Oh ja slim, daar had ik dus niet aan gedacht. Die vloeibare chocolade die ze ook op ijs gebruiken! Ik heb volgend weekend zoveel lekkers op mijn plank nu
Een houten plank is vele malen hygiënischer dan een plastic plank. Dus sushi op een houten plank is juist prima! Minder kans op salmonella bijvoorbeeld.
Ik ben een tijdje geleden begonnen met borrelplanken na een foto hier van @tuc volgens mij. Super leuk om van te eten op zondagavond! Wij doen er meestal vleeswaren, olijven, stokbrood, mini saucijzenbroodjes, kaasjes, snackpaprika's, snack komkommers en kipspiesjes op. De tip van kleine cheesecakes en macarons ga ik onthouden!
Het is ook meer het gevoel wat ik ervan krijg. Ik kan het niet uitleggen en volgens mij ben ik de enige die dit heeft
Ik doe trouwens meestal wel mijn komkommer, wortel en paprika reepjes in een glas. Maar dat is dan omdat ze rechtop in een glas minder ruimte innemen dan liggend op de plank.
Nee ik snap wat je bedoelt. Nat op hout geeft een bepaald soort griebels. Ik vind het houten bestek dat je steeds vaker krijgt ook helemaal niks, dan eet ik mn soep echt met zo min mogelijk aanraken van het bestek. En als er alleen houten koffieroerdertjes zijn, dan laat ik nog liever uiteindelijk schuim achter in mn beker dan dat ik het met hout ga oplepelen.
Die mening deel ik met je maar dan gaat het hout ook je mond in. Met een houten plank heb je daar geen last van. Tenminste ik niet
Wat een heerlijk topic zeg! Vind het heerlijk om lekker te borrelen in het weekend, even tijd voor elkaar.
Oh zeker en vast te doen voor kinderen. De handelingen zijn ook beperkt. 1 van onze kinderen heeft hem eens gemaakt met choco.
Wij halen wel eens een weekendtas bij de Zuivelhoeve. Pleuren alles op een plank en smikkelen en smullen (grapje, komt uit het jeuktopic).
Ik had vandaag 2 planken (1 hartig en 1 zoet) en vergeet gewoon de foto van de zoete plank nav de tips hier. De chocoladesaus die normaal gebruikt word voor ijsjes + bakje nogatine kruimels was een groot succes. Dank jullie wel voor de tips!!