Vanmiddag restje gnocchi van gisteravond voor mij. De rest neemt brood. Vanavond rundstoof uit de slowcooker met bleekselderij, wortel en aardappel.
Wij hebben hapjesavond: Nachoschotel met guacamole Toastjes met salades Kip avocado rolletjes Cocktailworstjes in bladerdeeg Rauwkost met dipsaus Indische saucijzenbroodjes Bitterballen Inktvisringen met knoflook-bieslooksaus En het weekendtoetje hebben we daarom gisteren al gegeten. Dat was churros met warme chocoladesaus.
Vind het meer iets voor de kinderen als avondeten. Ikzelf eet ze dan graag tijdens lunch. Maar avondeten moet ik echt wat anders hebben hoor.
Ik hoef ze ook niet als avondeten hoor. Maar we eten het wel eens al ontbijt, dan vind ik het wel lekker.
Niet erg gezond straks, maar wel lekker: mergez in stokbrood en brik (soort "loempia" gevuld met aardappelpuree, peterselie en ei). En voor het gezonde toch maar wat rauwkost... Als toetje maak ik makrout.
Uiteindelijk werd het een groentenomelet met verse tomatensoep. Oudste zoon had er visfriet bij. Vandaag pasta met rode saus van tomaat, uit, champignons en courgette.
Het is volgens mij een mengeling tussen appeltaart en appelcake. Dit was voor mij de eerste keer dat ik deze maakte. https://www.carolabaktzoethoudertjes.nl/2016/01/joodse-appeltaart-html/
Hier worden het Wraps gevuld met warme kip, paprika etc, als toetje hebben we Mona pudding We eten zowaar een keer met zijn vijven dus een extra feestelijk nagerecht.