Gister gourmetten en hadden een toetje bij de patisserie gehaald. Vandaag: hele kip van de bbq met patatjes en salade Toetje: cheesecake toetje van Danio met verse aardbeien en slagroom
Wij hebben allemaal hapjes vanavond: Kaasplankje Knakworstjes in bladerdeeg Minipasteitjes Snoepgroente met dip Creme brulee
Gisteren hadden we hapjes, vandaag hebben we een vier gangen diner bij een Indisch restaurant besteld hier in de wijk
Wij doen vandaag een restje van gisteren. We aten kalkoen Van de jus heb ik een roux gemaakt en nadien de kalkoen geplukt en in de roux gedaan. Vandaag wat rijst en champignon erbij en we hebben weer een maal ❤️
Boeuf bourginion uit de slowcooker, stoofperen (gister al gemaakt in de slowcooker), bonen, aardappelkroketjes en aardappelgratin. Als toetje hemelse modder en ijs.
Gisteren kiprollade, frietjes bloontjes gebonden in spek. Vandaag maken we straks zelf pasta en dan met gebakken kastanje champignons, knoflook, ui en wat kookroom. Uitgebakken Italiaanse ham, parmezaanse kaas, rucola en stokbrood (had mijn man gebakken en hebben we of over) met stokbrood. Toetje gisteren tiramisu gemaakt dus vandaag de rest
We gaan gourmetten. En vanwege kerst iets meer keuze in vlees/vis. We hebben eend, biefstuk, varkenshaas, worstjes, hamburgers, zalm, grote garnalen, mini cordon bleu, shoarma en pannenkoekbeslag. En verder natuurlijk dipssaus, stokbrood, kruidenboter en diverse groentes en ananas
Wij eten bij m’n moeder en die heeft sushi besteld van een lekker restaurant bij haar in de buurt. Niet alleen sushi maar ook wat bijgerechten zoals kipstokjes, bonen, pasteitjes en gefrituurde hapjes. Zin an ❤️
Totaal off topic hoor maar ik ben zo verschrikkelijk allergisch voor kalkoen. Als ik het eet mag je me meteen naar het ziekenhuis brengen. Al eens gehad en toen werd ik daar wakker. Anyways: toen ik jouw post las, kreeg ik spontaan jeuk Als je de kalkoen echter vervangt door een kip, klinkt het echt zalig!
Wij gaan gourmetten bij mijn moeder. Vegetarische hapjes, biefstuk, kipfilet, hamburgers, garnalen, zalm en verder veel groentes (paprika, champignons, komkommer, maïskolven), stokbrood met verschillende sausjes en kruidenboters. Oh en voor mijn dochter pommes duchesse erbij.
Whahaha! Dat past wel bij ons. Wij gourmetten niet om het fruit Hoewel zoon alleen maar ananas en pannekoeken bakt en stokbrood en rauwkost eet (ik snap nog steeds niet van wie hij dat heeft...)
Ies doet dat ook. Dan staat er een tafel vol lekkers, bakt ze alleen maar nacho’s met geraspte kaas en smeert stokbrood in met dik kruidenboter. O ja en inderdaad paprika en komkommer rauw Het gekke is dat ze al die dingen die bij gourmetten op tafel staan, afzonderlijk anders gewoon eet Wij zijn enorme Bourgondiërs dus ik kijk ook regelmatig zo tijdens het gourmetten naar haar: —->