Geen idee eigenlijk, heb dat nooit gebruikt namelijk. Maar ik zie niet in waarom het niet zou kunnen, zou het gewoon eens proberen.
Wat doe je er in in plaats van rauwe eieren? Want om die reden heb ik eigenlijk nog nooit zelf mayonaise gemaakt. Ook een beetje om de calorieën trouwens, ik koop altijd halfvolle fritessaus in plaats van mayonaise en dat scheelt echt gigantisch. Maar voor sommige gerechten zou ik het wel eens willen proberen.
Aquafaba (geconcentreerd kookvocht van kikkererwten). We eten toch regelmatig kikkererwten, en dan vries ik gewoon de aquafaba in porties in. Je proeft trouwens totaal geen verschil tov "gewone" mayonaise met ei... Wij iig niet.
Vanavond een lekkere gehaktbal, aardappelen en rode bieten/sperziebonen! Ohh zo fijn met dit weer een echte Hollandse kost
O ja, dat zag ik laatst bij Masterchef! Top zeg, scheelt ook weer eieren, dat wil ik wel eens proberen.
Wij ook, wordt altijd zeer gewaardeerd hier en vervolgens zijn man en zoon boos als ze niet meer mogen (ik maak altijd voor twee keer, en ze krijgen ook nog stokbrood dus ze zijn totaal niet zielig, al denken ze graag van wel ).
Ajam met sambal en tomaat (slowcooker), zelfgemaakte seroendeng, nasi kuning, kroepoek en toemis boontjes
Makarouna (had de saus al gemaakt gisteren, dus dus hoef alleen nog maar pasta te koken straks). Met lepel.
Volkoren spaghetti met knoflook garnalen en een saus van roomkaas met kookroom en courgette. Daarnaast nog een zelfgemaakte ceasar salade.