Daar zou ik ook echt niet aan beginnen inderdaad. Zou dat überhaupt wel verkocht worden? Zelfgemaakt is sowieso al veel lekkerder en meestal ook goedkoper. En zeker iets als knoflooksaus en mayonaise is helemaal niet veel werk.
Wij liggen altijd stiekem in een deuk. Ze is 14 en later wordt ze echt vegetariër, nu weigert ze vlees met spieren, maar ze werkt wel een hele schnitzel weg, eet 3 frikandellen of een bak gyros
Man een restje nasi en ik hutspot, allebei uit de vriezer. Als dochter wil eten eet ze nasi mee met man
Ja stom genoeg wel Vooral rijke mensen die dure dingen kopen om het kopen. Zag laatst ook een soort imitatie van die zaans huisje koekjes... geïmporteerd uit Spanje en kostte ruim 4 euro voor 10 koekjes (ter vergelijking: de lokale variant van zulke koekjes kost een euro voor het dubbele aantal). Moest heel even nadenken want die koekjes mis ik best wel haha. Maar was toch bang dat het naar niks smaakte en vind zo'n prijs toch te belachelijk om het dan te kopen. Dan koop ik er liever een kilo vis voor ofzo
Wij eten vandaag, krieltjes uit de airfryer en wortelen met doperwten en stuk kipfilet. Lekker makkelijk dus
Man en kinderen eten vanavond bami met zelfgemaakte Rendang en Sajoer boontjes. Ik daarentegen heb een digitale borrel van mijn werk en we hebben de hele week allemaal lekkere dingen gemaakt waarvan je er een paar mee naar huis kon nemen voor straks om 4 uur
Kleine change of plans. Het platbrood wordt een afbakstokbroodje. Ik heb net zelf grillworst gemaakt en dat bleek best veel werk, waardoor ik helemaal vergeten ben deeg te maken (en nu heb ik ook geen zin meer...) Dus geen vers brood, maar wel verse grillworst voor op het stokbroodje
Natuurlijk! Heb er 2, maar de simpelste: half mayonaise (ik maak m'n eigen mayonaise, zonder rauw ei) en half yoghurt. Het maakt op zich niet uit welke, maar met gewone yoghurt wordt de saus wel dunner, wil je een dikkere saus, dan kan je Turkse yoghurt (of uitgelekte, gewone yoghurt) gebruiken. Verder gebruik ik knoflookpuree, dat ik eens in de zoveel tijd maak en invries. Qua kruiden/specerijen: peterselie, munt, dille en een mespuntje van zowel komijn als kaneel. Als je aan de winkelversie gewend bent kan je er ook nog wat in doen om het zoeter te maken.