Ik heb een heel simpel rookapparaatje gekocht. Gaat een klein lepeltje rookmot in en daarmee spuit je rook door een slangetje in een kom (afgedekt met plasticfolie). De rooksmaak trekt dan in de slagroom (of andere producten). Maar ben nog niet bijster enthousiast. Het smaakte echt alleen naar rook ipv dat het gerookt smaakte. Dus moet nog even oefenen
Hier verkopen ze slagroompoeder, dat even opbakken voordat je er slagroom van klopt is ook lekker met een beetje een gerookt smaakje Weet niet of ze dat in NL ook hebben, maar misschien een idee voor als het apparaat geen succes blijkt.
Draadjesvlees uit de slowcooker met aardappels en rode nietjes. We eten niet zo vaak aardappels, maar ik vind stamppotjes en dit soort recepten zo lekker nu.
Was heerlijk! Ik weet dit meestal als ik alleen ben, aangezien bij mij thuis niemand van geitenkaas houdt. De ah website doet raar dus ik kan geen linkje plaatsen, maar het recept is daar dus terug te vinden.
Allebei eigenlijk. Ik was te ongeduldige met de spiegelglazuur laten uitlekken, dus dat ziet er niet uit Maar de smaak was gewoon niet zo bijzonder, dus dat is voor mij een absolute no go met kerst.
Hapjesavond for one: Gerookte zalmsalade en pittige tonijnsalade op toastjes Ham-monchou rolletjes met bieslook en gedr. tomaatjes Chili pita chips met knoflook-bieslooksaus Champignons met spek (ook met de knoflooksaus Kip-ketjap spiesjes Ui-cashewbeignets Ik had eigenlijk nog meer bedacht, maar had geen zin meer om het klaar te maken . Dus de verse ingrediënten gaan weer mee naar huis en verwerkt ik wel ergens in het weekmenu of mijn lunch.
Wij steunen de lokale horeca vanavond (lees: te lui om te koken): 5 vleesgerechtjes, 5 visgerechtjes en 3x zoet dessert. En er staat nog een fles wijn die op mag.
We hadden de bloemkool pesto ovenschot uit het lekkere recepten topic van @Lotte. Pasta erbij en rsueklst. Viel erg goed in de smaak, ook bij de kinderen