Niet. Niet te pruimen die dingen Ok niet helemaal... Mijn zus en ik pikten altijd stiekem die bovenkant van koek en glacé erop en de rest lieten we staan.
De roomlaag gaat door midden met een mesje. Eerst eet ik de onderkant op en daarna de bovenste laag. Eten met de handen.
Ik ook niet, ik vind die dingen niet te eten zeg. Net als die Bossche bollen. Blegh. MAar het is altijd wel leuk om mensen te zien klieren
Whahaha, pagina 1 allemaal reacties over hoe gemeten, pagina 2 over hoe vies ze zijn. Ik ben #teamtompouzenzijnechtniettehachelen
Ik wissel hoe ik een tompouse eet. Bij mijn ouders is het een propwedstrijdje. Mijn oma had altijd tompouces waar 1 streep, niet te vreten, slagroom op zat dus dat plukte ik er af met een vorkje. Omdat ik toch 't vorkje had plukte ik de binnenkant leeg met vorkje en at dan de onderkant en dan de bovenkant op. Ik trek de onderkant en bovenkant van elkaar af en daar waar het room zit eet ik als laatst.
Het liefst in zijn geheel in mijn mond, maar dat wordt altijd een bende. Dus doe ik het beschaafder (wat jij dus niet beschaafd vindt haha) en eet eerst de room en en de onderkant met een vork en daarna de bovenkant met het glazuur.
Ik koop alleen mini tompouces. Die kan je tenminste in één keer in je mond stoppen zonder alles onder de plak troep te krijgen. Als ik er dan echt niet onderuit kom: met een vorkje de room er tussenweg halen en met een vorkje de boven en onderkant proberen te snijden, lukt dat niet dan prik ik en hap ik er af. Houd niet van plakvingers (die men dan daarna allemaal lekker af zit te likken, brrrr...).
Ik haal de bovenkant eraf en leg die apart Dan eet ik de room op , dan de onderste laag . Dan met een vork eet ik alleen dat roze. En erna die laatste laat hahah
Hoe dan ook: ik dacht dat die tompoucen van de Hema lekker waren, maar van de banketbakker zijn ze nog 10x lekkerder.
Vroeger draaide ik ze om, haalde de onderkant eraf en deed deze onder de bovenkant van de omgedraaide tompouce. Dus bodem, bovenzijde (op de kop) en dan de room. Heb je in 1 hap alle smaken zonder te smeren.
Ja en als je ze eenmaal van de banketbakker hebt gegeten, zijn anderen dus helemaal niet zo lekker meer.
Bovenkant met glazuur eraf en op een bordje en dan vervolgens leg ik de tompouce daar met z'n bodem bovenop. Dus dan heb je van onder naar boven: glazuur, bodem en laag pudding. Je kan er dan met een vorkje happen van nemen of hem beet pakken en er een hap van nemen, zonder dat je knoeit. En je hebt alles in 1 hap. Dus bodem, glazuur en pudding. En soms haal ik het dakje met glazuur eraf. Die eet ik dan eerst op. En dan de bodem met pudding