer lekker chaotisch hier... Zonder saffraan geen paella en morgen gaat het regenen en ik ga echt niet in de regen boven een bbq hangen. En het eten van morgen kan ik ook niet doorschuiven naar vandaag, want ik moet het gehakt nog ontdooien. Ik denk dat ik maar Chinees bestel en de paella doorschuif naar de eerstvolgende droge avond (zondag ofzo). Ben wel behoorlijk geïrriteerd in mezelf nu
@Adje verschrikkelijk dat soort dagen. Herken dat boos zijn op jezelf iets te goed Wij eten wat mijn zoon bloemkoolpasta noemt. Penne met een saus van bloemkool en mascarpone. Vleesballetjes erdoor (binnenste van een rundersaucijs dit keer)
Het wordt nog ‘erger’: onze Chinees is dicht op maandag en alle andere Chinezen die in de thuisbezorgd app staan ook.
Oké, ik ben eruit: het wordt vriezer-kliekjes-dag Man en ik eten bami goreng. Ik heb net de kip van de paella in een ketjap marinade gegooid en dat gaat daar dan nog doorheen en dan maak ik wat pindasaus en evt een gebakken ei. De kinderen krijgen pizza, ik heb 1 normale en 2 wat picolini’s dus die snij ik in punten en dan verdelen ze het zo maar. De paprika die in de paella zou gaan, zet ik als rauwkost op tafel samen met komkommer en ik heb nog een Italiaanse tomatensoep liggen.