Wij aten sperziebonen, krieltjes, verschillende worsten van de slager (met venkel, varken en rund) met appelmoes.
Wij aten roseval aardappeltjes uit de oven met knoflook, zeezout, peper en parmezaanse kaas, snijboontjes en citroen knoflook kip.
Het is onderstaand recept, maar dan met zoete aardappel ipv krieltjes. De zoete aardappel heb ik in blokjes gesneden en in de oven geroosterd op 200 graden (15 tot 20 minuten). En ik heb gewoon een klein blikje maïs gebruikt ipv maïskolven en die even meegewarmd met het bacon mengsel.
Na een dagje strand was de zin om te koken naar een nulpunt gedaald. Gelukkig had de vriezer nog heerlijke (slowcooker) pastasaus in de aanbieding. Dus alleen pasta gekookt en saus opgewarmd
Heerlijk! Normaal kook ik het ook zelf maar A) voor het geld waar we we een grote maaltijd voor kopen kan ik het zelf niet koken en B) ik heb in zwangere toestand nooit zin om heel erg lang in de keuken te staan
Verse zalm, stokbrood met aioli, mailskolven, salade en warme ananas met kaas. Bbq style uit de keuken omdat het toch wat harder waaide, maar het was evengoed lekker
Romige kip met zongedroogde tomaatjes en basilicum, daarbij mini-röstirondjes, salade caprese en geglaceerde bospeen uit de crockpot express Weekendtoetje: avocado-limoen roomijs met fruitsalade en sinaasappelroom