Wat eten we vandaag? Deel 15!

Discussion in 'De lounge' started by Adje, Apr 4, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    Dec 31, 2015
    17,973
    33,650
    113
    Hoe maak je dat?
     
  2. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    Dec 31, 2015
    17,973
    33,650
    113
    Nee hè, een verspakket o_O
    Grapje. Eet smakelijk ;)
     
  3. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    Mar 12, 2017
    16,659
    22,108
    113
    Maar een pakje van Knorr was toch ook al niet goed... :roflmao:
     
    Zuul and Iertje81 like this.
  4. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    Mar 12, 2017
    16,659
    22,108
    113
    Gebakken vis, chermoula, aardappelwedges uit de oven en stokbrood voor man en kinderen.
    Voor mezelf een linzensalade.
     
  5. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    Dec 31, 2015
    17,973
    33,650
    113
    Hahahhahahahah je schijnt me te kennen ;)
    Nee het was echt een grapje want heel eerlijk gebruik ik ook weleens een verspakket voor pompoensoep of iets dergelijks ;)
     
    citroenrasp likes this.
  6. Jottie

    Jottie Fanatiek lid

    Apr 17, 2015
    2,098
    873
    113
    groningen
    Ja die zijn goed te doen:thumup:
     
    Iertje81 likes this.
  7. Vaasje

    Vaasje Niet meer actief


    Het wordt Indiaas! Zit een nieuw zaakje bij ons in het dorp die moeten we natuurlijk uitproberen :oops::roflmao:
     
    NiVa0230 and Zuul like this.
  8. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    Mar 12, 2017
    16,659
    22,108
    113
    Wel eerst toestemming vragen aan @Iertje81 :roflmao::roflmao:
     
    NiVa0230, Vaasje and Iertje81 like this.
  9. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    Dec 31, 2015
    17,973
    33,650
    113
    Ah heerlijk! Wat neem je?
     
  10. Vaasje

    Vaasje Niet meer actief

    Tandoori chicken tikka
    Chicken tikka bhuna
    Royal tandoori mixed grill
     
    citroenrasp and Iertje81 like this.
  11. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    Dec 31, 2015
    17,973
    33,650
    113
    Ik dacht; even testen of ze er iets van weet ;)
    Ja dus en wat lekker ❤️
     
  12. Vaasje

    Vaasje Niet meer actief

    Hahaha Jaaaa ik ging in Den Haag altijd bij dat rete goeie Indiase restaurant eten (een keer vergist en enorm pittig gegeten haha en ik ben met m'n Indische achtergrond echt heeeel wat gewend haha) maar hier in het dorp heb je dat dus niet tot nu! Ben erg benieuwd naar de smaken en of hij ook echt lekker is
     
  13. citroenrasp

    citroenrasp VIP lid

    Mar 12, 2017
    16,659
    22,108
    113
    Klinkt lekker!
    Haha, mijn man is altijd sceptisch bij het woord 'royal'. :roflmao: Zal wel komen door dat Franse couscous royal wat culinair gezien gewoon nergens op slaat.
     
  14. Vaasje

    Vaasje Niet meer actief

    Haha ik denk dat het vooral met de diverse vleessoorten te maken heeft :roflmao:
     
    citroenrasp likes this.
  15. NiVa0230

    NiVa0230 Fanatiek lid

    Dec 14, 2018
    1,752
    4,025
    113
    Het heeft me 5x lezen gekost om te beseffen dat hier geen slab laderen staat...:D
     
    mam1991, Iertje81, Adje and 1 other person like this.
  16. tuc

    tuc Niet meer actief

    Krieltjes, verse kibbeling, tuinerwtjes en komkommersalade.
     
  17. Adje

    Adje VIP lid

    Aug 21, 2015
    16,305
    25,770
    113
    Nee :roflmao: maar dat ga ik de volgende keer wel een keer doen. Echt stom dat ik dat nog nooit heb geprobeerd :oops::roflmao:

    recept:
    600 gr kipfilet in stukjes
    2 paprika's in blokjes
    1 ui, gesnipperd
    250 gr champignons in plakjes
    350 gr gezeefde tomaten
    200 ml bouillon
    150 gr crème fraîche
    2 eetl stroganoff mix (zie foto)
    Scheut Sherry (optioneel)

    Ik bak eerst de champignons aan (lekker bruin) en zet het daarna even apart. Maar je kan het natuurlijk ook met de andere groentes meebakken.
    Dan bak ik de ui en paprika aan een als dat redelijk zacht is gooi ik de kip erbij. Om even aanmaken en dan de kruidenmix toevoegen en meewarmen.
    Daarna de gezeefde tomaten, (de sherry) en de bouillon erbij (dat zou ik vervangen voor alleen een bouillonblokje in de slowcooker) en laten pruttelen tot de kip gaar is.
    Dan de crème fraîche er door roeren en de champignons toevoegen.
     

    Attached Files:

    Zuul likes this.
  18. Madeliefje06

    Madeliefje06 VIP lid

    Mar 26, 2015
    11,928
    5,183
    113
    Tikka masala uit de slowcooker met rijst, zelfgemaakt naanbrood en salade
     
    citroenrasp and Adje like this.
  19. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    Dec 31, 2015
    17,973
    33,650
    113
    En? Hoe was het?
    Mocht je een keer in Haarlem zijn...
    Gandhi ❤️❤️❤️❤️❤️
    Ik eet nergens zo lekker Indiaas als daar. Toen ik trouwde deden zij ook onze catering ❤️

    https://gandhihaarlem.nl/
     
  20. Iertje81

    Iertje81 VIP lid

    Dec 31, 2015
    17,973
    33,650
    113
    Hoe maak jij die Tikka Masala?
    En je nan?
     
    Madeliefje06 likes this.

Share This Page