Ik heb die ervaring ook 1x gehad toen ik met vers deeg ging bakken. Daarom overgestapt op de kant en klare bodems van AH. Sneller, en geen geplak.
Dit is dus wat mijn buurvrouw ook zei. Als ik thuis een pizza maak, dan is het ook een volledige plaat en eigenlijk beleggen de 2 grote zelf hun dee' of zeggen ze wat ze willen. Dus dat gaan ze niet zo speciaal vinden dat beleggen. Maar we gaan wel proberen en zien.
Die kant en klare bodems vind ik ook ideaal. Zo'n pak pizzabodemmix van koopmans gaat ook goed. Dat verse uitroldeeg vind ik een drama. Plakt idd en als je het uitrolt trekt het weer helemaal terug.
Elke pizza anders en ter plekke bedenken vinden ze hier leuk, het zelf in en uitschuiven en dus bakken is het allerleukst
Ah, daarom was het bij ons zo plakkerig zaterdag. Ik had vers uitroldeeg. Had ik het precies op maat uit gesneden was het toch veel kleiner geworden en het was ook erg slap. In de oven werd het wel lekker knapperig.
Wauw!!! Dit word mijn vaderdag kado voor man namens de kids aankomd jaar! Heb ik zelf ook nog plezier van
Dat was mijn redenering ook hij houdt van vuurtjes stoken en gezelligheid buiten, ik hou van lekkere pizza. Win-win
De tekst er onder, ook te gebruiken als tuinhaard. Daar is hij mij toch te duur voor haha. Lijkt me heerlijk om daar een pizza uit te eten. Ik kwam al de ooni tegen die lijkt me wel praktischer met opruimen aangezien we niet veel ruimte hebben. (Nu heb ik zin in pizza)
Deze vind ikzelf ook heel mooi. En stukje goedkoper. Oh kvind deze echt leuk. Kzie het al staan op ons terras.
Ja dit ding ruim je niet op he, tenminste, dat zijn wij niet van plan blijft gewoon staan op het terras, dus kan dan ook wel een keer gewoon aan als tuinhaard. Je kan bovenop trouwens ook prima een pan zetten en je kan er ook brood ofzo in bakken.
Ja die big green egg gaat hij zelf kopen en ik wil onder de kerstboom al dieverse accesoires ervoor geven. Er is dus ook een pizza accesoire?? Dan ga ik daar even naar kijken. Al vind ik zo een pizza oven wel heel gezellig staan in de tuin!
Ze moeten inderdaad op het schepje blijven. Voor de eerste pizza vet je die in met wat olijfolie. wij gebruiken ook bij voorkeur de kant en klare bodems van de AH maar deze zijn er helaas vaak niet. Dan gebruiken we de deeg van koopmans pak. Dat uitrol deeg was hier ook echt geen succes
Hier jaren geleden bij de Blokker een pizzarette voor zes personen gekocht. We gebruiken hem 1-2x per jaar. Wij vinden het leuker dan gourmetten. Het stinkt in ieder geval niet zo en het is eten is minder vet. Je kunt er veel verse groente en kruiden bij gebruiken. Ik koop altijd kant en klare pizzabodems (geen deeg, zijn al afgebakken). Dan hoef je in principe alleen de topping nog af te bakken. Ui, paprika en champignons bak ik altijd eerst even heel kort voor (5 minuten) in een koekenpan, doe ze daarna in een schaaltje en zet ze op tafel. Op die manier hoeven de pizzaatjes nog maar 5-10 minuten te bakken. Je laat ze inderdaad op het schepje liggen tijdens het bakken. Je moet er dan wel om denken dat er niks van je pizza af kan glijden, anders brandt het aan op de bakplaat.
Hier bij onze AH zijn ze er zo goed als altijd. Behalve rond de pasen en kerst. Maar dan zorg ik ruim voor die tijd dat ik er voldoende in de vriezer heb.