Mijn stiefkinderen (naar woord; I know) zijn er dol op en ik heb nog een wit brood dat echt op moet. Wat is nou het ultieme recept hiervoor? Wil ze morgenochtend maken! Thanxxxxx
Ei, melk, zakje vanillesuiker, witbrood zonder korstjes en dan even laten weken. Bestrooien met (kaneel)suiker
Ja dat had ik zelf ook gedaan maar als @suus1983 zegt dat ze zonder lekkerder zijn, is het het proberen waard!
Ik doe ei, flinke scheut melk, geen suiker door het beslag en wel korstjes en soms de kaneel wel al door het beslag. Ik vind korstjes nooit lekker, maar juist wel bij wentelteefjes Daarna bestrooien met suiker en evt nog kaneel.
Bij vers brood van de bakker doe ik het zonder korsten. Die zijn te stevig om voldoende te kunnen weken. Bij van dat supermarkt, plastiek zak brood kan het alle 2.
Ei (1 ei per 2 boterhammen), flinke scheut melk, zakje vanillesuiker en kaneel, lekker met brood, nog lekkerder met suikerbrood (en dan als dessert met bolletje kaneelijs en een likeurtje)!
Als je nog een heel witbrood hebt liggen kan je anders mooi gaan experimenteren: wel/geen korstjes, wel geen vanillesuiker, etc. Edit: en dan natuurlijk je bevindingen met ons delen
Ei melk kaneel met korst. Eigenlijk wit brood maar bruin gaat ook goed. En het aller lekkerste is dan als hij in de pan ligt suiker erop strooien. Dan net de te heet bakken. Oehoe dan gaat het carameliseren.... Zooo slecht voor de pan en de walm in je huis, maar stiekem zo lekker !
Dochter maakt het regelmatig en doet dan ei, melk en kaneel in een schaaltje en dat bakken in een pan. Korstjes laat ze eraan.
Ik maak ze van overgebleven stokbrood en dan melk, ei en kanaal daar doop ik ze in en dan naderhand er suiker op.