Oventosti met extra groenten, zo simpel maar zó lekker! https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1194288/makkelijke-oventosti
Dat wil je nu niet weten, mijn man had gewoon zo'n knorr wereld gerecht in de slowcooker gegooid, leve papadag. Het was trouwens nog lekker ook. Maar normaal gebruik ik de madraskruiden van Jonnie boer, kipfilet, tomatenblokjes, sperziebonen, gember, ui, knoflook, yogurt of crème fraiche (net wat ik op voorraad heb, kokosmelk of kookroom voldoet ook prima in geval van nood), en op het laatst 2 kleine of 1 grote appel in stukjes erbij gooien. Ik ben niet echt van de vaste hoeveelheden, ik gooi wat in de slowcooker, kijk, ruik en proef en pas zo nodig aan. Hoe langer de boel blijft pruttelen, hoe zachter de kip wordt.
Thanx! Ik dacht altijd dat je in de slowcooker geen filet deed maar dijen of zo. Kipfilet wordt dus ook lekker zacht? Fijn om te weten!
Tuurlijk! Alleen maak ik het met kipfilet. Dat vind ik wat makkelijker eten met de saus en rijst erbij.
Man en kinderen eten bloemkool met gebakken aardappeltjes, ik eet rode kool en als vlees draadjesvlees uit de slowcooker