Uitgerekend 1 tot en met 15 oktober 2021

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Tioman, 25 jan 2021.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Tioman

    Tioman Actief lid

    27 nov 2016
    442
    699
    93
    Volgens mij was er nog geen groepje voor oktober. Hopelijk melden meer meiden zich aan om gezellig te kletsen! :D
     
  2. Marleen1

    Marleen1 Bekend lid

    23 sep 2014
    544
    456
    63
    Ik had ook al een keer gecheckt inderdaad! Maar ik mag me ook melden. Weet het sinds gister maar weet niet hoe ver ik ben.. zal ergens begin Oktober zijn!
     
    Mapje en Tioman vinden dit leuk.
  3. Tioman

    Tioman Actief lid

    27 nov 2016
    442
    699
    93
    @Marleen1 Leuk! Ik ben 5 oktober uitgerekend. Jij 4 oktober dan denk ik?

    Ik zie aan je onderschrift dat je hiervoor een miskraam hebt gehad. Moeilijk als je daar pas met 10 weken achter komt hè.. Dan denk je bijna "goed" te zitten.. Heb je de miskraam moeten opwekken of is het spontaan gekomen?
     
  4. Marleen1

    Marleen1 Bekend lid

    23 sep 2014
    544
    456
    63
    Ja het is een gokje, ik weet het niet. Mijn miskraam was eind november en ik ben niet ongesteld geweest tussendoor. Mijn miskraam is vanzelf op gang gekomen. Er zat zo'n 2 weken tussen het eerste bloedverlies en het verlies van het vruchtje. Was heel verdrietig. Ik had inderdaad al een goede echo gehad met kloppend hartje dus was echt onverwachts mis gegaan. Merk dat ik er nu dus echt anders in sta.. Hopen dat alles goed mag blijven gaan!!
    Jij ook de 3e zie ik? Gaaf hoor. Hoe voel je je?
     
  5. Tioman

    Tioman Actief lid

    27 nov 2016
    442
    699
    93
    Oh wat heftig, zeker na een goede echo! Wat fijn dat je gelijk na je miskraam weer zwanger bent geworden! Bij mij is het in december ook mis gegaan. Gelukkig met 5 weken al en mijn testen liepen niet op, dus ik was de hoop ook al verloren. Daarna ook direct weer zwanger! En dit keer lopen mijn testen mooi op, dus voor nu stelt mij dat wel gerust. (Al is het nog geen garantie natuurlijk.)

    Ja hier ook de derde! Ik voel mij eigenlijk heel goed. Heb wel enorm veel trek steeds. Maar of dat nu al van de zwangerschap kan zijn?.. Hoe voel jij je? En wanneer krijg jij de eerste echo? Ik over 3 weken. Nog even aftellen... :rolleyes:
     
  6. Marleen1

    Marleen1 Bekend lid

    23 sep 2014
    544
    456
    63
    Spannend hoor! Test je nu nog? Ik zie dat je een aantal sterretjes hebt in je onderschrift:( was dat vroeg mis gegaan?
    Ik heb dat nog niet weer getest sinds zondag. Heb de verloskundige ook nog niet gebeld. Er zit dan toch een angst dat het weer misgaat en ik bang ben voor teleurstelling. Ik heb me wel voorgenomen om deze week een afspraak te plannen bij de vk!


    Zijn wij hier de enige 2 net zwanger???:roflmao:
     
  7. Tioman

    Tioman Actief lid

    27 nov 2016
    442
    699
    93
    @Marleen1 Ja ik heb wel getest van 11 tot en met 14 dpo. De vorige keer liepen mijn testjes niet op, dus dit is voor nu een geruststelling. Ik zal een foto bijvoegen.

    Mijn eerste miskraam was rond 8 weken. De dag ervoor hadden we een goede echo gehad met mooi kloppend hartje. Maar ik werd wakker met lage rugpijn en later op de dag kreeg ik daar krampen bij en toen was ik het kwijt.. De twee keer daarna was het al vroeg gestopt met groeien, maar tot 10 weken ofzo blijven zitten. Dat is toen twee keer opgewekt met pillen die ik vaginaal in moest brengen. De laatste keer liepen mijn testjes dus niet mooi op. Maar ik was blij dat het al zo snel mis ging en niet weken daarna pas. Gelukkig heb ik twee lieve gezonde jongens en weet ik dus dat het ook goed kan gaan. En ik heb er nu eigenlijk ook wel een goed gevoel bij.

    Ik heb al wel een afspraak gemaakt bij de verloskundige. Vooral omdat ik graag een vroege echo wil. Misschien is dat voor jou ook fijn?

    Haha ja gek dat er verder nog niemand zich gemeld heeft. Maar dat zal vast nog wel komen! :D
     

    Bijgevoegde bestanden:

    Marleen1 vindt dit leuk.
  8. Marleen1

    Marleen1 Bekend lid

    23 sep 2014
    544
    456
    63
    Jeetje, dan heb je ook al wat achter de rug. Wat fijn dat het nu goed voelt. Hopelijk blijft dat zo en klopt je gevoel! Die testen lopen inderdaad mooi op hoor, goed teken!
    Ik heb vanmorgen gebeld hoor :thumup: heb over 3,5 week een echo ingepland. Is voor mij prima. Ik heb ook echt even de tijd nodig om er weer aan te wennen. Hopelijk gaan de komende weken snel voorbij! Wanneer mag jij?
     
  9. Tioman

    Tioman Actief lid

    27 nov 2016
    442
    699
    93
    Fijn dat je ook een afspraak hebt staan! Mijn eerste echo staat gepland op dinsdag 16 februari. Dan ben ik precies 7 weken.

    En logisch dat je er weer aan moet wennen hoor. Je staat er nu ook niet meer zo onbevangen in. Van mij mogen de eerste weken ook wel snel voorbij zijn.

    Je oudste dochter zal het vast heel leuk vinden nog een broertje of zusje. Die maakt het allemaal zo bewust mee nu. Lijkt me heel leuk! Zou dit voor jullie het laatste kindje zijn, of hebben jullie nog de wens voor een nog groter gezin?
     
    Marleen1 vindt dit leuk.
  10. Harper1987

    Harper1987 Actief lid

    19 sep 2018
    321
    194
    43
    Vrouw
    Hoi dames,

    Gefeliciteerd allemaal!!

    Voorzichtig wil ik mezelf aanmelden.
    Hoop dat het nu blijvend mag zijn. Ik zal in het begin miss nog een beetje terughoudend zijn. Het is moeilijk te geloven dat het nu miss wel een xtje goed mag gaan. Vandaag 13dpo en positieve bloedtest.
    Maandag nog een x bloedprikken en Hopelijk een goede stijging.
     
    Tioman vindt dit leuk.
  11. Marleen1

    Marleen1 Bekend lid

    23 sep 2014
    544
    456
    63
    Wauw! Ik kan me goed voorstellen dat je afwachtend bent. Wat een spannende tijd voor jou zeg! We kunnen alleen maar met je mee hopen dat het nu goed zou gaan. Ik sta er zelf ook niet meer naïef in dus vindt het ook wel erg spannend of het goed gaat.
    In ieder geval gefeliciteerd met de positieve test, dat is al een begin!
     
  12. Marleen1

    Marleen1 Bekend lid

    23 sep 2014
    544
    456
    63
    Ja de oudste zal het geweldig vinden, daar heb ik ook wel een hulp aan. De jongste is helemaal gek van babies en poppen dus ik gun het haar echt. Ik verwacht dat het hierna wel klaar is, al wilde ik vroeger heel graag 4 kids. We zullen zien! Jij dan?
     
    Tioman vindt dit leuk.
  13. Tioman

    Tioman Actief lid

    27 nov 2016
    442
    699
    93
    Heey Harper, welkom! Jeetje, dat je al zoveel mee hebt moeten maken.. Zelf had ik ook eerst drie miskramen voordat ik een goede zwangerschap had. Durfde er toen ook niet meer in te geloven, dus ik kan het me goed voorstellen! Maar na 17 weken een kindje verliezen lijkt mij echt heel heftig! Hebben ze bij jou een oorzaak gevonden voor de herhaalde miskramen? Hoe hoog was je hcg waarde? Ik duim voor een mooi oploop maandag!
     
    Mapje vindt dit leuk.
  14. Tioman

    Tioman Actief lid

    27 nov 2016
    442
    699
    93
    Ah leuk hoor twee van die kleine moedertjes!

    Ik had ook altijd voor ogen vier kinderen erg leuk te vinden. Vooral omdat ik zelf ook uit een gezin met vier kinderen kom. Ik heb dat altijd als heel leuk ervaren. Wij zaten ook vlot op elkaar. En vier kinderen lijkt mij praktisch. Er hoeft dan bijvoorbeeld nooit één alleen in de achtbaan:p. Maar mijn eerste was een ontzettende huilbaby, dat ging dag en nacht door. Dat vond ik echt heel pittig! En ik moet eerst maar eens gaan ervaren hoe het is met drie kindjes straks. Daarna zien we wel weer verder... :rolleyes:
     
    Mapje vindt dit leuk.
  15. Harper1987

    Harper1987 Actief lid

    19 sep 2018
    321
    194
    43
    Vrouw
    Ja we hebben flink wat meegemaakt. Hakte er ook wel ff in. In Gent heb ik medicatie gekregen voor mijn schildklier(traag werkend). Zodra ik positief testen moest ik hier aan beginnen. Hopelijk dat dit voor ons de oplossing is.

    Vandaag 13dpo
    Ging eigenlijk bloedprikken voor mijn schildklier en toen dacht ik Ja dan kan HCG en PROGESTERON ook

    HCG was 89
    PROG 74
    TSH 2.3 ----- 2 weken geleden nog 1.1 dus als snel een best groot verschil. Daarom ook medicatie.
     
    Mapje vindt dit leuk.
  16. Tioman

    Tioman Actief lid

    27 nov 2016
    442
    699
    93
    Pff.. en jullie zijn ook echt al lang bezig! Ik hoop echt dat die medicatie voor je schildklier gaat zorgen voor een goede zwangerschap! Is het daardoor ook met 17 weken misgegaan? Dat die schildklier gelijk zo opspeelt in een zwangerschap zeg!

    Je HCG waarde is in ieder geval dik in orde! :thumup: Dat is voor nu misschien wel een geruststelling.
     
    Mapje vindt dit leuk.
  17. Melisa96

    Melisa96 Actief lid

    27 jan 2021
    161
    306
    63
    Vrouw
    Hi iedereen!

    Ook ik durf me heel voorzichtig te melden. Gister cb digital positief getest 1-2 weken voor ons eerste kindje :oops: 13 dpo schat ik

    Vanavond heb ik de resultaten van de bloedtest. Fingers crossed.. :)
     
    Mapje, Tioman, Marleen1 en 1 andere persoon vinden dit leuk.
  18. MamavanMR

    MamavanMR Nieuw lid

    29 jan 2021
    1
    3
    3
    Vrouw
    Hoi allemaal,

    Spijt dat ik bij de zwangerschap van mijn dochter niet gezellig heb meegekletst op een forum, dus daarom is dit nu één van dingen die ik als eerste doe!

    Een week geleden erachter gekomen dat ik weer zwanger ben ❤️
    Na 3 rondes, waarvan het de eerste keer was met ovulatietesten ivm onregelmatige cyclus.
    Ik heb al een dochter van 1,5 jaar.
    Mijn uitgerekend datum is 6 oktober.
     
    Mapje, Tioman en Marleen1 vinden dit leuk.
  19. Harper1987

    Harper1987 Actief lid

    19 sep 2018
    321
    194
    43
    Vrouw
    De zwangerschap hebben we zelf niet uitgedragen. Ons kindje had zwaar aangeboren afwijkingen en was niet met het leven verenigbaar. Zo lang op een zwangerschap gewacht. En dan de moeilijkste keuze uit onze leven gemaakt om deze te beëindigen. Heb het hier ook heel moeilijk mee gehad. Daarna nog 3 vroege miskramen gehad. En toen zijn we uitgeweken naar het ziekenhuis in Gent. Waaruit kwam dat mijn schildklier te traag werkt. Daar aan ivf begonnen en nu de 3e cryo is tot nog toe blijven plakken. Meteen begonnen met medicatie en hopen dat dit de oplossing voor ons is.

    Vandaag NOD en clearbleu geeft 2-3 dus voelt wel een beetje goed, maar ook wel weer veel zorgen aan mijn hoofd met wat als......

    We proberen optimistisch te zijn. Merk wel dat ik het moeilijk vind. Soort van zelf bescherming.
     
    Mapje vindt dit leuk.
  20. Marleen1

    Marleen1 Bekend lid

    23 sep 2014
    544
    456
    63
    Al resultaat binnen! Ik hoop je te feliciteren :) en welkom alvast!
     

Deel Deze Pagina