Sperziebonen met knoflook , ui , paprika , champignons en nog een dressing die ik ter plekke bedenk. Dan aardappelpuree en omdat dochter het heel graag wil een slavink.
Bbq gaat aan nu het nog vol te houden is in de achtertuin. Als het 29+ graden wordt is het niet te doen
Yep: Ingrediënten: Bekertje creme fraiche 1 eetlepel mosterd (of meer naar smaak) 1 of 2 sinaasappels (afhankelijk van hoeveel stukjes je in de saus wil) Rasp een sinaasappel, en snij de schil de sinaasappel met een mes tot op het vruchtvlees (zodat er geen velletje mee op zit). Daarna snij je de partjes tussen de vliesjes uit. Vang het sap wat er uitloopt op en knijp evt nog wat extra sap uit de afsnijsels. Bak de kipfilet gaar en houdt even warm als het klaar is. Blus af met het sap, roer dan de crème fraîche en de mosterd erdoor en een beetje sinaasappelrasp naar smaak. Breng op smaak met peper en zout. En schep tot slot voorzichtig de sinaasappelpartjes erdoor. Serveer de kip met de saus eroverheen, of serveer de saus apart. En dan nog een ‘cheats’versie: vervang de sinaasappels door een blikje mandarijn. Gebruik een beetje van het vocht om af te blussen en schep aan het einde de mandarijnpartjes door de saus.
Na 3 weken comfort food op de camping vandaag even gewoon Hollandse pot. Aardappelen, boontjes uit eigen moestuin en gehaktballen
McDonalds We hebben een moeder-dochter dagje+nachtje dus C mocht zelf kiezen. De keuze was niet verrassend
Gisteren chicken tonight met een groene salade. Vandaag aardappelschijfjes, broccoli en een saté schnitzel
Wij eten vanavond bij de McDonald's. Vinden de kinderen toch het leukste als we op doorreis zijn. En ik vind dat ook wel makkelijk qua bestellen aan zo'n paal ipv gebrekkig Frans te moeten spreken